|
![]() |
|
Jego to akurat nie podejrzewam, on to nawet do tego się nie nadaje
![]() Może kiedyś poznamy drugie dno ,żenujacych zachowań zwierzchnika sił zbrojnych... |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Szukam księdza który NIE jest pedofilem w celu rozmowy o tym problemie tj molestowaniu nieletnich czy też pożyciu seksualnym z osobami świeckimi,jak też duchownymi.
![]() Najlepiej,aby dyskusja była na Forum,bo jest teraz okres Wielkiego Postu,wyznawania grzechów ,przebaczania itp. ![]() Zna ktoś takiego duchownego? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jego to akurat nie podejrzewam, on to nawet do tego się nie nadaje ![]() Może kiedyś poznamy drugie dno ,żenujacych zachowań zwierzchnika sił zbrojnych... Sporo tak twierdzisz, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Dla mnie żenujące jest to że próbujesz/próbujecie lansować mi Tuska i POKO-munę jako lepszą alternatywę dla obecnej marności... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Szukam księdza który NIE jest pedofilem w celu rozmowy o tym problemie tj molestowaniu nieletnich czy też pożyciu seksualnym z osobami świeckimi,jak też duchownymi. ![]() Najlepiej,aby dyskusja była na Forum,bo jest teraz okres Wielkiego Postu,wyznawania grzechów ,przebaczania itp. ![]() Zna ktoś takiego duchownego? ![]() Nigga , jeżeli byłeś molestowany przez księdza, to lepiej porozmawiaj o tym z jakimś psychologiem. Albo nawet złóż doniesienie właściwym organom. Taka trauma wymaga pewnie jakiejś formy terapii, to dlatego zacząłeś pić? ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Jego to akurat nie podejrzewam, on to nawet do tego się nie nadaje ![]() Może kiedyś poznamy drugie dno ,żenujacych zachowań zwierzchnika sił zbrojnych... Sporo tak twierdzisz, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Dla mnie żenujące jest to że próbujesz/próbujecie lansować mi Tuska i POKO-munę jako lepszą alternatywę dla obecnej marności... ![]() Tak, lansuje , bezobjawowo ![]() ![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Sporo tak twierdzisz, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Dla mnie żenujące jest to że próbujesz/próbujecie lansować mi Tuska i POKO-munę jako lepszą alternatywę dla obecnej marności... ![]() napisał stolec, najwięcej piszący o Tusku na tym forum ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Dzisiaj pełnicie dyżur we dwóch? Centrala POKO-muny zwiększyła wam stan gotowości?
![]() Oprócz pizdasa każdy z was bezczelnie kłamie że na Tuska nie głosuje. Taki już wasz urok, niby taka poza na niezaangażowanego. Niemniej to tylko pozory i to dosyć słabo zagrane jak dla mnie... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ocenę sytuacji kto za kim pozostawiam twojej inteligencji , po aprobacie czorajszych wyczynow twojego dudu .... za wiele nie można się spodziewać
![]() No bolku, nawet z tym garniakiem pokazał w jakim poważaniu ma pachołka i całą otoczkę Szkoda ,że mu orderu do tego dresa nie przypiął ![]() |
|
|
![]() |
|
Czego nie zrozumiałeś, kiedy pisałem że ja bym prezydentowi Ukrainy nie wręczył Orderu Orła Białego, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców? Po prostu nikt mnie nie pytał o zdanie. Ani o ten konkretny medal, ani o tysiąc innych które przez ostatnie trzydzieści lat kolejni prezydenci wręczali komu chcieli...
![]() Zresztą na Ukrainie bardziej jest potrzebna amunicja żeby strzelać do ruskich bandytów, a nie jakieś odznaczenia... ![]() Rozumiem że wasza centrala próbuje tą wizytę oblać gnojowicą, żeby smród się ciągnął, ale to chyba nie tędy droga... ![]() |
|
|
![]() |
|
"Nie chcem ale muszem", co ja mogę... wy jak zawsze w prawilnym rozkroku
Niech się duduś cieszy, cmoknie Włodka, pokrzyczy Sława...., zima słaba była , nie pobawił się dzieciak na nartach to chociaż teraz bawi się w prezydenta , dobrze że mu wlodek granatnika nie przywiózł |
|
|
![]() |
|
Bardzo odważne słowa jak na zwolennika teorii o pisiorach dupczących nieletnie Ukrainki w rzeszowskim burdelu, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku, czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
![]() I jeszcze ta taśma która to zarejestrowała , i jeszcze ktoś ją widział , potem wywiózł za granicę , i teraz nie wiadomo gdzie jest. Znaczy wiadomo , ale nie na sto procent... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
A Kostecki powiesił się na leżąco, tak Ci w tvp powiedzieli to tak było....
Świętuj z dudu order , ciesz się imitacją ojczyzny i dalej myśl, że mieszkasz jeszcze w Polsce Ps miałem dudu za głąba językowego a wczoraj po rusku pieknie zapierdalał, jak na onucę przystało ![]() |
|
|
![]() |
|
Film Patryka Vegi pokazał prawdę o Kosteckim , rzeszowskich burdelach i pisiorach tam chodzących, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
![]() |
|
|
![]() |
|
Tak jak pokazał prawdę o polityce, takie tvp w niecenzurowanej wersji, grunt że łykacie
|
|
|
![]() |
|
Pewnie, Vega i bracia Sekielscy pokazują całą prawdę całą dobę. Ostatni film Patryka to kompletny klops a film Sekielskich dorobił się procesu za oszczerstwa. Prowokacja ochrany w Giejzecie i w TVN wyciągnęła tysiące zniesmaczonych ludzi na ulice. Zycie to nie jest film, Dziadku. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Głowa boli, POKO sięga po ciemny lud roszczeniowy a Mentzwell po ultrasów z POKO. Głowa boli,, ile Pakt Berlin-Moskwa-Pekin jest gotowy zrobić dla odbudowy Imperium Radzieckiego sprzed upadku muru berlińskiego. PS. Ociężali dalej nie korelują ( przyp. Art; od wódogłowia ) co Reagan z JPII ruskim narobili ( a ruskie, tankisty i utrwalacze władzy ludowej bezczelnie okradzeni z emerytalnego dodatku pałowo-donosicielskiego pamiętają ). Głowa boli ile to niezasłużonych krzywd nas otacza,,, Jeszcze wróci praworządność. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Zycie tylko w tvp...
Wasz bohater jakimowicz jeszcze placzkowi holowni nie wpierdolił? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tak jak pokazał prawdę o polityce, takie tvp w niecenzurowanej wersji, grunt że łykacie Dobra dobra dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców... ![]() Jak już wypłynie ta taśma , co na niej wszystko jest , to daj znać... ![]() Pewnie Macierewicz dymał Misiewicza , bo Vega o tym film zrobił? ![]() |
|
|
![]() |
|
W tym wątku akurat może być coś na rzeczy
![]() Za dużo bolku niewiadomych, za dużo przypadków, za dużo dziwnych zbiegów okoliczności aby wszystko było mitem My tu pierdu pierdu a tym czasem dudu w rozmachu tytułowania dorobił kolejnych ministrów, chyba rekordy liczebności znów pobite... rodzina na swoim |
|
|
![]() |
|
Najjaśniejsza Panienko miej nas w Swojej opiece Agnieszkę Holland wyciągnęli z lodówki ( to od tylko nie mów nikomu o dewiancie Polańskim ). Stawiam perły po babci przeciwko każdym orzeszkom że postępowa sucz wysmaży na dnie piekła na zbliżające się wybory następny dokument Ochrany ( o JPII już był) o dołach śmierci pełnych nachodzących dzieci arabskich. To nowa świecka tradycja wyborcza wśród czerwonej zarazy ![]() Kto w sztabie bezpartyjnych wolnościowców stawia swoje orzeszki ![]() Będą łykać
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT W tym wątku akurat może być coś na rzeczy ![]() Za dużo bolku niewiadomych, za dużo przypadków, za dużo dziwnych zbiegów okoliczności aby wszystko było mitem My tu pierdu pierdu a tym czasem dudu w rozmachu tytułowania dorobił kolejnych ministrów, chyba rekordy liczebności znów pobite... rodzina na swoim Za dużo teorii spiskowych , a za mało konkretów , żeby uznać mityczne nagrania za coś wartościowego, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku , czy który tam dzisiaj przewodzi w waszej menażerii... ![]() A pomyśl sobie ile będzie ministrów i wiceministrów w Wolnej Polsce ? Jak POKO-muna będzie musiała się podzielić stołkami ze wszystkimi koalicjantami. Od Zandberga i Czarzastego przez Kosiniaka , Hołownię , wszystkich , bezpartyjnych samorządowców i wolnościowców , kodowców , ormowców, rebeliantów i innych dewiantów... ![]() |
|
|
![]() |
|
Grunt to umieć sobie dewiacje wytłumaczyć
Waszych ormowcow nie ruszą, jesteś bezpieczny ![]() Spacyfikuj starą bo odpływa, za długo w szafie nie siedziała i zaczyna jej fermentować Patrzy w tvp info i krzyczy o pelikanach z tvn ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Grunt to umieć sobie dewiacje wytłumaczyć Waszych ormowcow nie ruszą, jesteś bezpieczny ![]() Spacyfikuj starą bo odpływa, za długo w szafie nie siedziała i zaczyna jej fermentować Patrzy w tvp info i krzyczy o pelikanach z tvn ![]() ![]() Skoro tak twierdzisz dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku czy który tam jest zalogowany tzn że coś jest na rzeczy. Pewnie tyle samo co i na taśmach z Prinsa, ale niech ci będzie... ![]() Napisałbym ci że moja stara ma dłuższego niż ty , ale byś to opatrznie zinterpretował... ![]() |
|
|
![]() |
|
Wasze dewiacje dają takie możliwości, też mi się to wydaje nie prawdziwe ale uparcie udaje babę , teraz pewnie siedzi przed wiadomościami więc masz szansę działać z zaskoczenia
|
|
|
![]() |
|
Dzięki za dobre rady, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
![]() Niech ci się przyśni Wolna Polska, i szeroka koalicja bezpartyjnych samorządowców i wolnościowców , kodowców , ormowców, rebeliantów i innych dewiantów... ![]() |
|