|
![]() |
|
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Jestem daleka od stwierdzenia ze ludzie śmiali się z chwilówek Anżej. Od 2016 ten sposób prania przekrętowych pieniędzy stracił na popularności pomimo sporej akcji promocyjnej nawet wśród najmłodszych dzieci ludzi którzy dorobili się na misce ryziu i transformacji ustrojowej. Pamiętasz swoje występy Anżej? sk.... Skoro kabaretowo to jedziemy kabaretowo Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Antoni?
|
|
|
![]() |
|
To nie Antek.
![]() Dlaczego tak sądzę? ![]() Kolor ławki poselskiej w PE się nie zgadza, no ten żul ma bardziej inteligenty wygląd facjaty. ![]() Tak bardzo,że z Maciorem nie może być spokrewniony. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
To nie Antek.
![]() Dlaczego tak sądzę? ![]() Kolor ławki poselskiej w PE się nie zgadza, no ten żul ma bardziej inteligenty wygląd facjaty. ![]() Tak bardzo,że z Maciorem nie może być spokrewniony. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Cytat:"Nie mogłem uwierzyć.Moja żona się śmiała, że nawet łódki nie zatankuję za te pieniądze,nie mówiąc o samochodzie"
Autor słów to Sławomir Swierzyński,któremu do wieku emerytalnego zostało 3 lata i policzył, jaką będzie miał emeryturę. Zdziwiony? ![]() Przecież nie płaci składek ZUS,zarabia miliony na koncertach,pobiera tantiemy,występuje w reklamach... ![]() "Bidok" czy zwykły "ciemniak",a może cwaniak? ![]() Tym samym,dołączył do elitarnej grupy "biednych"celebrytów. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
ja bolku czekam na tydzień UA, czerwono-czarne piżamki i tryzuby gratis
do każdego zestawu order z autografem dudu też gratis |
|
|
![]() |
|
Czyżbyś robił w waszym sztabie za ukrainosceptyka, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju, czy który tam dzisiaj rządzi waszą menażerią?
![]() Trochę to się kłóci z linią waszej centrali, bo ona jest tutaj dosyć klarowna. W każdym razie mam nadzieję że to nie jest przejaw niesubordynacji, a tylko i wyłącznie próba uwiarygodnienia się. No wiesz trochę tak jak z twoją/waszą miłością do Tuska. Niby bezobjawowa a jednak głęboka... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Czyżbyś robił w waszym sztabie za ukrainosceptyka, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju, czy który tam dzisiaj rządzi waszą menażerią? ![]() Trochę to się kłóci z linią waszej centrali, bo ona jest tutaj dosyć klarowna. W każdym razie mam nadzieję że to nie jest przejaw niesubordynacji, a tylko i wyłącznie próba uwiarygodnienia się. No wiesz trochę tak jak z twoją/waszą miłością do Tuska. Niby bezobjawowa a jednak głęboka... ![]() głęboka i objawowa jest twoja miłość do gangreny z żoliborza ![]() zobaczymy co wam wyjdzie z tej objawowej miłości do UA ... w normalnym kraju ludzi z honorem pajac za swoje występki pojechał by taczkami tam gdzie mu bliżej |
|
|
![]() |
|
Tym bardziej musimy wierzyć w powrót praworządności, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju, czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Dopóki sędzia Żurek i Janek Bury nie wrócą do KRS nie ma dla nas ratunku...
![]() |
|
|
![]() |
|
wypuść na chwilę starą z szafy bo nie odpowiedziała na zadane wczoraj pytanie, trochę ją wczoraj ponosiła fantazja i myślę , że skończyło się na kablu i szafie
![]() |
|
|
![]() |
|
Pisałem ci już kiedyś , że moja stara ma większe jaja niż ty ,dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju, czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
![]() W bezpośrednim starciu żaden członek waszej menażerii nie ma z nią szans... ![]() |
|
|
![]() |
|
przy waszych dewiacjach i stara może mieć jaja
![]() respekt z jakim o niej mówisz pozwala myśleć , że tylko tutaj możesz odreagować ![]() |
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz ,dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju, czy który tam dzisiaj rządzi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Co nie zmienia faktu że nie postawiłbym na ciebie złamanego grosza w bezpośrednim pojedynku...
![]() |
|
|
![]() |
|
No cóż, mogę tylko zwyczajnie po ludzku współczuć
|
|
|
![]() |
|
Rozumiem, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju polaku z niemiec,czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Ja bym tobie współczuł gdyby doszło do bezpośredniego starcia ciebie/was z moją starą...
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT
2 W CENIE 1 PS. Mega inflacja nadejdzie gdy dojdzie do,,, 5 W CENIE 1 ![]() Jak to szło? gorszy pieniądz wypiera lepszy. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Rozumiem, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju polaku z niemiec,czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Ja bym tobie współczuł gdyby doszło do bezpośredniego starcia ciebie/was z moją starą... ![]() Półpolaku, nie jedną babę widziałem której bym się bał, a jeszcze jak ma jaja ![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Jestem daleka od stwierdzenia ze ludzie śmiali się z chwilówek Anżej. Od 2016 ten sposób prania przekrętowych pieniędzy stracił na popularności pomimo sporej akcji promocyjnej nawet wśród najmłodszych dzieci ludzi którzy dorobili się na misce ryziu i transformacji ustrojowej. Pamiętasz swoje występy Anżej? sk.... Coś ci się stolec w dyńce poprzestawiało. Takie insynuacje zachowaj dla swoich kolegów jeśli takich posiadasz. sk…… Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Półpolaku, nie jedną babę widziałem której bym się bał, a jeszcze jak ma jaja ![]() I to większe od twoich/waszych, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju polaku z niemiec, czy kóry tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców... ![]() Inna sprawa , że wasze nie są szczególnie imponujące , ale to już temat na kolejny wątek... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
To masz się czym bawić
![]() Wasze są imponujace, nie ma co... Dudu, miękiszon, dziad, pinokio,pawelek,oskarek,itd same chłopy z jajami ![]() |
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz , dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju polaku z niemiec, czy który tam dzisiaj marszczy małego pingwina do portretu Donalda Tuska w sztabie bezpartyjnych wolnościowców ...
![]() |
|
|
![]() |
|
2 W CENIE 1 PS. Mega inflacja nadejdzie gdy dojdzie do,,, 5 W CENIE 1 ![]() Jak to szło? gorszy pieniądz wypiera lepszy. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|