|
![]() |
|
CYTAT Bolek, gdzie jesteście bo chyba pobłądziłem, łażę tu już trzy godziny i nikogo nie ma , odpaliłem dla pewności tvp i też pokazują puste ulice ![]() W pizdu tyle drogi na marne ![]() Patryk chujwiejaki dobrze mówił żeby siedzieć w domu... ![]() Wracam... Dawaj szybko na Żoliborz, dziadku. Z pizdasem i regresem właśnie obalamy dyktaturę. Kule latają , trup ściele się gęsto, ale to jest właśnie ten moment. Jakbyś mijał jakąś aptekę, to kup pieluchomajtki dla dorosłych bo chłopaki się zanieczyścili z emocji... ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT [ Szturmuję twoją starą ![]() To kiepski sobie moment wybrałeś pizdas. Bo właśnie sra... ![]() |
|
|
![]() |
|
No wszystkie pisiory dzisiaj posrane po pachy
![]() Art już od kilku dni z kibla nie wychodzi a tam chyba nie ma zasięgu ![]() |
|
|
![]() |
|
Koniec gadania, pizdas, jazda z dyktatorem...
![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Do ataku pizdas! Bo się policja przegrupuje i obroni dyktatora...
![]() |
|
|
![]() |
|
Dlaczego budkę pokazywali tylko od pasa w górę, znowu spodni zapomniał?
![]() |
|
|
![]() |
|
Pewnie miał plamę na spodniach.
Jarosław Kaczyński alias inflacja był zapraszany do debaty. Nie podniósł rękawicy. Wiadomo dlaczego. Na marszu spokojnie. Jedynie Bolec tylko ujada. ![]() Musisz zrobić coś więcej Stolec bo Rudy koryto wam odbija. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Młode wilki jadą trochę podymić...
![]() ![]() Dziadku , a ten rudy to przypadkiem nie wasza ostatnia nadzieja? ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie widzę, nie znam ale rudy i nadzieja ,to nie idzie w parze
![]() Napsuł ci zdrowia bolku i nadał roboty ten marsz ![]() |
|
|
![]() |
|
No coś ty. Cały ten wasz marsz, otoczka wokół niego to jeden wielki kabaret. Chyba zdajesz sobie sprawę ( albo i nie) że nikogo nie przekonaliście. Kto był za dalej jest , a kto przeciw stoi przy swoim. Krótko mówiąc: leżącego się nie powinno kopać, ale leżycie i robicie pod siebie, dziadku...
![]() |
|
|
![]() |
|
Jak byś bolku nie trąbił od miesiąca o tym to nawet bym nie wiedział, że coś takiego się wydarzy, a po co niw wiem do teraz...sądzac po twoim zaangażowaniu i panice robisz pod siebie z obawy utraty socjalu i nie tylko
![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Stolca w ogóle ten marsz nie interesuje, tylko tak od niechcenia i zupełnie bez konkretnego powodu wydalił z siebie już ze sto wpisów
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Musi robić za siebie i artuditu bo ta się w kiblu zatrzasnęła
![]() |
|
|
![]() |
|
Herbatko, co się dzieje kaman? Prosisz i masz.
Nie widziałam nic nadzwyczajnego ponad to co przybliżałam Wam o paradzie w ostatnim tygodniu ![]() ![]() ![]() Bolek nie skumał ze przyszedł na wiec Ewropejczyków. Targowiczan których gadanie o społecznej solidarności Polaków i o wywalczonej przez niego samego suwerenności dla nich wali zebranych w blat. Oni tu przyszli po zamrożone emerytury i federalizacje w EU. Ten stary knur spał przez ostatnie 30 lat zajęty opluwaniem Polaków a galop liberalnej lewicy tak go zaskoczył jak Mentzwella rozjazd XIX wiecznego liberalizmu vs. współczesny zamordyzm liberalnej demokracji a'la feudalizm.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jak byś bolku nie trąbił od miesiąca o tym to nawet bym nie wiedział, że coś takiego się wydarzy, a po co niw wiem do teraz...sądzac po twoim zaangażowaniu i panice robisz pod siebie z obawy utraty socjalu i nie tylko ![]() Jeżeli moje zaangażowanie odczytujesz jako panikę, to jesteś bardzo daleko od prawdy, dziadku. Co ja poradzę że mnie nie śmieszą polskie kabarety, a za to najbardziej zjebana opozycja na świecie jest znacznie ciekawsza... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Stolca w ogóle ten marsz nie interesuje, tylko tak od niechcenia i zupełnie bez konkretnego powodu wydalił z siebie już ze sto wpisów ![]() Już wróciłeś opasie herbu obsrane gacie? Fajnie było? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Musi robić za siebie i artuditu bo ta się w kiblu zatrzasnęła ![]() Pizdas, gdybyś takie zaangażowanie wykazał pod domem kaczora to nasza praworządność mogłaby wyglądać inaczej gamoniu... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Jak byś bolku nie trąbił od miesiąca o tym to nawet bym nie wiedział, że coś takiego się wydarzy, a po co niw wiem do teraz...sądzac po twoim zaangażowaniu i panice robisz pod siebie z obawy utraty socjalu i nie tylko ![]() Jeżeli moje zaangażowanie odczytujesz jako panikę, to jesteś bardzo daleko od prawdy, dziadku. Co ja poradzę że mnie nie śmieszą polskie kabarety, a za to najbardziej zjebana opozycja na świecie jest znacznie ciekawsza... ![]() O wypuściłeś z szafy art800+deco do pomocy ![]() Taki z ciebie wesołek a kabaret dudu i ekipy bijacy wszystkie kabarety cie nie śmieszy? |
|
|
![]() |
|
Najbardziej zjebana opozycja na świecie bije wszystko. Nawet Sasina , a to już ma jakiś ciężar gatunkowy...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Nikomu nie szkodzą,mogą się bawić, twoja ekipa niestety generuje w swojej śmieszności duże koszty finansowe , wizerunkowe pomijam...to dopiero ciężar
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Najbardziej zjebana opozycja na świecie bije wszystko. Nawet Sasina , a to już ma jakiś ciężar gatunkowy... ![]() ![]() Nie stresuj się, przecież nikogo tam nie było. Nie ma powodu by się przejmować kilkoma dziadkami z opozycji. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nikomu nie szkodzą,mogą się bawić, twoja ekipa niestety generuje w swojej śmieszności duże koszty finansowe , wizerunkowe pomijam...to dopiero ciężar I tutaj również się mylisz, dziadku. Żadne oficjalne statystyki tego co piszesz nie potwierdzają. Ja wiem że według ciebie pisiory fałszują wszystkie dane ( bo wasi tego nie robili), ale tak to mniej więcej wygląda. Można się spierać o poglądy, ale weź podyskutuj z matematyką... ![]() Owszem obecna władza jest chuj.wa , ale to nic, co by nas czekało gdyby ryży wrócił do gry... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie stresuj się, przecież nikogo tam nie było. Nie ma powodu by się przejmować kilkoma dziadkami z opozycji. Też jestem tego zdania opasie herbu obsrane gacie. Średnia wieku na tym marszu była jaka była. Kiedyś rudy szydził z koalicji moherowych beretów, a teraz niech widzi co ma... ![]() Starsi ludzie bywają zaangażowani, niemniej z werwą u nich kiepsko. Z tej mąki chleba nie będzie... ![]() |
|