|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Nikomu nie szkodzą,mogą się bawić, twoja ekipa niestety generuje w swojej śmieszności duże koszty finansowe , wizerunkowe pomijam...to dopiero ciężar I tutaj również się mylisz, dziadku. Żadne oficjalne statystyki tego co piszesz nie potwierdzają. Ja wiem że według ciebie pisiory fałszują wszystkie dane ( bo wasi tego nie robili), ale tak to mniej więcej wygląda. Można się spierać o poglądy, ale weź podyskutuj z matematyką... ![]() Owszem obecna władza jest chuj.wa , ale to nic, co by nas czekało gdyby ryży wrócił do gry... ![]() paliwo, żarcie, kredyty , usługi ... safransiko jak to ostatnio wódz powiedział ![]() no wiem wiem, putin, covid, susza, asteroida itd waszej winy w tym nie ma ![]() grunt że dla bumelantów starcza ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
No tak Tusk jak utrzymał dodatnie tempo wzrostu gospodarczego na poziomie 0.1 procenta, to wtedy była zielona wyspa. A przecież stało się to podczas ogromnego światowego kryzysu...
![]() |
|
|
![]() |
|
do kiedy pinokio ma te lokaty? jak już wybierze gotówkę to jest szansa na spadek inflacji
![]() |
|
|
![]() |
|
Ale cieszyłeś się z zielonej wyspy, dziadku?
![]() ![]() Ciekawe jak głęboko w zadek Tuska potrafią wejść chłopcy ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców... ![]() Opasowi by pewnie było ciężko bo jest ulany, ale reszta... ![]() |
|
|
![]() |
|
Gospodarczy imbecylowie z pisu nadrukują to ogłosisz sukces Stolec.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ale cieszyłeś się z zielonej wyspy, dziadku? ![]() ![]() Ciekawe jak głęboko w zadek Tuska potrafią wejść chłopcy ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców... ![]() Opasowi by pewnie było ciężko bo jest ulany, ale reszta... ![]() Wystarczy mi druga Korea, widziałeś geniusza podstępu redaktorzynę z waszej koreatv? Można niżej upaść...kto tu piwo trzyma ![]() Na temat wrażenia w dupę też chyba kiepsko z waszej strony żartować ![]() Pamiętaj jak chujwiejakimowicz zdobył posadę i bezkarność ![]() Znasz jakiegoś polityka w świecie który ma swojego prywatnego łupiezowego? ![]() Moooożna dłuuuuugo wymieniac o naczelnym pachołku nie wspominamy |
|
|
![]() |
|
Spokojnie, chłopcy nie nakręcajcie się tak bardzo. Ja wiem, że centrala płaci i wymaga, ale żebyście nie wiem jak się starali i tak znajdzie się ktoś, kto wejdzie głębiej...
![]() Zainwestowaliście w Palikmiota? Podobno na gumowych kutasach dał ludziom nieźle zarobić... ![]() https://twitter.com/bigsb_research/status/1665674284159709185 |
|
|
![]() |
|
Postaraliście się chłopcy na Paradzie w Warszawce pokazać ze tu jest polskojęzyczna, wiec może jeszcze być tak,,, ze samolotem z Wami poleci do Berlina :-)
https://twitter.com/16Zosiaa/status/1665356049803608064?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1665356049803608064%7Ctwgr%5E01834da40ef2b49857b18c64232d4baeb5a534f6%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fniezalezna.pl%2F487053-marsz-4-czerwca-hymn Stan obecny zadawala mnie bardziej. https://www.youtube.com/watch?v=TSpEBBwkpPc Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Podziwiam bolku twoją wiarę i zapał do obrony
Szafy nie domknąłes czy celowo wieczorami wypuszczasz bota? |
|
|
![]() |
|
A co tu będziesz bronić Dziadku
![]() Jestem cokolwiek lekko zaskoczona ze Donek tak łatwo dal się wystawić na widelcu ze ta praworządność i ojko demokracja to jedna wielka ściema przebierańców ze słusznie minionej i zorganizowanej grupy przestępczej. Na Boga Dziadku, po co to tak wyraziście podkreślać ze wychodzicie z szafy żeby Ciemny Lud was widział i jak tylko zechcecie to druga nocna zmianę zrobicie ![]() ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Postaraliście się chłopcy na Paradzie w Warszawce pokazać ze tu jest polskojęzyczna, wiec może jeszcze być tak,,, ze samolotem z Wami poleci do Berlina :-) https://twitter.com/16Zosiaa/status/1665356049803608064?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1665356049803608064%7Ctwgr%5E01834da40ef2b49857b18c64232d4baeb5a534f6%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fniezalezna.pl%2F487053-marsz-4-czerwca-hymn Stan obecny zadawala mnie bardziej. https://www.youtube.com/watch?v=TSpEBBwkpPc To był tylko problem techniczny gamoniu, twój filmik urywa się gdy już słychać dźwięk z publiczności. Proszę bardzo: https://twitter.com/i/status/1665450538236887040 https://twitter.com/i/status/1665459053454151683 https://twitter.com/i/status/1665462177950494722 |
|
|
![]() |
|
Pewnie problem techniczny na łączach z Berlinem i Reichem.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
A tu masz twoją "Nocną zmianę":
|
|
|
![]() |
|
Magnetofon się zaciął,,, Jak można było od nich tego wymagać na proteście przeciwko inwigilacji Rosji i Niemiec
![]() Mam nadzieje ze Kosmopolityzm i problemy Międzynarodówki już was nie prześladują? Obecnie wystarczy zostać Ewropejczykiem. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Magnetofon się zaciął,,, Jak można było od nich tego wymagać na proteście przeciwko inwigilacji Rosji i Niemiec ![]() Mam nadzieje ze Kosmopolityzm i problemy Międzynarodówki już was nie prześladują? Obecnie wystarczy zostać Ewropejczykiem. Dopij szybko co tam masz bo zaraz bolek jebnie drzwiami od szafy i zaś nocka na twardym |
|
|
![]() |
|
Sztab się denerwuje. Mówiłam i przypomnę Wam, don Donek wpadł w pułapkę.
|
|
![]() |
|
Oprócz was dwóch nie widzę aby ktoś więcej miał tu taką sraczke marszową, od miesiąca napierdalacie o tym na zmianę 24h, (jak tylko szafa otwarta)
![]() Jak by nie wasze zasługi nikt by na to nie zwrócił uwagi ![]() |
|
|
![]() |
|
Jakbyś uwagi nie zwrócił dziadku, jak wespół z kolegami brandzlujecie do ryżego? Przecież to się kupy nie trzyma...
![]() |
|
|
![]() |
|
Dziadku, nie śledzisz ojnetu i Gadzinowki? Od lat oglądamy konstytutki ze świeczkami na ulicach a od roku słyszymy codziennie o wspólnej liście polskojęzycznych. Trudno przejść obojętnie koło takiej beki z otaczającej nas rzeczywistości. Na końcu wyszło 100-150 tyś żelaznego aktywu zwiezionego autobusami. Ja bym z roboty na twarz wywaliła za tak słabe wyniki indoktrynacji. Trzeba jakaś dumę profesjonalną mieć
![]() Te parę dni musisz nam dać,,, ***** Koń-sty-tu-cja ![]() ![]() ![]()
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Widać że mokre sny z donkiem w roli głównej, mają tu tylko dwie osoby. Moglibyście sobie z Januszem piąteczkę przybić
![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dziadku, nie śledzisz ojnetu i Gadzinowki? Od lat oglądamy konstytutki ze świeczkami na ulicach a od roku słyszymy codziennie o wspólnej liście polskojęzycznych. Trudno przejść obojętnie koło takiej beki z otaczającej nas rzeczywistości. Na końcu wyszło 100-150 tyś żelaznego aktywu zwiezionego autobusami. Ja bym z roboty na twarz wywaliła za tak słabe wyniki indoktrynacji. Trzeba jakaś dumę profesjonalną mieć ![]() Te parę dni musisz nam dać,,, ***** Koń-sty-tu-cja ![]() ![]() ![]()
Wyobraź sobie Kowalski , że ktoś może mieć wyjebane na tuska i spółkę, nie rzadzi i mam nadzieję, że nie będzie, liczy się to co tu i teraz, nie przeszkadza Ci długopis który podpisuje nieświadomie pod presją ustawy czy wręcza ordery obcym ziomkom chuj wi za co krzycząc slava ...? |
|
|
![]() |
|
Dobra dobra chłopaki
![]() ![]() Wszyscy mamy mokre sny o praworządności i zharatane ręce od trzymania Konstytucji na mrozie przy świeczce. Ile to już lat, ile lat. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dobra dobra chłopaki ![]() ![]() Wszyscy mamy mokre sny o praworządności i zharatane ręce od trzymania Konstytucji na mrozie przy świeczce. Ile to już lat, ile lat. Duch bolka przez ciebie przemawia w czystej postaci...wytresowani na jedną słuszną nutę ![]() |
|
|
![]() |
|
Ile to już lat, ile lat musimy walczyć o OTUA z ewropejskimi kamratami.
Co z Waszym wrodzonym dystansem do prawdy? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Widać że mokre sny z donkiem w roli głównej, mają tu tylko dwie osoby. Moglibyście sobie z Januszem piąteczkę przybić ![]() Odważne słowa jak na członka sztabu bezpartyjnych wolnościowców, opasie herbu obsrane gacie. Obawiam się jednakowoż, że to nie mi się śnią takie bezeceństwa, i to na dodatek z rudym w roli głównej... ![]() Pan mecenas Kozanecki też walczył o praworządność: ![]() |
|