|
![]() |
|
E no bolku, to pisowski portal pownienies mieć tu chody, ustawa o sygnalistach to też wasze dzieło ... czyżbyś padł ofiarą swojego miecza?
Czy może profilaktycznie zmieniają podejście na wypadek zmiany władzy ![]() Nawet dudu ostatnio zaczął coś bredzić w orędziu o wspaniałej Unii itp...jak by do rudego oczko puszczał ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Nie miałem tu żadnych chodów za moderatora opasa czy banana, i nie mam ich tak samo teraz, dziadku. Taka już jest rola samotnego wilka...
![]() Co nie znaczy że wasze stado uroczych hien , jest mnie w stanie zastraszyć. No facking way... ![]() A i zapytaj regresa przy okazji, skąd wiedział że mi poprzednie konto zablokowano? Bo mi przychodzi tylko jedna możliwość do głowy... ![]() |
|
|
![]() |
|
Ja to muszę mieć chody, tyle razy bluzgalem a mam 0%, chyba, że w słusznej sprawie można użyć soczystego kurwa mać
![]() Jaki samotny, masz tu paru kompanów z tym chowanym w szafie naczelnym wyznawcą wodza i 800+ Ja bardziej samotny, jeszcze nigdy nie zauważyłem poparcia dla krytyki bumelantów i wykwalifikowanych nierobów ze stażem, odebrania socjali i zagonienia siłą do roboty ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
No z tym bluzganiem , to masz rację, dziadku. Gdybym ja tak bluzgał opas z regresem i cała reszta waszej ekipy by wysyłała donosy. Ale , że ja się nie żalę i nie donoszę , to nie masz żadnych ostrzeżeń. Sam widzisz jak się sprawy mają...
![]() Nie żebym się tym przejmował , ten stan rzeczy trwa od wielu lat. Jeszcze długo będę się wam przeciwstawiał , pod tym czy pod innym nickiem... ![]() Większą część twojego postu można skomentować krótko : taka sama prawda jak i to że Franc miał strzelać do papieża , dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju niemcu z polski, czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych... ![]() |
|
|
![]() |
|
Przypisz mnie bolku może do konfy, ruskich onuc itp, poglądowo będzie będziej pasowało, serce mi krwawi jak mówiłem gdy sklejasz mnie z rudolfem
![]() |
|
|
![]() |
|
A ja ci już pisałem że wy nie macie serca, dziadku. Hieny kierują się instynktem, a nie sercem...
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT A ja ci już pisałem że wy nie macie serca, dziadku. Hieny kierują się instynktem, a nie sercem... ![]() Pietruszka za droga -Agnieszka- |
|
|
![]() |
|
CYTAT A ja ci już pisałem że wy nie macie serca, dziadku. Hieny kierują się instynktem, a nie sercem... ![]() Wpołczuje ci w twojej niedoli w walce o dobre imię Jarosława, jakieś tam sercę muszę mieć ![]() |
|
|
![]() |
|
Hieny też je mają, dziadku. Niemniej czy żyjąc na sawannie się nim posługują? Ja bym powiedział że bardziej instynktem...
![]() |
|
|
![]() |
|
A jak ślepo podążacie za jednym przywódcą to do jakiego zwierza (stada zwierzow) trza by was porównać?
![]() |
|
|
![]() |
|
Przyganiał kocioł garnkowi , dziadku...
![]() Zapytałeś regresa skąd wiedział, że mi zablokowano poprzednie konto? ![]() Sam pisał donos czy mu gruby pomagał? ![]() |
|
|
![]() |
|
Eee gdzie tam pęd?Bardziej popęd, a jaki to sobie niech każdy dopomyśli ????
Bolku czy Ty też uważasz jak Mirek że wasz ,,prezes"jest wybitnym politykiem?dekoZero jest wpatrzona w niesprawiedliwe prawo więc nie pytam. |
|
|
![]() |
|
Myślę że prezes już od przynajmniej ośmiu lat powinien być na emeryturze. Inna sprawa że bez niego pis się rozpadnie niczym domek z kart , ale przynajmniej ja z tego powodu płakać nie zamierzam...
![]() Jedyną zaletą rządów pisu i samego prezesa jest to że nie ma na ich miejscu rudego i spółki. Obawiam się że to co oni ( pisiory) nam fundują, to niewiele w porównaniu z możliwościami POKO-muny... ![]() |
|
|
![]() |
|
Pietruszka, czosnek, cukier i węgiel, ech te wsady do LOLi
Zejdźmy na ziemie. Denazyfikacja zakończyła się klapą FÜR Deutschland a powiedziałabym ze nawet słabnie w Niemczech jej słuszność. W Rosji to wiadomo ze Fjutinowi rośnie i więcej zamordyzmu. ,,,,środkowe Niemcy,,, ![]() Podłączymy prąd to zadziała,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Pietruszka, czosnek, cukier i węgiel, ech te wsady do LOLi Zejdźmy na ziemie. Denazyfikacja zakończyła się klapą FÜR Deutschland a powiedziałabym ze nawet słabnie w Niemczech jej słuszność. W Rosji to wiadomo ze Fjutinowi rośnie i więcej zamordyzmu. ,,,,środkowe Niemcy,,, ![]() Podłączymy prąd to zadziała,,, Piłeś , nie pisz ... bolek jak trza to ogarne ci porzadny zamek do szafy a i w gratisie kabel do żelazka dorzucę, miej litość i zamykaj porządnie |
|
|
![]() |
|
Ogarnij swoich chłopaków, dziadku opasie regresie bananie bracie banana ujowozrobiony bobku batmanie krugeju niemcu z polski, czy który tam dzisiaj przejął dyżur w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Wybory za pasem, a wyniki marne. Niech wam święty Paweł z Gdańska, patron uczciwych samorządowców, błogosławi...
![]() Albo w końcu przyjdzie ta Wolna Polska albo wujek Soros zakręci kurek i się skończy dzień dziecka... ![]() Pytałeś się regresa o donos? I czy mu gruby pomagał? Od razu spytaj czy mu kropka za uchem nie wyrosła?... ![]() |
|
|
![]() |
|
Chiałbym ale niestety nie pomogę, musisz od prezesa pegazusa ogarnąć , jeszcze św Mateusz patron od nieruchomości może coś zdziałać
![]() |
|
|
![]() |
|
Miałem kiedyś tego pegasusa w ręce, dziadku. Było to zaraz po komunii ( ponad trzydzieści lat temu) i powiem ci że szału nie było...
![]() Z drugiej strony jak pisiory rzeczywiście nielegalnie inwigilują waszych decydentów, to może oni powinni zacząć mówić szyfrem. Może wy też powinniście skoro pisowscy siepacze dybią również na was... ![]() Czyli nie dowiem się w końcu jak to było z tym donosem regresa- (suchar w majtkach i kropka za uchem), i jego kompana grubasa - (opasa herbu ufajdane gacie)... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Miałem kiedyś tego pegasusa w ręce, dziadku. Było to zaraz po komunii ( ponad trzydzieści lat temu) i powiem ci że szału nie było... ![]() Z drugiej strony jak pisiory rzeczywiście nielegalnie inwigilują waszych decydentów, to może oni powinni zacząć mówić szyfrem. Może wy też powinniście skoro pisowscy siepacze dybią również na was... ![]() Czyli nie dowiem się w końcu jak to było z tym donosem regresa- (suchar w majtkach i kropka za uchem), i jego kompana grubasa - (opasa herbu ufajdane gacie)... ![]() Nie szydź z pegazusa, sam jaśnie Pan przyznał, że podsłuchiwał ale dużo tego nie było ![]() |
|
|
![]() |
|
W Wolnej Polsce pegasusa wrzuci się do morza i będzie święty spokój. Państwo praworządne nie musi szpiegować swoich obywateli i to powinien być standard zachowania władzy publicznej...
![]() Przypomniało mi się jeszcze z czasów tzw afery taśmowej, jak wypłynęły nagrania szajki Tuska. Rudy zlecił Sienkiewiczowi ( szefowi MSWiA i jednemu z głównych "bohaterów" nagrań) ustalenie, kto to zorganizował. Nie wierzyli w kelnerów, byli przekonani że zdrajca jest wśród nich. Dlatego praktycznie wszyscy ówcześni decydenci zostali objęci inwigilacją ( to było za Tuska więc pewnie legalną). Spotkało to min ówczesnego szefa CBA - Wojtunika , który zorientował się że ma ogon. Zrobiła się mała niezręczność jak można podsłuchiwać i śledzić szefa tajnej służby, i to na dodatek bez żadnej podstawy prawnej. W każdym razie dzisiaj wszyscy bohaterowie nagrań chodzą wspólnie na marsze kodu, ale wtedy mało nie skoczyli sobie do gardeł. A ja ze swoją pamięcią słonia to wszystko mam zapisane na twardym dysku i nikt mi nie wmówi że POKO-muna to tzw mniejsze zło... ![]() |
|
|
![]() |
|
Twój problem bolku, że widzisz tylko dwie opcje
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Bo niestety tak jest, dziadku. Jeżeli nie POKO-muna, to zostają jej satelici i przyszli koalicjanci: Zboczona Lewica i Hołownia z ZSLem. To żadna alternatywa, pies ich wszystkich trącał, ale najpierw obsikał...
![]() Tak jak już pisałem wcześniej w Konfederacji widziałem coś ożywczego. Niestety wojna na Ukrainie wybiła mi ten pomysł z głowy. Może Mentzen zaprowadzi tam więcej ładu, ale jeżeli twarzą Konfy ma być Braun ( moje największe rozczarowanie) czy Korwin, to raczej nic z tego... ![]() Zatem jak widać jesteśmy skazani na władzę stronnictwa amerykańsko-żydowskiego ( pis) albo brukselsko-berlińskiego ( poko i koalicjanci). Z dwojga złego wybieram stronnictwo amerykańsko-żydowskie... ![]() Konfa jawi się w tym układzie jako stronnictwo ruskie. Ja z kacapią pod przywództwem Fjutina nie chcę mieć nic wspólnego... ![]() |
|
|
![]() |
|
Od zawsze coś jest z nimi nie tak, jak już szli do przodu to szafy wychodził Korwin i zawsze coś odjebał , teraz dogania go braun
![]() Z tymi rusko-ukrainskimi wątkami to się tak nie spieszmy w ocenie, czas pokaże co z tego wyjdzie, za mało prawdy do nas dociera aby zajmować stanowisko |
|
|
![]() |
|
Ogólnie to utożsamiam się ze sloganem: "Nienawidzimy wszystkich!" , ale tak najbardziej to nie lubię Ruskich i Niemców, dziadku...
![]() Zdaję sobie sprawę że zgodność TVP Polsatu i TVN w kwestii wojny na Ukrainie rodzi pewne podejrzenia. Ostatnio taka sama sytuacja miała miejsce podczas epidemii srakawirusa, i wówczas te media zgodnie nas dezinformowały , czy też brutalniej pisząc " zrobiły nas w chu.a" ... ![]() Ale mimo wszystko szkoda mi Ukraińców, którzy muszą się zmagać z kacapią, i uważam że nasz rząd ( jaki by nie był) powinien im pomagać. Ruscy żyją marzeniami o powrocie do wielkiego imperium, a tak naprawdę to mentalnie i gospodarczo są na poziomie Ugandy czy Zimbabwe. Putin by się lepiej przysłużył narodowi, jakby zapewnił ludziom na rosyjskiej prowincji dostęp do ciepłej wody i kanalizacji, niż napadając na Ukrainę. To jest prawdziwa rosyjska dusza, chodzić srać do wychodka, kąpać się w misce wody i żyć urojeniami o władzy nad światem... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Od zawsze coś jest z nimi nie tak, jak już szli do przodu to szafy wychodził Korwin i zawsze coś odjebał , teraz dogania go Braun ![]() Z tymi rusko-ukrainskimi wątkami to się tak nie spieszmy w ocenie, czas pokaże co z tego wyjdzie, za mało prawdy do nas dociera aby zajmować stanowisko Nie ma co się spieszyć i nie ma na co czekać, stanowisko Paktu Berlin Moskwa w sprawie ziem post II Rzeczypospolitej jest doskonale znane. Sławomir przegonił Korwina już dawno, Mentzwell opowiada takie rzeczy na sabatach przy piwie ze licealiści dają się ponieść emocjom wolności od wszystkiego i wznoszą okrzyki; Balcerku, Koniu i Vincencie wróćta po trupie PiS, żeby nam było tak jak naszym ojcom było. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|