|
![]() |
|
CYTAT Bolec mierzysz wszystkich swoją miarą. Twoja nadzieja spotkała się z rozczarowaniem stąd w tobie tyle złośliwości. Otrzyj łzy. Nawróć się i bij się w piersi. Otwórz swoje serce dla Donalda Tuska. On odszedł ale powraca w wielkiej chwale by rozświetlić mroki ciemnego ludu. Niczym Prometeusz niosący pochodnię - przyniesie nam reformy. Dusze nieczyste splamione chciwością i kłamstwem strąci w czeluści. Tak nam dopomóż Tusk. ![]() To było bardzo głębokie, regresie. O mało się nie zesrałem ze wzruszenia... ![]() Ten wasz Tusk to fałszywa moneta. No wiesz, podrobione złoto, a tak naprawdę to bezwartościowy miedziak. Rozumiem że wasze zaangażowanie jest spowodowane pobieraniem wynagrodzenia z centrali POKO-muny... ![]() Ryża łajza jest skreślona, i obawiam się że nie tylko dla mnie. Polacy już zaznali błogostanu w latach 2007-2015 i dobrze pamiętają jak to wtedy było... ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Polacy już zaznali błogostanu w latach 2007-2015 i dobrze pamiętają jak to wtedy było...umiech Całkiem fajnie było, nie taki syf jak teraz ![]() |
|
|
![]() |
|
Masz prawo do takiej oceny , pizdas. Przynajmniej tego nie neguję . Rzecz w tym , że twoje przekonanie niewiele wnosi do sprawy. Pewnie , że jak wewnątrz swojej ekipy zrobicie sondaż , to wam wychodzi poparcie dla POKO-muny na poziomie dziewięćdziesięciu kilku procent a dla pisiorów zero. Niestety ( dla was) w skali całego kraju nie wygląda to tak różowo...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Nowy odcinek resetu w TVP wjechał ,dyżurni przestali ujadać i zniknęłi
![]() |
|
|
![]() |
|
Za to u konkurencji przygotowania do kontrofensywy, tak przynajmniej słyszałem. Prawda to dziadku?
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Żeby nie było tak różowo przypominam że tylko Konfederacja w trakcie epidemii srakawirusa zachowała się przyzwoicie. Homolewica, ZSL i sam Tusk chcieli nawet obowiązkowych szczepień i segregacji sanitarnej. Warto o tym pamiętać. Pisiory się zeszmacili, ale opozycja się skurw.ła... ![]() Pizdas, napisz w końcu ( bo wyraźnie unikasz tematu) czy przyjmujesz kolejne dawki przypominające, albo wreszcie sobie uświadomiłeś , że cię ulubiona stacja telewizyjna w ch.ja załadowała? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Za to u konkurencji przygotowania do kontrofensywy, tak przynajmniej słyszałem. Prawda to dziadku? ![]() nic mi o tym nie wiadomo, za to rachuja oglądałem z zapartym tchem niczym Wołoszańskiego ![]() czekałem tylko aż pojawi się chujwiejakimowicz a tu nic ![]() ![]() po ostatnich newsach do sławomira można już odpuścić temat wyborów ![]() |
|
|
![]() |
|
Szkoda czasu na pisowskich propagandystów, dziadku. Pies trącał wszystkich "dziennikarzy" z TVP. Z TVN zresztą też...
![]() Stanowczo zbyt dużo uwagi poświęcasz atakom TVP na Tuska. W TVN robią to samo tylko w drugą stronę, i nie widziałem żebyś na to utyskiwał... ![]() Jak już brniesz w tą fałszywą narrację, że niby jesteś niezaangażowany to powinieneś mniej pisać o tym. Tak mi się wydaje, chociaż mnie i tak nie nabierzesz... ![]() |
|
|
![]() |
|
Palikmiot powoli robi się niewypłacalny. Ja bym złamanego grosza w niego nie inwestował , ale jak widać sporo frajerów się znalazło. A dobrze im tak...
![]() https://www.portalspozywczy.pl/alkohole-uzywki/wiadomosci/biznes-palikota-inwestorzy-nie-odzyskali-pieniedzy,227903.html |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Żeby nie było tak różowo przypominam że tylko Konfederacja w trakcie epidemii srakawirusa zachowała się przyzwoicie. Homolewica, ZSL i sam Tusk chcieli nawet obowiązkowych szczepień i segregacji sanitarnej. Warto o tym pamiętać. Pisiory się zeszmacili, ale opozycja się skurw.ła... ![]() Ja po dwóch dawkach żyje ![]() ![]() Szwedzkie darwinisty ultrasy po utracie władzy i szacunku społecznego pewnie się zgadzają z nami ![]() Zemsta szwedzkich ultrasow na przymusowej i dowolnej dystrybucji nielegalnych po Europie została zauważona. Niech się Malmo pali. PS. Och boy, pożyczki społecznościowe o nazwie Bunt Finansowy. Rewolucjonisto, oni zawsze cię okradną ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Zapytaj jak z opieką zdrowotną jest na zachodzie kogoś kto doświadczył.
Zapytaj ludzi co myślą o jakości usług NFZ i ZUS. Okazuje się że to wy pislodzieje produkujecie chorych i najsłabszych. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Regresie, jesteś niereformowalnym outsiderem tego narodu. Jesteś sterem, okrętem i żeglarzem wiec halsuj sam
![]() PS. Złogi komunistyczne. Na Zachodzie branie w łapę uzależnia od dającego. U nas jest odwrotnie, forma kastowej przemocy, to niestety forma pańszczyzny wobec nowych panów. Gdybyś zaczął przeglądać inne dziedziny gospodarki to zauważyłbyś ze ten proceder zachował się szczególnie w paru o wysokim nasyceniu przeszłością. Odbudowują się ale Ukrainy nie dogonią ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Żeby nie było tak różowo przypominam że tylko Konfederacja w trakcie epidemii srakawirusa zachowała się przyzwoicie. Zachowali się jak szury i debile i dalej przyciągają do siebie największych oszołomów, foliarzy i ruskie onuce ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Szkoda czasu na pisowskich propagandystów, dziadku. Pies trącał wszystkich "dziennikarzy" z TVP. Z TVN zresztą też... ![]() Stanowczo zbyt dużo uwagi poświęcasz atakom TVP na Tuska. W TVN robią to samo tylko w drugą stronę, i nie widziałem żebyś na to utyskiwał... ![]() Jak już brniesz w tą fałszywą narrację, że niby jesteś niezaangażowany to powinieneś mniej pisać o tym. Tak mi się wydaje, chociaż mnie i tak nie nabierzesz... ![]() Nie dostrzegasz jednej różnicy, za swoje tvn -eny, soki z buraka i inne gowna im podobne mogą sobie jechać po kim chcą, nic mi do tego, TVP jest utrzymywane że wspólnej kasy a jest własnością jednego starego capa ![]() Tak samo z tuskiem, i resztą mu podobnych ...póki (i oby) nie rządzą mam na nich wyjebane, jedyną szkodę jaką mi wyrządzaja to żrą i srają za moje... W obecnym ustroju po wygraniu jednej partii z przewagą dająca większość przy głosowaniach, reszta z urzędu powinna być wyjebana i zaproszona dopiero 4 lata A tak przez 4 lata bezużyteczne trutnie wpierdalają, srają, latają ,dymaja za nasze pieniądze...ot taka rzeczywistość ![]() |
|
|
![]() |
|
Wiemy, pamiętam gdy tak gastrologicznie pisałeś o TVP za PO.
Likwidacja TVP info to znany pomysł PO ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wiemy, pamiętam gdy tak gastrologicznie pisałeś o TVP za PO. Likwidacja TVP info to znany pomysł PO ![]() Uwierz mi,że jak przestaniesz garować tanią wódę, świat będzie wyglądał inaczej a i gastryka się poprawi... za PO to nie stać mnie było ani na komputer ani na internet |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Żeby nie było tak różowo przypominam że tylko Konfederacja w trakcie epidemii srakawirusa zachowała się przyzwoicie. Homolewica, ZSL i sam Tusk chcieli nawet obowiązkowych szczepień i segregacji sanitarnej. Warto o tym pamiętać. Pisiory się zeszmacili, ale opozycja się skurw.ła... ![]() Ja po dwóch dawkach żyje ![]() ![]() Szwedzkie darwinisty ultrasy po utracie władzy i szacunku społecznego pewnie się zgadzają z nami ![]() Ja nie przyjąłem żadnej dawki, a mimo to przeżyłem. Do pewnego momentu słyszałem że jestem siewcą śmierci, ale nie dałem się wkręcić... ![]() A dlaczego tylko dwie, przecież wirus był śmiertelnie groźny, a szczepionki bezpieczne i skuteczne? Przynajmniej producent i politycy tak twierdzili... ![]() Najlepsze było jak dwaj guru koronaświrusów , profesorowie Simon i Horban uparcie twierdzili że szczepionka blokuje transmisję wirusa i to jest przesłanka żeby ludzi segregować. Potem te dwa kutafońce z tytułami naukowymi się z tego cichcem wycofywali, ale niesmak pozostał... ![]() W każdym razie każdy jeden oszołom, czy to za namową TVP, czy TVN ( obie te stacje zgodnie kłamały) , uwierzył w srakawirusa, to niech go piekło pochłonie... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie dostrzegasz jednej różnicy, za swoje tvn -eny, soki z buraka i inne gowna im podobne mogą sobie jechać po kim chcą, nic mi do tego, TVP jest utrzymywane że wspólnej kasy a jest własnością jednego starego capa ![]() Tak samo z tuskiem, i resztą mu podobnych ...póki (i oby) nie rządzą mam na nich wyjebane, jedyną szkodę jaką mi wyrządzaja to żrą i srają za moje... W obecnym ustroju po wygraniu jednej partii z przewagą dająca większość przy głosowaniach, reszta z urzędu powinna być wyjebana i zaproszona dopiero 4 lata A tak przez 4 lata bezużyteczne trutnie wpierdalają, srają, latają ,dymaja za nasze pieniądze...ot taka rzeczywistość ![]() Argument którego używasz to miecz obosieczny, dziadku. Miliony wyborców pis przez osiem lat rządów POKO-muny również płacili za oglądanie Kraśki czy Tadli w TVP. Nic ci nie poradzę w tej kwestii, ponieważ daję sobie rękę odciąć że twoi mocodawcy po wygraniu wyborów ( choć szanse na to są minimalne) dokonają podmiany na swoich. Po prostu Kraśko zastąpi Rachonia, Tadla Holecką. I TVP dalej będzie kłamać, tylko tym razem w służbie praworządności... ![]() Ten system jest nieludzki. I niesie dla wolnego człowieka wiele zagrożeń. Niestety zwycięstwo ryżego i jego tęczowych koalicjantów nie stanowi remedium na bolączki tego kraju... ![]() Oszołomy pokroju regresa mają inne zdanie, ale czy to ma jakieś znaczenie? Dla mnie żadne... ![]() |
|
|
![]() |
|
Errata do tego mojego tekstu o tym że wyznawców koronaświrusa i segregacji sanitarnej powinno piekło pochłonąć. Wycofuję się z tego: niech zdechną w lochu na srakę...
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT Żeby nie było tak różowo przypominam że tylko Konfederacja w trakcie epidemii srakawirusa zachowała się przyzwoicie. Homolewica, ZSL i sam Tusk chcieli nawet obowiązkowych szczepień i segregacji sanitarnej. Warto o tym pamiętać. Pisiory się zeszmacili, ale opozycja się skurw.ła... ![]() Ja po dwóch dawkach żyje ![]() ![]() Szwedzkie darwinisty ultrasy po utracie władzy i szacunku społecznego pewnie się zgadzają z nami ![]() A dlaczego tylko dwie, przecież wirus był śmiertelnie groźny, a szczepionki bezpieczne i skuteczne? Przynajmniej producent i politycy tak twierdzili... ![]() Do trzech razy sztuka mówią. Wtedy zapewne zrodził się pomysł na sprzedanie miliardów szczepionek tym co już wzięli. Wszyscy to robili nie tylko Pfizer. Jeżeli kierowali się wyłącznie zyskiem ( w co wątpię) to niech zdechną na srakę bez jedzenia mówiąc klasykiem. Ludzie zapewne zapamiętali markę i będą sceptyczni co do amerykańskiego know-how na przyszłość. Następnym razem będą musieli pokazywać spychacze zakopujące hektary dołów z czarnymi workami żeby przeszło. Czy to lepiej czy gorzej to przyszłość pokaże. Ktoś mógłby wykorzystać społeczny brak zaufania i przy następnej pandemii popełnimy błąd w druga stronę. Nie wyobrażam sobie żeby Grześ z Jaszczurem dali się zaszczepić na żywca. Jednakże dziadkom szczypawki pomogły, to było źródło szwedzkiego błędu, bezwzględności wobec swoich seniorów i zaraz obok sprowadzania dzikiej Afryki i zmuszania do wiary ze to pomaga Szwedom. Widzicie, jednych wykończyli bez powodu a drudzy wykończą powoli ich. Najważniejsza nauka jest jednak inna - nie wiemy jak działa znany wirus ale życie to możemy stworzyć kiedy chcemy. Nawet wiemy jak powstało. ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Errata do tego mojego tekstu o tym że wyznawców koronaświrusa i segregacji sanitarnej powinno piekło pochłonąć. Wycofuję się z tego: niech zdechną w lochu na srakę... ![]() Stolec już masz na kogo głosować, Justyna czeka ![]() Biorę udział w wyborach do Sejmu RP, jako kandydatka niezależna z listy @KONFEDERACJA_ Wolność i Niepodległość, z ramienia @KoronyPolskiej @GrzegorzBraun_ w okręgu 39. Stając wraz z nimi w obronie Ludzi, naszej godności i niezbywalnych praw. #Wolność #Zdrowie #Suwerenność |
|
|
![]() |
|
Dzięki pizdas, ale nie skorzystam z przynajmniej kilku powodów. Zdaje się że ta baba ma coś na sumieniu ( nierozliczona zbiórka?). Po drugie, gamoniu, ten okręg wyborczy leży na drugim końcu Polski. Po trzecie nie podjąłem decyzji na kogo będę głosować. Niewykluczone że na kandydata Konfy, zobaczę kto tam u nas będzie na liście. Po czwarte ja do swoich wątpliwości odnośnie srakawirusa doszedłem sam, mi w przeciwieństwie do niektórych ulubiona stacja telewizyjna łba nie sprała. Po piąte czy uważasz że jest możliwe stworzenie szczepionki na wirusa który mutuje i przybiera kolejne warianty?
![]() Żeby była jasność, to cholerstwo też mnie dopadło i na trzy dni wyłączyło z normalnej egzystencji. To nie jest tak że nie wierzyłem w jego obecność. Rzecz w tym że jego śmiertelność na poziomie 0,1 % ( czyli statystycznie jeden na tysiąc zainfekowanych umiera) kończy temat sensu lockdownów czy wprowadzania jakichkolwiek obostrzeń. Z tego zakazu wstępu do lasów dziś się śmiejemy, ale przecież jakiś idiota z tytułem naukowym to wymyślił... ![]() |
|
|
![]() |
|
Ciekawe czy chłopców ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców mecenas Koń też skaperował?
![]() ![]() |
|