Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Niech no pis tylko dojdzie do władzy to zrobi porządek z nimi wszystkimi...
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ja do swoich wątpliwości odnośnie srakawirusa doszedłem sam, mi w przeciwieństwie do niektórych ulubiona stacja telewizyjna łba nie sprała. To tak jak ona ![]() |
|
|
![]() |
|
Ta ona to jakaś twoja nowa sympatia, pizdas? Gruby nie będzie zazdrosny?
![]() Mi się wydaje, że jak ktoś był ciotą przed zaszczepieniem , to mu kolejne dawki nic nie zmieniały w tym zakresie... ![]() Przyjmujesz kolejne dawki czy po którejś przestałeś? A jeżeli tak to dlaczego, skoro wirus był zabójczy, a szczepionki bezpieczne i skuteczne? ![]() |
|
|
![]() |
|
Szukasz ciekawych kandydatów z konfy to ci podrzucam bo macie takie same poglądy
![]() |
|
|
![]() |
|
Najciekawszy kandydat to zdaje się wasz ryży, pizdas. W 2007 roku szedł do wyborów z hasłem że Polska zostanie drugą Irlandią, a pielęgniarki i nauczyciele będą godnie zarabiać. Szkoda że na jesienne wybory nie obiecuje tego samego...
![]() Chociaż mi się przypomniało, że zapowiadał kilka tygodni temu całej budżetówce dwudziestoprocentową podwyżkę jak wygra. Także coś jest na rzeczy... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Chociaż mi się przypomniało, że zapowiadał kilka tygodni temu całej budżetówce dwudziestoprocentową podwyżkę jak wygra. Także coś jest na rzeczy... O widzę, że zaczynasz się przekonywać! To dobrze ![]() |
|
|
![]() |
|
Nigdy w życiu, pizdas. Na dziesięciu rudych jedynastu jest fałszywych. Na przykładzie Tuska to ludowe powiedzenie jest akuratne...
![]() |
|
|
![]() |
|
20% budżetówce, znowu skłamał.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT 20% budżetówce, znowu skłamał. 20%? To dużo więcej niż Kaczyński. ![]() Wałęsa był prekursorem i jest nadal nie do przebicia. Chciał dawać po sto milionów na łebka. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
A myślisz że da jak wygra, regresie, czy tylko obiecuje?
![]() https://twitter.com/ABNPoland/status/1674466164611723266 |
|
|
![]() |
|
Stolec, oferta konfy coraz bogatsza
![]() Chyba też masz takie poglądy? ![]() |
|
|
![]() |
|
Pizdas , u was jest cała masa silnie zjebanych razem , i też mogę ci zacząć ich anonsować. Jak mi się zechce rzecz jasna...
![]() Jedna Jachira i oraz duet Szczerba-Joński biją na głowę wszystko to z czym wyskoczysz... ![]() Zresztą , nawet gdybyś każdego z Konfy uznał za szura i jeszcze mnie do tego przekonał ( w co nie wierzę), to zawsze jest możliwość oddania głosu na pisiora. Zawsze to lepiej niż na POKO-munę ZSL czy Homolewicę... ![]() Jesienne wybory wygra pis , twój ryży będzie drugi a konfa będzie trzecia i stanie się ( daj Boże) języczkiem u wagi. A ty gamoniu dalej będziesz lewitował i marzył o rządach POKO-muny... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jedna Jachira i oraz duet Szczerba-Joński biją na głowę wszystko to z czym wyskoczysz...umiech No to dawaj jakiś przykład ![]() Jesienne wybory wygra po, twój kaczor będzie drugi a konfa będzie czwarta i stanie się ( daj Boże) pośmiewiskiem. A ty gamoniu dalej będziesz lewitował i marzył o rządach Brałna... ![]() |
|
|
![]() |
|
No chyba sobie jaja robisz, pizdas. Cała ta trójka pomyleńców wystarczy że gębę otworzy albo chociaż wejdzie na wizję i już jest kupa śmiechu...
![]() Czy ty tego nie dostrzegasz? ![]() A Ciamajdan? Zapomniałeś już co ta hałastra wyrabiała? ![]() |
|
|
![]() |
|
Namierzyli Pablo Moralesa z Twittera. Nic godnego uwagi, zresztą było to przewidzenia...
![]() ![]() https://twitter.com/AjKedzierski/status/1674693328510627843 Podobno tatuś był wojskowym politrukiem. Jakie to typowe... ![]() |
|
|
![]() |
|
Ten tego z Porażeniem mózgowym Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Amerykański Sąd Najwyższy przywrócił fundamentalną zasadę równości wobec prawa. Ile razy jeszcze będziemy musieli przekraczać ten sam Rubikon,
|
|
![]() |
|
CYTAT No chyba sobie jaja robisz, pizdas. Cała ta trójka pomyleńców wystarczy że gębę otworzy albo chociaż wejdzie na wizję i już jest kupa śmiechu... ![]() Czy ty tego nie dostrzegasz? ![]() A Ciamajdan? Zapomniałeś już co ta hałastra wyrabiała? ![]() No chyba sobie jaja robisz, stolec bo to i tak jest kosmicznie daleko od szurów i oszołomów bojących się szczepionek, 5g, ukraincow, chemitrailsow, samochodów elektrycznych, robaków, kart płatniczych, kas samoobsługowych, lgbt, niemców, żydów, amerykanów, fotowoltaiki, wiatraków i aplikacji mObywatel ![]() A takich debili chce wprowadzić konfederosja do sejmu ![]() ![]() A co do ciamajdanu to może przypomnisz sobie o co chodziło i czy nie mieli racji? |
|
|
![]() |
|
Wyciągasz przypadki największych szurów i się nad tym trzepiesz, pizdas. To że w Konfie nie brakuje debili nie zmienia faktu, że chociażby w kwestii srakawirusa zachowywali się przyzwoicie. Tak naprawdę tylko oni występowali przeciwko wprowadzeniu głupich zakazów...
![]() Czy ci się to podoba czy nie, ta formacja będzie trzecią siłą w polskim parlamencie. I to dobrze, bo i pisiory i POKO-muna to zaprzańcy na usługach obcych mocarstw. PiS na usługach USA, a POKO-muna Berlina i Brukseli. Z dwojga złego lepsi są ci z pis, ale może czas na coś nowego... ![]() Wiem że w Konfie szuria ma się dobrze. Po najeździe ruskich bandytów na Ukrainę widać to było dosyć wyraźnie. Niemniej oprócz Brauna i Korwina jest tam sporo obiecujących ludzi i tak trzeba na to patrzeć... ![]() |
|
|
![]() |
|
sporo obiecujących ludzi
![]() Wymień chociaż jednego bo widzę, że ty dalej w gimnazjum ![]() |
|
|
![]() |
|
Tak czy inaczej wyssali z PSL/2050 wiele. Komu oddadzą w drugiej turze to będzie gardłowy test ich miejsca w Rzeczypospolitej.
|
|
![]() |
|
CYTAT sporo obiecujących ludzi ![]() Wymień chociaż jednego bo widzę, że ty dalej w gimnazjum ![]() Niech będzie choćby Mentzen, i daj mi już spokój gamoniu. Przesłuchiwać będziesz mógł dopiero w Wolnej Polsce, jak wasza praworządność powróci... ![]() Szczerze wolałbym chodzić do gimnazjum niż trzymać łeb w dupie ryżego... ![]() ![]() W Wolnej Polsce Pablo Zjebales dostanie Order Orła Białego... ![]() |
|
|
![]() |
|
https://twitter.com/zielkemariusz/status/1674785910674829316
Sprawa nie dotyczy księdza pedofila, więc media olewają temat... ![]() |
|
|
![]() |
|
Bolec przyjdź do nas do sztabu. Nie krępuj się. Przekonasz się że nie taki Donald straszny jak go malują.
![]() Ps. Na nowy rok będziesz ustawiony ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|