|
![]() |
|
Pizdas, a pamiętasz gamoniu, jak Tusk szedł do wyborów w 2007 i obiecywał że pielęgniarki będą w końcu godnie zarabiać?
![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Potwierdzam , byłem tym synem... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Trzeba jeszcze sprawdzić z jakiej partii ten starosta. Pewnie albo pisior albo konfiarz... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Pizdas z ciebie taki dociekliwy gamoń. Sprawdziłbyś czy ci dwaj co poszli do sądu ( który rozstrzygnął kto ma ogarnąć ten bajzel) są z pisu czy konfy? ![]() Swoją drogą niezła akcja. Starosta z PO daje pozwolenie . Prezydent miasta ( PO ) musi to sprzątać i próbuje to zwalić na marszałka województwa ( też z P0) . Przez kilka lat się z tym brandzlują a i tak głównym winowajcą jest Pinokio z pisu... ![]() |
|
|
![]() |
|
Bardzo dobrze. Rządzą. Pomagają ludziom. Już niedługo zrobią porządek w tym kaczym dole.
![]() Morawiecki jeż dawano powinien być poza polityką za to co mówił. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Rzeczywiście tempo mają ci samorządowcy imponujące, regresie...
![]() Jak to było w Młodych wilkach? Jak cię złapią za rękę mów że to nie twoja ręka... ![]() Może ty też byłeś samorządowcem regresie za poprzedniego rozdania? Wiele by to tłumaczyło... ![]() Ten Tusk to naprawdę miał pecha. Jak nie powodzie to kryzys światowy. Nawet mafia śmieciowa i vatowska się na niego uwzięły... ![]() |
|
|
![]() |
|
Dzbannikarz z Zielonej Góry ( Gaz. Wyb) pisze na Twitterze, że Prezydent Miasta miał kilka lat na usunięcie składowiska odpadów, ale wybrał inne priorytety. Chociażby aquapark...
![]() Ten dzbannikarz to chyba kobieta, ale to mało ważne. W każdym razie narracja się posypała. Jakie to dla nich typowe... ![]() Oprócz zakłamanych i płatnych propagandystów na usługach POKO-muny ( nawet na naszym forum) , to chyba każdy wie że to kolejna gównoburza... ![]() |
|
|
![]() |
|
Stolec w wakacje, w niedzielę robisz dniówkę?
Bida ciśnie czy nie ma kim robić? ![]() 10:55 11:26 11:33 14:58 18:17 18:48 Ale ty durny jesteś ![]() |
|
|
![]() |
|
Ja jestem jeden a was przynajmniej dziesięciu, pizdas. Nie zapominaj o tym...
![]() Czyli jednak usiłujesz nam wmówić, że Pinokio jest winien temu że trzynaście lat temu starosta zielonogórski wydał pozwolenie szemranej firmie, a kiedy się okazało że to lipa przez następnych kilka lat prezydent miasta i marszałek województwa przepychali się kto ma to ogarnąć? ![]() To Pinokio ludziom ściągnął ten syf na kark? ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Jaro ponoć powiedział o Tusku per " ryży". Silniaczki ośmiogwiazdkowcy są mocno oburzeni. Prawda to dziadku regresie grubasie pizdasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj rządzi waszą menażerią?
![]() Miałem zamiar głosować na konfe, ale jeżeli się to potwierdzi to chyba zagłosuję na pisiorów... ![]() Ryży ch.j wozi gnój na niemieckich taczkach... ![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Opozycja od PSL i Hołowni (nie wiem, czy z PO i lewicy też, ale pewnie tak) domagała się objęcia sankcjami gazu LPG z Rosji. Oznaczałoby to braki surowca u nas, a jeśli byłby, to litr kosztowałby 7-8 zł. Polska nie ma rozwiniętej logistyki do importu wystarczających ilości surowca z innych kierunków. To straszne, co rząd zrobił żeby móc importować więcej z innych kierunków? No nic trzeba sponsorować bandytów. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ciekawe czemu nazywają go Pinokio ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() tego gamonia ze Stalowej Woli? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Gruby wrócił , byłeś gdzieś na wczasach czy na jakimś szkoleniu w centrali POKO-muny?
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Miałem zamiar głosować na konfe, ale jeżeli się to potwierdzi to chyba zagłosuję na pisiorów... ![]() ani by mi przez myśl nie przeszło , że może być inaczej ![]() za dużo pracy w to wkładasz też słyszałem o tym ryżym, ale jakim głosem to mówił ![]() dalej mi nie odpowiedziałeś bolku jak to jest, gówno wylewane ze strony opozycji mogę zrozumieć, pchają się do koryta jak mogą ale czy przy tej waszej zajebistości , dobrobycie, wszechsocjalu, dbaniu o bumelantów dalej musicie odpierdalać takie żenujące szopki, dalej tych waszych biednych pisiorów straszycie tym ryżym diabłem w butach z 3k a przeca wierni po rękach was powinni całować ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Czy mam prawo pochwalić prezesa za użycie mojego ulubionego określenia dla Tuska, dziadku regresie grubasie pizdasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną? Jak sądzę nic nie stoi na przeszkodzie...
![]() Czy ty i twoi koledzy macie prawo bronić ryżego przed atakami prezesa czy kogokolwiek innego? Pewnie , że tak. I to nawet nie tylko prawo ale wręcz obowiązek... ![]() Przecież za to wam płacą... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
odpowiedz godna pinokia zapytanego o cenę chleba
![]() z jednej gliny.... 24h w służbie, komu płacą widać gołym okiem ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz dziadku regresie grubasie pizdasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski , czy który tam dzisiaj trzyma lejce w waszym sztabie...
![]() |
|
|
![]() |
|
życie...bolku, lolku, tw bolku , sąsiedzie ze wschodu czy tam inny pachołku gangreny z żoliborza pracujący w pocie czoła ku utrzymaniu koryta
![]() proponuje zacząć za wczasu lansować beatkę z obory, wszak to twój nowy przyszły wódz ![]() |
|
|
![]() |
|
Osobiście wysoko ceniłem Beatę Szydło ( jeśli to ją masz na myśli) dziadku regresie grubasie pizdasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj rządzi w waszym sztabie. Jej zastąpienie Pinokiem to był jeden z większych politycznych błędów prezesa. Obawiam się jednakowoż że jej gwiazda nieco przyblakła i nie będzie już pełniła jakichś ważnych funkcji...
![]() Rozumiem że wasze opinie na ten temat wynikają z jej porównania do Ewy Kopacz. No co ja wam poradzę że Tusk musiał wiać do Brukseli i zostawił wam tą niemotę w swoim zastępstwie... ![]() |
|
|
![]() |
|
a za co ją tak ceniłeś oprócz teksu o piniondzach które im się należały?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT a za co ją tak ceniłeś oprócz teksu o piniondzach które im się należały? To mu się podobało najbardziej ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT a za co ją tak ceniłeś oprócz teksu o piniondzach które im się należały? Jeżeli przyjmiemy założenie , ze premia jest uzależniona od wyników to te pieniądze faktycznie im się należały. To były najlepsze lata polskiej gospodarki... ![]() Gruby kiedyś napisał ,że Ewa Kopacz nie kupiła szczepionek na grypę i chwała jej za to. Tyle że on ( i wy wszyscy) twierdzicie , że ówczesna minister zdrowia postawiła się koncernom a to nieprawda. Za Tuska było takie manko w budżecie , że jakiekolwiek wydatki to musiałaby być sfinansowane kredytem... ![]() |
|