|
![]() |
|
CYTAT CYTAT a za co ją tak ceniłeś oprócz teksu o piniondzach które im się należały? To mu się podobało najbardziej ![]() Co tam gruby marmolisz za uszami? Schudłeś trochę na wczasach czy dalej idziesz na masę , byku? ![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT a za co ją tak ceniłeś oprócz teksu o piniondzach które im się należały? Jeżeli przyjmiemy założenie , ze premia jest uzależniona od wyników to te pieniądze faktycznie im się należały. To były najlepsze lata polskiej gospodarki... ![]() Gruby kiedyś napisał ,że Ewa Kopacz nie kupiła szczepionek na grypę i chwała jej za to. Tyle że on ( i wy wszyscy) twierdzicie , że ówczesna minister zdrowia postawiła się koncernom a to nieprawda. Za Tuska było takie manko w budżecie , że jakiekolwiek wydatki to musiałaby być sfinansowane kredytem... ![]() czyli jak twierdzisz przejęła pałeczkę po tej co kamieniami w dinozaury rzucała ![]() faktycznie zdolna baba , że tak im tak póżniej wszystko szybko i gładko nie szło |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Opozycja od PSL i Hołowni (nie wiem, czy z PO i lewicy też, ale pewnie tak) domagała się objęcia sankcjami gazu LPG z Rosji. Oznaczałoby to braki surowca u nas, a jeśli byłby, to litr kosztowałby 7-8 zł. Polska nie ma rozwiniętej logistyki do importu wystarczających ilości surowca z innych kierunków. To straszne, co rząd zrobił żeby móc importować więcej z innych kierunków? No nic trzeba sponsorować bandytów. A czy Ukraina nie bierze gazu (nie tylko LPG) z Rosji? Oczywiście, że bierze. Czemu jesteście aż tak zakłamani, jako opozycja? My mamy płacić o wiele więcej, bo tak, a sam "pokrzywdzony" korzysta nadal z tego kierunku? Ideologią, machaniem szabelką i cierpieniem za miliony nie zapłacisz rachunków, nie kupisz jedzenia. Najpierw trzeba zadbać o własny interes, a później myśleć o pomaganiu obcym. Tak się robi w mądrych i niepodległych krajach. A jeśli chodzi o infrastrukturę, to tej się nie zbuduje w przeciągu kilku miesięcy. |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat][cytat] Ideologią, machaniem szabelką i cierpieniem za miliony nie zapłacisz rachunków, nie kupisz jedzenia. Najpierw trzeba zadbać o własny interes, a później myśleć o pomaganiu obcym. Tak się robi w mądrych i niepodległych krajach. A jeśli chodzi o infrastrukturę, to tej się nie zbuduje w przeciągu kilku miesięcy. Dokładnie tak ale dwie kadencje to już aż nadto. Dlatego trzeba naprawdę dobrej zmiany. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT czyli jak twierdzisz przejęła pałeczkę po tej co kamieniami w dinozaury rzucała ![]() faktycznie zdolna baba , że tak im tak póżniej wszystko szybko i gładko nie szło Jeżeli przyjmiemy założenie , ze premia jest uzależniona od wyników to te pieniądze faktycznie im się należały. To były najlepsze lata polskiej gospodarki... ![]() Co jest z tego co napisałem niezrozumiałe dla ciebie czy dla twoich sztabowych kolegów? ![]() Mam ci wrzucać wykresy z danymi takimi jak chociażby wysokość deficytu finansów publicznych w relacji do PKB z poszczególnych lat? ![]() A nawet jak ci wrzucę , to i tak pewnie stwierdzisz że są nierzetelne , bo przecież pisiory fałszują dane statystyczne . Rzecz jasna ryży tego nie robił... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dokładnie tak ale dwie kadencje to już aż nadto. Dlatego trzeba naprawdę dobrej zmiany. ![]() Jeżeli dla ciebie i twoich sztabowych kolegów, regresie, ta dobra zmiana to ma być powrót ryżego i jego pożal się Boże koalicjantów, to wsadź sobie ten pomysł głęboko w okrężnicę. Możesz mi wytłumaczyć , jaki sens ma powrót człowieka który był i się nie sprawdził ? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT czyli jak twierdzisz przejęła pałeczkę po tej co kamieniami w dinozaury rzucała ![]() faktycznie zdolna baba , że tak im tak póżniej wszystko szybko i gładko nie szło Jeżeli przyjmiemy założenie , ze premia jest uzależniona od wyników to te pieniądze faktycznie im się należały. To były najlepsze lata polskiej gospodarki... ![]() Co jest z tego co napisałem niezrozumiałe dla ciebie czy dla twoich sztabowych kolegów? ![]() Mam ci wrzucać wykresy z danymi takimi jak chociażby wysokość deficytu finansów publicznych w relacji do PKB z poszczególnych lat? ![]() A nawet jak ci wrzucę , to i tak pewnie stwierdzisz że są nierzetelne , bo przecież pisiory fałszują dane statystyczne . Rzecz jasna ryży tego nie robił... ![]() Sam stwierdzasz, że fałszują jedni i drudzy więc nie ma się czym podpierać, ty nie bardzo rozumiesz, pytałem konkretnie o tą babę, co ona takiego osobiście zrobiła dobrego ,że popierasz jej kandydaturę na prezydenta, wierzysz że wogole podjęła jakąś samodzielną decyzję ... tak jak i ktokolwiek że stadka prezesa ![]() |
|
|
![]() |
|
Sprawdził się bardzo dobrze. Zarówno w Polce jak i kiedy godnie reprezentował nasze interesy Polski za granicą w Parlamencie Europejskim.
Przyjmując założenie działania w otoczeniu gospodarczym i zaczynania z danym inwentarzem to lata w których urzędował Donald możemy uznać za Polski cud gospodarczy i złotą erę rozwoju. Twoja ocena wyników Stolec jest jak strzał ślepego stolcem do księżyca w nowiu. Analityki ekonomista z ciebie jak z koziej dupy trąba. Jak wykażesz związek pislodziejstwa z wynikami to uszami przyklasnę. Jeżeli mieli udział to jedynie negatywny. Tylko Donald Tusk. To dzięki niemu możemy pracować u Niemców, dla Niemców i kupować od Niemców. PiS nic nie zmienił bo w tej kwestii nic się nie zmieniło. W innych kwestiach zmieniło się na gorsze lub wcale. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Sam stwierdzasz, że fałszują jedni i drudzy więc nie ma się czym podpierać, ty nie bardzo rozumiesz, pytałem konkretnie o tą babę, co ona takiego osobiście zrobiła dobrego ,że popierasz jej kandydaturę na prezydenta, wierzysz że wogole podjęła jakąś samodzielną decyzję ... tak jak i ktokolwiek że stadka prezesa ![]() Czy ja gdziekolwiek napisałem że popieram jej kandydaturę na prezydenta? Napisałem że była dobrym premierem , tak ją oceniam. A przynajmniej dużo lepszym niż jej poprzednicy... ![]() Nie znam zakulisowych spraw w polityce. Przypuszczam , że samodzielnych decyzji to nie podejmuje nawet prezydent USA a co dopiero premier takiego Bantustanu jak Polska... ![]() Co nie zmienia faktu ,że po okresie Wielkiej Smuty ( 2007-2015) można było wyczuć zmianę na lepsze. Pewnie , że TVN jątrzył a to o broszkach , a to o samodzielności ( zupełnie jak ty co za przypadek!), albo o zamachu na praworządność. Tyle ,że zwyczajni ludzie mieli w nosie ględzenie TVN-u. Była światowa koniunktura , ludziom żyło się dobrze... ![]() W każdym razie to już historia. Było , minęło i nie wróci. Jaro postawił na tego bankstera Morawieckiego i od razu się zaczęły plagi egipskie. Zresztą tak samo jak za ryżego. Tamten też ściągał na Polskę co najgorsze... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Sprawdził się bardzo dobrze. Zarówno w Polce jak i kiedy godnie reprezentował nasze interesy Polski za granicą w Parlamencie Europejskim. Przyjmując założenie działania w otoczeniu gospodarczym i zaczynania z danym inwentarzem to lata w których urzędował Donald możemy uznać za Polski cud gospodarczy i złotą erę rozwoju. Twoja ocena wyników Stolec jest jak strzał ślepego stolcem do księżyca w nowiu. Analityki ekonomista z ciebie jak z koziej dupy trąba. Jak wykażesz związek pislodziejstwa z wynikami to uszami przyklasnę. Jeżeli mieli udział to jedynie negatywny. Tylko Donald Tusk. To dzięki niemu możemy pracować u Niemców, dla Niemców i kupować od Niemców. PiS nic nie zmienił bo w tej kwestii nic się nie zmieniło. W innych kwestiach zmieniło się na gorsze lub wcale. ![]() Ale pier.lisz regresie . Wymień choć jedną reformę , jedną ustawę obniżającą podatki za czasów ryżego która pozytywnie zmieniła nasz kraj. Obniżkę zasiłku pogrzebowego sobie podaruj rzecz jasna! ![]() Naoglądacie się tego TVN-u i później powtarzacie jak papugi. Bezmyślnie i bezrefleksyjnie. Tusk to człowiek jałowy i bezideowy, tak naprawdę bezwartościowy dla naszego kraju. Pewnie Niemcy mieli z niego jakiś pożytek , ale nasz kraj na pewno nie... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Ciekawe czy wśród naszych forumowiczy są ludzie, którzy dali się " buhnąć"? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() |
|
|
![]() |
|
Czyli jednak wina Pinokia, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj rządzi waszą menażerią?
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
nie wiem czyja wina , ty się specjalizujesz w statystykach, wiarygodnych danych to powinieneś się wypowiedzieć , mi tak tylko jakoś na pisowką propagandę zawsze trafia kojarząca się kontr-propaganda
![]() te wydatki pinokia to mam nadzieję , że potwierdzisz jako fake ![]() |
|
|
![]() |
|
Czyli samorządowcy narobili bałaganu, a rząd musi po nich sprzątać?
![]() Nie podważam wydatków Pinokia na inne rzeczy ( mniej czy bardziej celowe). Rzecz w tym czy ty byś był skłonny dawać kasę ludziom którzy przy każdej okazji kłody ci rzucają pod nogi? ![]() Swoją drogą sama nazwa samorząd do czegoś zobowiązuje. Jak widać wasi mocodawcy mają tutaj podwójne standardy... ![]() Konstytucja! Wolne sądy! Kaczyński wypierd..aj kurduplu! A za chwilę potrzeba nam 20 milionów panie premierze poratujcie w biedzie! ![]() |
|
|
![]() |
|
to by się zgadzało, kasa tylko dla swoich
![]() a u pinokia najbardziej urzekają mnie te duchowe wydatki ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Każdy rząd dzieli według uznania. Pisiory będą reklamować spółki skarbu państwa u Karnowskich, a Tusk płacił Newsweekowi i Wyborczej. Pinokio będzie dawał na duchowe wydatki, a Tusk dotował Krytykę Polityczną. Tak było jest i będzie. Kasa zawsze będzie dla swoich. Głupi kto twierdzi inaczej, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj przejął dyżur w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
![]() Przypuszczam że wasz sztab po powrocie Tuska do władzy uszczknie co z nieco z pańskiego stołu... ![]() Nawet gdyby Polacy odrzucili duopol i poparli gremialnie konfe ( bo ZSL i Hołowczyc to żadna zmiana), to i tak ktoś obsadzi spółki skarbu państwa. Ktoś będzie dzielił konfiturki... ![]() Ty beczysz bo już nie możesz się doczekać aż się dorwiecie do żłoba... ![]() |
|
|
![]() |
|
wielce proste i tendencyjne twoje rozumowanie bolku, statystyki nieubłaganie wskazują kto tu walczy o koryto, twoja 24h walka o prezesa vs moja szydera z gamoni pisowskich
![]() legenda głosi , że razem ze sztabem nadal szukacie choć jednego mojego posta pro-tuskowego ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz dziadku regresie grubasie pizdasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj rządzi w waszym sztabie...
![]() Powtarzam jeszcze raz: każda władza będzie nagradzała swoich popleczników. Tak działa ten system. Ryży nic tutaj nie zmieni no może tylko tyle że i wam coś skapnie... ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jeżeli przyjmiemy założenie , ze premia jest uzależniona od wyników to te pieniądze faktycznie im się należały. To były najlepsze lata polskiej gospodarki...umiech Co jest z tego co napisałem niezrozumiałe dla ciebie czy dla twoich sztabowych kolegów? Wszystko jest zrozumiałe. Jesteś jebanym pisiorem ![]() |
|