|
![]() |
|
CYTAT jak dla ciebie ważniejszy jest gej niż nie stabilny psychicznie zwierzchnik sił zbrojnych.... ![]() ![]() z tymi gejami to bym się tak nie rozpędzał na twoim miejscu bo jak gangrena zmieni narrację to głupio potem będzie się tłumaczyć ![]() już zmienia zdanie na temat ruskich onuc , tak że ten tego ![]() Niestabilna psychicznie to jest pani "Joanna z Krakowa" , którą tak zwane "Wolne media" od kilku dni lansują na rzekomą poszkodowaną przez reżim. Każdy kto przykłada rękę do tego wariactwa sam jest niespełna rozumu... ![]() https://twitter.com/EmiliaKaminska/status/1684167025873268737 A jak chcesz posłuchać jak polityk potrafi pier..lić głupoty, to przypomnij sobie słynne przemówienie Bronka Komorowskiego na Jasnej Górze. Moim skromnym zdaniem długopis jeszcze go nie przebił... ![]() Albo jak musiał składać zeznania w tzw aferze marszałkowej. Ponieważ był urzędującym prezydentem nie mógł udać się do sądu bo ucierpiałby jego majestat. I dlatego przesłuchanie odbyło się u niego w pałacu. W każdym razie ponad sto razy odpowiadał: Nie wiem nie pamiętam, nie chcę kłamać! Jak człowiek z taką słabą pamięcią mógł być głową państwa? ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
też chciałbym to wiedzieć bolku...
|
|
|
![]() |
|
Oprócz widzów TVN-u chyba nikt tego nie wie...
![]() W każdym razie długopis przy Bronku to prawie mąż stanu... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Będzie druga Greta Jachira w Sejmie, od transów. Wszystko zgodnie z planem ogłupiania tępych.
Chłopy są zupełnie niepopularni w RP to proponują tranzycje w druga stronę. Na lewicy to są intelektualni smakosze,,, PS. Stawiam perły babci przeciwko waszym orzeszkom ze Donek obedrze z wyborców tym razem lewice ![]() ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Oprócz widzów TVN-u chyba nikt tego nie wie... ![]() W każdym razie długopis przy Bronku to prawie mąż stanu... ![]() ![]() Tak kończą niekochane kobiety ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Kończą tak jak ty. Jako partyjny troll na forum. Jako pociotek na państwowym garnuszku z załatwioną na lewo pracą .
![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Oprócz widzów TVN-u chyba nikt tego nie wie... ![]() W każdym razie długopis przy Bronku to prawie mąż stanu... ![]() ![]() Jaki stan, taki jego mąż... ![]() |
|
|
![]() |
|
Poza tym "prawie" czyni wielką różnicę, dziadku regresie grubasie pizdasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj rządzi waszą menażerią...
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Za złodziei z PiSdu tak się dzieje.
![]() Nie szanują przyrody w Ojczyźnie co widać i czuć. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Ile tego dobra Folksdojcze upchały u nas Regresie? AgroUnia czeka z traktorami żeby to odwieźć gdy skończą obleganie Sejmu za socjalistycznymi dopłatami.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Jest i bolek, juz myślałem, że cię za zasługi na wakacje wysłali do apartamentu na pulawskiej
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Patodeweloperka Konfabulacji TKM. Nowy pomysł na dzietność Ciemnego Ludu na prowincji za miskę ryziu. Konfederacja przeanalizowała styl życia Polaków. Wyszło, że chcą mieszkać w małych mieszkaniach. Poparcie dla istnienia 12-metrowych lokum jest zrozumiałe. Jest tylko jedna wątpliwość: jak na tych dwunastu metrach zmieszczą się grill, trawnik i dwa samochody? W gębie wszystko się mieści. PS. Sianko dla kuca. Chyba jednak Patoforma Obywatelska nam w zupełności wystarczy,,, tego tandemu nikt by w powiatach nie zdzierżył. https://www.money(...)32a.html Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jest i bolek, juz myślałem, że cię za zasługi na wakacje wysłali do apartamentu na pulawskiej ![]() ![]() Niestety wykonuję swoją misję bez żadnych apanaży. Jedyną dla mnie satysfakcją jest po prostu wesołe przekomarzanie z waszym miłym stadkiem. Ktoś mógłby powiedzieć że z hienami nie warto igrać, ale nie byłbym sobą gdybym nie spróbował... ![]() Polityka to brudna gra i zostawiam to ludziom bez żadnych skrupułów. Takim jak pisiory , wy i wam podobni, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj rządzi w waszym sztabie... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Jest i bolek, juz myślałem, że cię za zasługi na wakacje wysłali do apartamentu na pulawskiej ![]() ![]() Niestety wykonuję swoją misję bez żadnych apanaży. Jedyną dla mnie satysfakcją jest po prostu wesołe przekomarzanie z waszym miłym stadkiem. Ktoś mógłby powiedzieć że z hienami nie warto igrać, ale nie byłbym sobą gdybym nie spróbował... ![]() Polityka to brudna gra i zostawiam to ludziom bez żadnych skrupułów. Takim jak pisiory , wy i wam podobni, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj rządzi w waszym sztabie... ![]() No nie bolku ..zupełnie odwrotnie, ty pracujesz a ja się droczę, tak jak że wszystkiem, co robicie i mówicie jest całkowicie odwrotnie ![]() A pachołka swojego wypuściłeś z szafy też dla draki? ![]() |
|
|
![]() |
|
Każdy z was śpiewa tą samą piosenkę dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców...
![]() Żaden z was nie ogląda TVN-u, na POKO-munę nie głosuje, i z żadnym sztabem nie ma nic wspólnego... ![]() Napiszę to po raz kolejny: gdybym za każdym razem jak usłyszę/zobaczę ten tekst dostawał jeden grosz, to byłbym dziś milionerem... ![]() Mnie nie oszukasz. Być może są tu ludzie którzy dają wiarę w to co piszesz niemniej ja się do nich nie zaliczam. Jedno z podstawowych praw igrania z hienami mówi, żeby nigdy w żadnym wypadku i bez wyjątku im nie wierzyć... ![]() |
|
|
![]() |
|
TVN najlepszą stacją naszych braci Amerykanów.
PoKo super partia naszego rodzimego "Niemca". Oczywiście że zagłosuję. Ciebie również Bolek do tego gorąco zachęcam. Wybierz dobrą stronę mocy ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Każdy z was śpiewa tą samą piosenkę dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam jest zalogowany w sztabie bezpartyjnych wolnościowców... ![]() Żaden z was nie ogląda TVN-u, na POKO-munę nie głosuje, i z żadnym sztabem nie ma nic wspólnego... ![]() Napiszę to po raz kolejny: gdybym za każdym razem jak usłyszę/zobaczę ten tekst dostawał jeden grosz, to byłbym dziś milionerem... ![]() Mnie nie oszukasz. Być może są tu ludzie którzy dają wiarę w to co piszesz niemniej ja się do nich nie zaliczam. Jedno z podstawowych praw igrania z hienami mówi, żeby nigdy w żadnym wypadku i bez wyjątku im nie wierzyć... ![]() No i zaś wszystko na opak napisales ![]() Że jesteście nie reformowalni też już przyjąłem ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Moim skromnym zdaniem długopis jeszcze go nie przebił...umiech Nie skromnym tylko gównianym zdaniem ![]() Ten twój Dupa przy Komorowskim to jak niedorozwój przy profesorze ![]() https://twitter.com/Ewa0909Ewa/status/1683574117100912640 |
|
|
![]() |
|
CYTAT TVN najlepszą stacją naszych braci Amerykanów. PoKo super partia naszego rodzimego "Niemca". Oczywiście że zagłosuję. Ciebie również Bolek do tego gorąco zachęcam. Wybierz dobrą stronę mocy ![]() TVP to gówno podane na talerzu. TVN to takie samo gówno tyle że zapakowane w eleganckie pudełko. To by było na tyle w tej kwestii... ![]() POKO-muna nie jest super. Doceniam twoją szczerość ( w końcu przestajecie się wypierać) niemniej to nie niczego nie zmienia. Wasi mocodawcy już rządzili, regresie. Moja ocena tych rządów jest bardzo słaba ( niedostateczna), zatem nie widzę tu nic godnego uwagi... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT No i zaś wszystko na opak napisales ![]() Że jesteście nie reformowalni też już przyjąłem ![]() Skoro tak twierdzisz dziadku pizdasie regresie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy ilu tam jeszcze waszych stronników na tym forum... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie skromnym tylko gównianym zdaniem ![]() Ten twój Dupa przy Komorowskim to jak niedorozwój przy profesorze ![]() https://twitter.com/Ewa0909Ewa/status/1683574117100912640 Pizdas pisałem ci już że ci śmierdzi z gęby, od tej ryżej kutangi co ją miętosisz w ustach? ![]() |
|