|
![]() |
|
CYTAT sęk w tym ryży bolku , że to ty agitujesz ![]() https://twitter.com/RyszardTerlecki/status/1688234917480509440?s=20 grzybków też na jesieni nie będzie za tuska , powiedział prezes hahahah ale kur... upadacie ![]() Skoro tak twierdzisz dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj trzyma lejce w waszym sztabie, to być może tak jest... ![]() A żeby was wszystkich złoty deszcz z ryżej kutangi zmoczył do suchej nitki... ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Stolec szuka atencji.
Znalazł się mędrzec co kiedy się odezwie grzybem przezesa powietrze psuje. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT sęk w tym ryży bolku , że to ty agitujesz ![]() https://twitter.com/RyszardTerlecki/status/1688234917480509440?s=20 grzybków też na jesieni nie będzie za tuska , powiedział prezes hahahah ale kur... upadacie ![]() Skoro tak twierdzisz dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj trzyma lejce w waszym sztabie, to być może tak jest... ![]() A żeby was wszystkich złoty deszcz z ryżej kutangi zmoczył do suchej nitki... ![]() Ryży bolku, z tym moczem to się nie rozpędzaj, pamiętaj,że na każdą twoja slabą próbę szydery jest 10 przypałow twojej wladzy...zapomniałeś jak się twojemu prezesowi ulało w portki? ![]() Ale i tak życzę abyś za zasługi w walce dostąpił leasingu niepokalanych kul prezesa zawsze dziwicy ![]() |
|
|
![]() |
|
No jasne jaro jest niskim starym kawalerem ma zepsute zęby i nie ma konta w banku. Dodatkowo nie trzyma moczu. Tymczasem ryży jest młody wysoki i wysportowany. Ma liczną kochającą rodzinę i w ogóle jest mega fajny...
![]() Tylko nie wiem dlaczego o ile rzeczywiście prezesa uważam za starego dziada, to rudemu nie ufam ani trochę. Ani odrobinę... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Stolec szuka atencji. Znalazł się mędrzec co kiedy się odezwie grzybem przezesa powietrze psuje. ![]() Wali mnie atencja regresie. Sami zachowujecie się tak jakbyście wielbili ryżego i jego boskie przymioty, a mnie tutaj próbujecie zdominować. Tusk to zakłamany fałszywy i mający za nic swoje własne słowa oszust... ![]() ![]() Ciągle nie doczekałem się od was konkretnej odpowiedzi. Gruby wrzuca inflację z dwudziestu lat i to ma niby być argument. Zatem pytam raz jeszcze: kiedy zaczęła się pisinflacja, jak długo trwała i ile ona procentowo wyniosła ![]() |
|
|
![]() |
|
Pisflacja zaczyna się po 2019 roku kiedy to rynek zareagował na pisowskie programy socjalne i dalszą szkodliwą partyjną politykę.
W szczycie pisflacja sięga około 5%. Pisflacja trwa nadal. Dolewają oliwy do ognia. Złodzieje z PiSu nadal kradną i łupią co popadnie. Tylko Donald może ugasić ten pożar. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Kiedy wystąpił ten szczyt, regresie?
![]() Głupstwa piszesz i tyle. Nie było żadnej pisinflacji. Na upartego można powiedzieć że od 2020 przez kilkanaście miesięcy inflacja w Polsce wynosiła więcej niż u naszych wszystkich sąsiadów. O nie więcej niż dwa procent, i to był ten szczyt. W 2021 zaczyna się kształtować już w porównywalnym zakresie, jak w innych krajach naszego regionu... ![]() Jak ci wyszło te 5 procent? Podaj jakieś dane i wyjaśnijmy to... ![]() |
|
|
![]() |
|
Kumulował się i gdzie szczytował dobrze widać wyżej. I jeszcze czuć tym grzybem.
![]() Bolec inflacja 2% oznacza że za mieszkanie 400 tysięcy po 10 latach trzeba zapłacić 488 tyś. Mediana zarobków i w Polsce to 4000 zł netto. Co oznacza że po 10 latach pracy masz 480 tysięcy złotych. Pod warunkiem że odkładasz 100%(!) ![]() Otrzymując jedno 500+ lub 800+ przez 10 lat zyskujesz kolejno 60tys lub 96tys zł. Podczas gdy wydałeś 88 tys więcej przez PISflecję ![]() Efekty programów socjalnych PiSu mają działanie odwrotne do zamierzonych. Przecież to widać. Czary mary i zasiłki z kapelusza wyciąga Jarosław stary. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Zaczęło się kiedyś od wygadania się posła Wilka a teraz Wipler pociągnął na kierunku i na ścieżce. Fundacja Wolność i Nadzieja ukazała potencjał i milionera lobbysty tytoniowego w akcji. Po elastycznym życiorysie marszałka Tyszki to naprawdę robi się z Konfy klub zaradnych i oddanych sobie i Wolności TKM.
Regresie, nic nie kumasz. Zobaczysz co się stanie gdy zabierzecie drobnym kupcom te 5 stów na zakupy. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT No jasne jaro jest niskim starym kawalerem ma zepsute zęby i nie ma konta w banku. Dodatkowo nie trzyma moczu. Tymczasem ryży jest młody wysoki i wysportowany. Ma liczną kochającą rodzinę i w ogóle jest mega fajny... ![]() Tylko nie wiem dlaczego o ile rzeczywiście prezesa uważam za starego dziada, to rudemu nie ufam ani trochę. Ani odrobinę... ![]() Bo też jesteś starym, obszczanym dziadem ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT No jasne jaro jest niskim starym kawalerem ma zepsute zęby i nie ma konta w banku. Dodatkowo nie trzyma moczu. Tymczasem ryży jest młody wysoki i wysportowany. Ma liczną kochającą rodzinę i w ogóle jest mega fajny... ![]() Tylko nie wiem dlaczego o ile rzeczywiście prezesa uważam za starego dziada, to rudemu nie ufam ani trochę. Ani odrobinę... ![]() Bo też jesteś starym, obszczanym dziadem ![]() Na ciebie srają, a innym wytykasz obejszczanie. Pisto |
|
|
![]() |
|
Neptyk to medal dla ciebie
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Kumulował się i gdzie szczytował dobrze widać wyżej. I jeszcze czuć tym grzybem. ![]() Bolec inflacja 2% oznacza że za mieszkanie 400 tysięcy po 10 latach trzeba zapłacić 488 tyś. Mediana zarobków i w Polsce to 4000 zł netto. Co oznacza że po 10 latach pracy masz 480 tysięcy złotych. Pod warunkiem że odkładasz 100%(!) ![]() Otrzymując jedno 500+ lub 800+ przez 10 lat zyskujesz kolejno 60tys lub 96tys zł. Podczas gdy wydałeś 88 tys więcej przez PISflecję ![]() Efekty programów socjalnych PiSu mają działanie odwrotne do zamierzonych. Przecież to widać. Czary mary i zasiłki z kapelusza wyciąga Jarosław stary. Więc wrzuć jakiś konkret żeby można się do tego odnieść. Choćby taką grafikę-wykres jak ta którą ja wrzuciłem, regresie. Póki co poza pobożnym życzeniem nacechowanym ideologicznym zacietrzewieniem nie dałeś z siebie nic więcej... ![]() Niby ciężko oczekiwać od jakiegokolwiek członka waszej menażerii czegoś merytorycznego , ale mimo wszystko wyrażam nadzieję, że masz coś takiego w zanadrzu... ![]() Inflacja jest zjawiskiem niemal naturalnym w świecie ekonomii a jej wzrost o 2 procent to nic złego. Nigdzie w żadnym podręczniku ekonomii nie jest to opisane jako błąd w sztuce. No chyba że w Radomiu... ![]() Napisz mi/ wyjaśnij jak wzrost inflacji o 2 procent w ciągu kilkunastu miesięcy może spowodować wzrost ceny mieszkania z 400 tysięcy na 480 . Tego akurat nie rozumiem i mam nadzieję że mi to wyjaśnisz... ![]() |
|
|
![]() |
|
Czy ktoś może to zdementować?
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
masz ryży w temacie
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
A jeszcze to dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj jest hieną dyżurną w sztabie bezpartyjnych wolnościowców. Znalazłem na internecie i nie wiem czy to prawda...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
ryży bolku nie puszczaj mnie tu upadłych celebrytów ala jakimowicz...
co tu dementować, korwin ładnie wytłumaczył swoje tezy, nawet przykłady podawał...a ze nie wszyscy zrozumieli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ci sami co się teraz oburzają za wyczyn Niedzielskiego , jescze nie tak dawno byli za segregacją sanitarną i covid-passem. To by było na tyle w tej kwestii. Zresztą chyba tylko konfa ma moralne prawo do jego krytyki , bo w czasie epidemii zachowali się przyzwoicie. Gazeta Wyborcza czy rysownik Andrzej mogą co najwyżej sobie ulżyć do zdjęcia ryżej hieny...
![]() ![]() Ten mem jest uspołeczniony z profilu https://twitter.com/MichalSchurmann gość nienawidzi po równo pisiorów i POKO-muny a popiera Konfę całym sercem. Pewnie znasz jego działalność , chyba że twoje opowiastki to ściema... ![]() |
|
|
![]() |
|
bolku, wchodzisz od razu w na trzy pokolenia , ja nawet nie zwróciłem uwagi , że to z wyborczej, śmieszne i tyle a doszukiwać się kto tam ma rację
![]() nie znam chłopa, mi wystarczy racjonalne podejście życia i np poruszenie tematu prawa własności mieszkań ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() A ten gagatek ( też zwolennik konfy) to już prawdziwy radykał. Ja przy nim zdaję się łagodny niczym baranek... ![]() https://twitter.com/TonyChin02/status/1688696972780183552 Więc ja takich gości obserwuję na Twiterze , a kogo obserwujesz ty dziadku opasie regresie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony niemcu z polski czy który tam dzisiaj łże jak pies udając niezależnego... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT bolku, wchodzisz od razu w na trzy pokolenia , ja nawet nie zwróciłem uwagi , że to z wyborczej, śmieszne i tyle a doszukiwać się kto tam ma rację ![]() nie znam chłopa, mi wystarczy racjonalne podejście życia i np poruszenie tematu prawa własności mieszkań ![]() Typowy wyborca Hołowczyca... ![]() |
|
|
![]() |
|
Pochwalił lekarza w nagrodę.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
O juz pachołka z szafy ryży bolku wypuściłeś?
Ty też z tych co zalegają jak pluskwy cudzą własność? |
|
|
![]() |
|
Odważne słowa jak na członka sztabu bezpartyjnych wolnościowców - lokalnej komórki POKO-muny, dziadku opasie regresie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony niemcu z polski czy który tam dzisiaj walczy o praworządność...
![]() |
|