|
![]() |
|
tak ryży bolku vel kowalski, zgadza się , jesteś nieomylny jak sam prezes
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz , dziadku pizdasie regresie grubasie bananie bracie banana bobku krugeju niemcu z polski , czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca drapiąc się po złotym melonie...
![]() |
|
|
![]() |
|
na pytania referendalne masz już przygotowane odpowiedzi?
![]() |
|
|
![]() |
|
Jeszcze o tym nie myślałem, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca drapiąc się po złotym melonie...
![]() |
|
|
![]() |
|
o myślenie nie posądzam, pytam czy masz przygotowane
![]() |
|
|
![]() |
|
Nie mam dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca drapiąc się po złotym melonie...
![]() |
|
|
![]() |
|
a ja myślałem , że to fejk z demotywatorów
![]() ![]() ![]() co wy to już ryży bolku drapiący cudze jaja odpierdalacie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Może chodziło o to , dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca drapiąc się po złotym melonie...
![]() ![]() Mam nadzieję że pomogłem... ![]() |
|
|
![]() |
|
Jakbyście chłopcy mieli jeszcze jakieś wątpliwości to walcie śmiało. Wiem , że skutkiem oglądania TVN-u jesteście wykluczeni informacyjnie , ale ja zawsze znajdę chwilę dla wszystkich członków sztabu bezpartyjnych wolnościowców...
![]() |
|
|
![]() |
|
Ja sprawdzam ceny w sklepie ryży bolku drapiący cudze jaja, ty w sztabie
![]() Tak jak inflację liczycie na kapuście tak i inne ceny ![]() Ale zresztą nie chodziło mi nawet o ceny tylko o sam fakt debilizmu, aż za takich głąbów macie swoich wyborców ,ze musicie im tłumaczyć że jest tak dobrze? ![]() To byś mi już trochę na moje uporczywie wam zadawane pytanie odpowiedział, niechcący ale odpowiedział ![]() |
|
|
![]() |
|
No i co ci tak w sklepie podrożało w ciągu tych ostatnich trzech miesięcy, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca drapiąc się po złotym melonie?
![]() Bo mam przeczucie graniczące z pewnością , że robię zakupy częściej niż ty/wy, i wiem dobrze co ile kosztuje... ![]() |
|
|
![]() |
|
No dawaj, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca drapiąc się po złotym melonie...
![]() Chyba nie potrzebujesz konsultacji/konsylium w tej kwestii? ![]() |
|
|
![]() |
|
Jak jaszczomb mówi że nie wzrosło to nie wzrosło...tylko czego ma was za głąbów, to jest pytanie
![]() |
|
|
![]() |
|
Tak się nie bawmy , dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca drapiąc się po złotym melonie...
![]() Napisałeś wyraźnie że chodzisz na zakupy i wiesz lepiej że drożeje. Ja zapytałem co ci podrożało w sklepie w ciągu ostatnich trzech miesięcy? ![]() Skoro chodzisz po sklepach i robisz zakupy to pewnie masz coś w zanadrzu? Dawaj śmiało! ![]() No chyba , że kłamałeś , ale pewnie nie co? ![]() |
|
|
![]() |
|
System wam się zawiesił w sztabowym komputerze?
![]() Czy chłopaki cię zostawili samego na dyżurze i nie ogarniasz tematu? ![]() |
|
|
![]() |
|
Ryży bolku, zaraz z klopa spadniesz z podniecenia, ty w obronie jaszczembia czepiasz się trzech miesięcy, a ja śmieje z debilnego banera dla głąbów, według was inflacja to 10% , jak obliczysz statystyczne pierogi które w mlecznym barze były po 8zł a dziś po 15... ty mi chcesz udowadniać, że w ciągu trzech miesięcy nie wydałem 20gr więcej...ani mnieb to ziebi ani grzeje a wam trzeba do tego jebnąc baner (za kilka albo nascie klocków) za glebko we wszystko wnikasz... jest drogo i taniej nie będzie na chuj drążyć ...a jak będzie tanie to będę chwalił prezesa i jego Błogosławione kule
|
|
|
![]() |
|
W którym mlecznym barze trzy miesiące temu pierogi były po osiem a teraz są po 15 złotych?
![]() Wijesz się jak przysłowiowy piskorz, dziadku regresie pizdasie grubasie bananie bracie banana bobku ujowozrobiony krugeju niemcu z polski czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca drapiąc się po złotym melonie... ![]() Zawezwij posiłki jak sam nie dajesz rady... ![]() |
|
|
![]() |
|
Kupuję nieraz w Kaprysie a czasami w Sezamie. Obawiam się konfabulujesz dziadku czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca...
![]() Gruby też taką ciemnotę tu nieraz wciskał. Tak mi się zdawało że skądś te krętactwa kojarzę... ![]() |
|
|
![]() |
|
Dziadku, gdzie jest Anżej
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Dziadek alias Anżej alias gruby nabrał wody w usta. Jak zwykle w takich okolicznościach...
![]() No chyba że szuka tej porcji pierogów z baru mlecznego co to kosztowała trzy miesiące temu 8 złotych , a teraz kosztują 15... ![]() Nie znajdzie... ![]() |
|
|
![]() |
|
Gruby przeloguj...
![]() |
|
|
![]() |
|
Jak by mi płacili jak wam to bym czuwał 24h, czytaj ryży ze zrozumieniem...
|
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz dziadku alias Anżej alias gruby, czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca...
![]() No i gdzie kupujesz te pierogi w mlecznym barze, te co niby podrożały w ciągu trzech miesięcy z 8 do 15 złotych? ![]() |
|
|
![]() |
|
A gdzie napisałem że to nastąpiło w ciągu 3 miesięcy?
|
|
|
![]() |
|
No właśnie, czy ty w ogóle coś pisałeś, dziadku alias Anżej alias gruby czy który tam dzisiaj udaje niezaangażowanego wolnościowca?
![]() Gruby przeloguj, ten nick już jest spalony... ![]() |
|