|
![]() |
|
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Z cyklu"Kartka z kalendarza".
![]() Na świat przyszedł w Paryżu w rodzinie polskich Żydów jako... Raymond Thierry Liebling. ![]() Kto to jest? ![]() Co w tym dziwnego? ![]() Nic. ![]() Roman Polański - obchodził w piątek 90. urodziny. ![]() Dobranoc. ![]() he,he Sandomierz https://demot(...)rtysci-z SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Pedofilom mówimy stanowcze nie , nigga. I tym w czarnych sukienkach , i tym pozostałym...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Największa siłą prezesa jest opozycja. Totalnie zjebana...
![]() https://twitter.com/AntyAnty77/status/1692908974415180140 |
|
|
![]() |
|
CYTAT Morawiecki mówił że na takich ludzi mówili że agent albo idiota. Ja bym stawiał na idiotę. ![]() |
|
|
![]() |
|
Bolo
![]() To że jakiś "czarnuch"w kiecce nie chciał ci płacić alimentów,twój problem. ![]() Nie mam z tym nic wspólnego. ----------- Gdy miałem 14 lat,tez podobały mi się moje rówieśniczki. ![]() Teraz trochę"podrosłem" i wolę tzw.ryczące czterdziestki... ![]() Ale ty nigdy nie dowiesz się jak to z Nimi jest.he,he....Spermenie. ![]() A na marginesie -Ile miała lat filmowa Sara,z filmu, o tym samym tytule,kiedy Boguś Linda woził ją nagą, na rowerze,po pokoju? ![]() Czy "przypadkiem"Maria Zawsze Dziewica ![]() ![]() Ogarnij się-Masz pozdrowienia ze świata ludzi normalnych. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Ok nigga, tylko pamiętaj o swojej wątrobie...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ruskie przegięli"pałę".
![]() Już im ostrzał Ukrainy nie wystarcza i "pszyqurwili" lądownikiem w Księżyc. A tam na emeryturę planuje przejść(polecieć) żoliborski Jarosław wraz z kotem. ![]() CYTAT Ok nigga, tylko pamiętaj o swojej wątrobie... ![]() Pilnuj swojego zwieracza. ![]() Moja wątroba ma się zayebiaszczo. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
pull up , chłopaki, terrain ahead
coraz suchsze te wasze wklejki ![]() |
|
|
![]() |
|
Gruby przeloguj...
![]() |
|
|
![]() |
|
fur dutschland
coś mi się wydaje że ryży będziesz zapierdalał w nagonce ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Mimo wszystko przeloguj gruby...
![]() W Wolnej Polsce żaden Niemiec nie będzie strzelał do polskiego jelenia... ![]() |
|
|
![]() |
|
dopiszcie taki punkt do referendum
![]() tak jak z tą prywatyzacją... |
|
|
![]() |
|
Przeloguj gruby...
![]() |
|
|
![]() |
|
tyle dobrze bo zawsze mogli jeszcze z granatnika jebnąć
![]() ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
W Wolnej Polsce rząd zaciśnie pasa i znowu będzie deflacja...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Które działania NBP przyniosły taki spadek klocuś?
Rzeczywiście wygląda na to że za Donaldinio nie było i nie będzie inflacji ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Po co zadajesz pytanie na które nie oczekujesz żadnej odpowiedzi? I tak wiesz swoje i nie ma takiej siły która by cię ze swojego przekonania wyprowadziła?
![]() A poza tym gruby przeloguj... ![]() |
|
|
![]() |
|
W tym sezonie ryży bolek mierzy inflację na podstawie cen malin i zboża , tak mu jarek kazał i tak czyni...
![]() ![]() ![]() Walcz ryży z pierogami...ruskimi ![]() |
|
|
![]() |
|
Gruby przeloguj...
![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Komendant odpalił granatnik w głównej psiarni, piloci ze złamaniem wszelkich reguł bezpieczeństwa latają nad rozradowany tłumem i w konsekwencji tną przewód elektryczny.
Kto by się przejmował. Jakie jest to hasło PiS? Bezpieczeństwo? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT Gruby przeloguj... ![]() Wypierdalaj ! |
|