|
![]() |
|
CYTAT tutaj z czystym sumieniem zostaje ci zbyszek ![]() w tym po prawej masz szansę stacjonować ale musisz się bardziej starać opozycja pewnie że zjbana ale jak zejbany musi być rząd ![]() wielki jaro strateg...bezpieczna Polska, potęga militarna a kurwa dali się ograć jak dzieci małemu komikowi co na golasa po scenie skakał ![]() jak się czujecie? przeprosić Korwina i spierdalać na wschód , może dadzą wam azyl Gruby przeloguj a najlepiej usuń konto i won do Berlina. Pewnie wielu z was będzie prosiło o azyl po wyborach ... ![]() Pisiory to banda nieudaczników , ale jak patrzę na ryżego i pomyślę sobie że on ma zastąpić Pinokia to już ci/wam pisałem pewnie ze sto razy: Wsadź sobie głęboko taką alternatywę... ![]() Korwina to popierałem jakieś dwadzieścia lat temu. Potem mi przeszło... ![]() Amerykanie wspierają ludzi Putina... ![]() https://www.money.pl/gospodarka/usa-pozycza-polsce-2-miliardy-dolarow-wiadomo-na-co-pojda-pieniadze-6945396055104352a.html To zresztą oczywiste skoro im Polska terrorystów na lewych wizach przysłała... ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Tak jak już pisałem. Mamy drugą aferę Wafel SS...
![]() https://twitter.com/EmiliaKaminska/status/1706258851824029808 |
|
|
![]() |
|
Gruby jak będziesz się dalej brandzlował orgią czarnej mafii w Dąbrowie Górniczej i największą aferą 21-ego wieku , a nie weźmiesz się za poważna robotę to przegracie te wybory. Niemiec się wkurzy , że na was łożył i zakręci kurek. Żeby nie było że was nie ostrzegałem...
![]() Swoją drogą to trochę nieładne , że sukienkowym żałujesz , a wy sobie urządzacie zbiorowe mieszanie krwi w sztabie bezpartyjnych wolnościowców ... ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Mam pytanie skoro prawdą jest że pisiory są tak naprawdę w kieszeni Putina, i dodatkowo poprzez aferę wizową zasypali USA podejrzanymi ludźmi, to dlaczego największe światowe mocarstwo w nich pompuje dolary?
![]() Osobiście uważam że Polska nie powinna być kurtyzaną ani USA ani tym bardziej ruskich czy Szwabów . Pytanie czy wywiad amerykański/ amerykańska administracja jest głucha i ślepa czy to nasza totalnie zjebana opozycja i sprzyjające jej media robią z pisiorów ludzi Putina wyłącznie w celu ugrania kilku punktów procentowych? ![]() Czy gdyby Amerykanie mieli informacje ( które posiadają silni razem ) nie woleli by postawić na inne partie? Czy gdyby wujek Sam oficjalnie wsparł np Hołownię czy nawet Tuska, nie byłoby to logiczną konsekwencją? ![]() Dlaczego największe światowe mocarstwo wspiera swoich wrogów którzy ( według silniaków) tylko udają sojuszników? ![]() Czy naszpikowane wszelkimi nowinkami służby specjalne USA nie powinny reagować w tej sytuacji zupełnie inaczej niż obecnie? ![]() Gruby ty jesteś dobry filozof. Weź mi to wyjaśnij. Myślisz że analitycy CIA albo NSA olali rewelacje Tomasza Piątka? ![]() |
|
|
![]() |
|
Gruby myślisz że redaktor Wyborczej dysponuje większą wiedzą niż Dyrektor CIA albo Prezydent USA?
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Pizdas może ty gamoniu. Skoro pisiory lewymi wizami spowodowali zagrożenie dla bezpieczeństwa USA to dlaczego Amerykanie wspierają obecny rząd?
![]() |
|
|
![]() |
|
Mi się to mieści w głowie. Albo Amerykanie są głusi i ślepi albo wy ( silniaki) jesteście pierd.lnięci . No innej opcji nie ma...
![]() |
|
|
![]() |
|
ryży, rozegrał was komik a ty mówisz o ameryce
![]() |
|
|
![]() |
|
Ale wytłumacz mi gruby jedną kwestię: dlaczego największe światowe mocarstwo wspiera ludzi którzy siedzą u Putina w kieszeni ( przynajmniej według was) ?
![]() Akurat komika Amerykanie też wspierają, ale nie o to pytam... ![]() |
|
|
![]() |
|
a dają nam coś za darmo, bezinteresownie?
|
|
|
![]() |
|
Gruby nie blaguj. Proste pytanie: dlaczego największe światowe mocarstwo wspiera ludzi którzy według was siedzą u Putina w kieszeni?
![]() To że Amerykanie się wysługują nami i Ukrainą żeby swoje interesy z Rosją i Chinami załatwiać ja rozumiem. To że Polska jest ruchana przez wujka Sama też widzę. Chodzi mi o to dlaczego oni nie zmienią naszej władzy na swoich ludzi skoro pisiory tak naprawdę służą Putinowi? ![]() |
|
|
![]() |
|
USA inwestuje miliardy dolarów żeby utrzeć nosa Putinowi, a w tym samym czasie toleruje na swoim zapleczu agentów Putina. No mi się to nie klei, czy moje rozumowanie jest błędne?
![]() Czy amerykańska administracja jest głucha i ślepa czy to ty/wy jesteście popierdol.nymi odklejeńcami? ![]() |
|
|
![]() |
|
Pizdas ty wiesz że pisiory to moskiewska agentura a dyrektor CIA tego nie wie? Jesteś lepiej od niego poinformowany czy to tylko wasza bajka na wybory?
![]() Jesteś popierd.lonym odklejeńcem czy posiadasz większą wiedzę od decydentów światowego mocarstwa? ![]() Przecież w TVN mówili że afera wizowa wyszła bo Amerykanie odkryli że z Meksyku do USA dostają się podejrzani ludzie z lipnymi wizami... ![]() Czyli Polska jako agent Putina sprowadza zagrożenie do USA, a Amerykanie za to nam sprzedają najnowszą broń? ![]() |
|
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Tak to siedzą w kilku i grasują po forum ale jak człowiek zada proste pytanie to ich nigdy nie ma...
![]() Może mają konsylium... ![]() A zadzwońcie do jakiegoś decyzyjnego człowieka w centrali POKO-muny, może chociaż on wie... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
na proste pytania to ty ryży nigdy nie odpowiadasz
co nam dają , dali, chcą dać za darmo i bezinteresownie? wychodzi ,że nic... a jaki mają plan ? musisz być naiwny jak pawełek , że będzie jasny i klarowny dla innych , na przestrzeni mało odjabali manewrów czasem z pozoru na wyglądających swoją niekorzyść? po tylu latach lizania im dupska nawet wiz nie znieśli ![]() a waszych rządzących głąbów akurat najłatwiej nabrać, nawet straszyć ich nie trzeba, wystarczy pomachać $$$ z niczego nie wyciągacie wniosków...dopiero co każdy kto cokolwiek powiedział na ukr był onucą , komik nasrał wam w czapkę i co? no nic się nie stało ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
No jasne gruby czyli jednak się nie doczekam odpowiedzi...
![]() |
|
|
![]() |
|
Wiem ,że masz ciężko z trybieniem ale jaśniej się nie da
![]() |
|
|
![]() |
|
Gruby nie do mnie z tą gadką. Jak już kiedyś pisałem nienawidzę wszystkich . Ale tak najbardziej nienawidzę Ruskich i Szwabów. Ukraińcy dopóki leją się z Moskalami mają z nami pakt o nieagresji. Teraz zdaje się że go sami wypowiedzieli. I w związku z tym niech się gonią...
![]() Ale ci twoi mocodawcy z Niemiec gruby to też dobre gagatki, żeby była jasność. Dzięki Bogu w Polsce wzięli sobie idiotów za wyrobników i dlatego tak wam nie idzie... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wiem ,że masz ciężko z trybieniem ale jaśniej się nie da ![]() Gruby czy uważasz że pisiory są ukrytą opcją rosyjską? ![]() |
|
|
![]() |
|
Musisz być w chuj nieszczęśliwy jak nienawidzisz wszystkich...
Tak na boku tematu ci powiem...w młodzieńczych latach miałem okazję przebywać u znienawidzonych przez ciebie niemców pracując w różnych miejscach...jedynymi chujami pracodawcami na jakich tam trafiałem byli rodacy i potwierdzi ci to każdy kto miał okazję u nich pracować , ten schemat działa na całym świecie gdzie polak spotka polaka A wracając, USA nie robi ani nie zrobiła niczego w czym nie miała by interesu a co im siedzi w bani tyko oni wiedzą, Mówisz, że sponsorują pis...widocznie obrze wiedzą jak łatwo ich robić w chuja |
|
|
![]() |
|
|