|
![]() |
|
CYTAT dopisz do ryżego gangrenę się zgodzę ![]() ale co tam się wydarzyło? co poszło nie tak w relacjach ![]() Słyszałem tylko o tych relacjach że ryży się zesrał w akacjach gruby. Nie jestem przekonany czy o to ci chodziło... ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT dopisz do ryżego gangrenę się zgodzę ![]() ale co tam się wydarzyło? co poszło nie tak w relacjach ![]() Słyszałem tylko o tych relacjach że ryży się zesrał w akacjach gruby. Nie jestem przekonany czy o to ci chodziło... ![]() musisz ryży zasięgnąć kuluarowych informacji o relacjach , ty dałbyś sobie za jarka rękę obciąć a ja myślę , że kontynuuje relację brata i jak z kiszczakiem walą wódę z ryżym po godzinach |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT musisz ryży zasięgnąć kuluarowych informacji o relacjach , ty dałbyś sobie za jarka rękę obciąć a ja myślę , że kontynuuje relację brata i jak z kiszczakiem walą wódę z ryżym po godzinach Skoro tak twierdzisz gruby. Nie mam zamiaru przenikać wyobraźni płatnego trolla POKO-muny . Jak rozumiem płacą i wymagają - taka robota... ![]() |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Niemcy wprowadzili kontrolę na granicy.
Dlaczego posłowie KO nie stoją przy granicy z Niemcami z pizzą dla imigrantów? Dlaczego posłanka hartwich nie stoi na granicy z transparentem o treści "kochani Niemcy wpuśćcie ich, kim są ustalicie później"? Tam te zasady już nie działają? Czy po prostu głupio tak zwracać się do swoich mocodawcow? |
|
|
![]() |
|
to nie wyobraźnia ryży, przedstawiłem ci konkret a ty jak zwykle po pisowsku raczkiem do tyłu , kurwa wykapany pinokio
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Przy takim oszuście jak ryży , Pinokio jawi się jako mały kłamczuszek , gruby...
![]() ![]() Ja uważam że na marszu ryżej pały będzie 5 milionowa frekwencja. A jak będzie liczył stołeczny ratusz to nawet więcej... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Internety są pełne debilów. Zamieszcza taki imbecyl coś takiego, i co? I pewnie znajdą się tacy, którzy mu bezmyślnie przytakną. Stacje paliw zamknięte w niedzielę? ![]() ![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
imbecyl to się cieszy jak mu obajtek cenę przed wyborami obniża
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Przy takim oszuście jak ryży , Pinokio jawi się jako mały kłamczuszek , gruby... ![]() ![]() Ja uważam że na marszu ryżej pały będzie 5 milionowa frekwencja. A jak będzie liczył stołeczny ratusz to nawet więcej... ![]() co dopiero jak będzie piński liczył ![]() a z tych dwóch twoich faworytów który się więcej dorobił? dalej uciekasz od tematu miłosnego trójkąta, lechu, ryży i merkelowa ![]() |
|
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT co dopiero jak będzie piński liczył ![]() a z tych dwóch twoich faworytów który się więcej dorobił? dalej uciekasz od tematu miłosnego trójkąta, lechu, ryży i merkelowa ![]() Pinokio był zdaje się prezesem banku przez kilkanaście lat. Przypuszczam że zarabiał wówczas więcej niż król Europy. Co nie zmienia faktu że nie powinien nigdy zostawać premierem. Bankster, dzbannikarz, justytutka , aktywista społeczny i tego typu ludzi trzeba nagradzać infamią a nie obdarzać ich stanowiskami... ![]() Ryży za sam kolor włosów też jest w grupie podejrzanych. A za swoje dokonania jak premier ja bym go najchętniej wysłał na Księżyc. One way ticket... ![]() Nic nie wiem o żadnym trójkącie. Jedyny jaki mi przychodzi do głowy to że jak zrobicie imprezę w sztabie to któryś wpadnie na taki pomysł... ![]() |
|
|
![]() |
|
Co można zrobić kiedy złodzieje z PiSdu wieszająvza nasze pieniądze banery w miejscach publicznych do tego nie przystosowanych. Np. barierki, ogrodzenia urzędów itp.?
Na grzywnach po 5000 zł Polacy mogliby coś odzyskać. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT co dopiero jak będzie piński liczył ![]() a z tych dwóch twoich faworytów który się więcej dorobił? dalej uciekasz od tematu miłosnego trójkąta, lechu, ryży i merkelowa ![]() Pinokio był zdaje się prezesem banku przez kilkanaście lat. Przypuszczam że zarabiał wówczas więcej niż król Europy. Co nie zmienia faktu że nie powinien nigdy zostawać premierem. Bankster, dzbannikarz, justytutka , aktywista społeczny i tego typu ludzi trzeba nagradzać infamią a nie obdarzać ich stanowiskami... ![]() Ryży za sam kolor włosów też jest w grupie podejrzanych. A za swoje dokonania jak premier ja bym go najchętniej wysłał na Księżyc. One way ticket... ![]() Nic nie wiem o żadnym trójkącie. Jedyny jaki mi przychodzi do głowy to że jak zrobicie imprezę w sztabie to któryś wpadnie na taki pomysł... ![]() Póki co tematy grupowe wychodzą z waszej strony ![]() Cofnij się do góry , wrzuciłem ci link do yti bez złośliwości pytam jak rozpadła się taka przyjaźń ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Internety są pełne debilów. Zamieszcza taki imbecyl coś takiego, i co? I pewnie znajdą się tacy, którzy mu bezmyślnie przytakną. Stacje paliw zamknięte w niedzielę? ![]() ![]() ![]() Prąd w Niedziele tez wyłączać. Bo to Niedziela :-) Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Dobrze by było jakby chociaż na niedzielę internet wam odłączali
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Póki co tematy grupowe wychodzą z waszej strony ![]() Cofnij się do góry , wrzuciłem ci link do yti bez złośliwości pytam jak rozpadła się taka przyjaźń ![]() Jasne gruby. Wasz sztab to w ogóle zbiorowisko niepokalanie poczętych... ![]() Dalej nie rozumiem gruby. Przyjaźń między kim a kim cię tak nurtuje? Ten twój film obejrzałem i dalej nie wiem. Kaczyńscy kumplowali z Tuskiem do 2005 , on się wtedy obraził bo go pokonali w wyborach. A to on miał je wygrać. Jestem dość stary żeby pamiętać coś takiego jak POPiS... ![]() Ryży z Merkel pewnie dalej kumpluje. Jako niemiecki pachołek musi przecież szanować swojego pana. Inaczej , pan się zmienił ale rozkazy z Berlina dalej płyną... ![]() Zresztą to samo was dotyczy. W Wolnej Polsce miłość do Niemca wszystkim wbijecie pałą do głów... ![]() |
|
|
![]() |
|
Podobno Polacy pracują już tylko na jedzenie.
Morawiecki może ogłosić sukces. Plan "zapie*#ol za miskę ryżu" zrealizowany. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
W Wolnej Polsce będziemy jeść bez umiaru , a i tak zostanie nam mnóstwo pieniędzy na inne rzeczy. Wczasy , luksusowe samochody i zagraniczne wakacje to wszystko na nas czeka po wygranych przez ryżego wyborach...
![]() Tak jak za pisu była bida z nędzą tak za platformy będzie raj na ziemi... ![]() I gruby tak twierdzi wcale nie dlatego że bierze kasę od Niemca... ![]() |
|
|
![]() |
|
Coś w tym jest! Ja mu wierzę...
![]() ![]() |
|
Dołączył: 15 Paź 2007r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
wystarczy "podstawówka" żeby zauważyć ze jest to kiełbasa dla pislamistow w czerwcu ropa była o wiele tańsza niż teraz a cena większa no ale jaka partia taki elektorat.
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
![]() |
|
Właśnie dlatego musimy dokonać właściwego wyboru. Albo będziemy dalej żyć w nędzy albo spłynie na nas deszcz darmowej kaski z Brukseli...
![]() Rogejst a możesz to zdementować? ![]() ![]() |
|
Dołączył: 15 Paź 2007r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
jak sztucznie można w jedna stronę to czego nie w druga tylko idiota tego nie widzi.
Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
![]() |
|
Czyli nie możesz rogejst?
![]() Co jeszcze możemy zrobić żeby odsunąć pis od władzy? ![]() |
|