|
![]() |
|
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
O Bolec spać nie może bo zdał sobie sprawę że jeż za kilka dni prmier Donald Tusk będzie rządził Polską.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Jasne gruby . Jak będziesz na marszu to pozdrów ryżego i panią Joannę...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jedyna korzyść z tego spaceru to to że wiele osób zrobi dzisiaj 10 tys kroków
|
|
|
![]() |
|
"Za obolałych i zawstydzonych księży ,módlmy się".
![]() Kto to powiedział,o kim mówił.? ![]() Jest nim "spaślak"w sutannie. ![]() Słowa pewnego bisKUPA. ![]() A co powiedział sam zaintersowany? ![]() "Od ponad tygodnia nie milkną echa skandalu wywołanego przez media dotyczące mojej osoby i rzekomych skandalicznych wydarzeń mających miejsce w moim mieszkaniu przy parafii w Dąbrowie Górniczej. W związku z tym oświadczam.że kwestionuję ustalenia prasy i mediów..."-napisał w swoim oświadczeniu ksiendzu Tomasz Z. ![]() Zakwestionował,ale nie zaprzeczył! ![]() Kilkanaście lat temu na jednej z przyległych do STW parafii,dwóch klechów pobiło się o dziwkę,ale damską. ![]() Tomasz Z.poszedł dalej w perwersji.Biedny,obolały i zawstydzony ksiądz. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Kilkanaście lat temu pod Pysznicą chłop się zesrał jajecznicą , nigga...
![]() Zamiast chodzić po Warszawie w tęczowej koszulce z ośmioma gwiazdkami to ty sobie pośmiechujki urządzasz? Tak to my Ryżej Polski nie zbudujemy... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT "Za obolałych i zawstydzonych księży ,módlmy się". ![]() Kto to powiedział,o kim mówił.? ![]() Jest nim "spaślak"w sutannie. ![]() Słowa pewnego bisKUPA. ![]() A co powiedział sam zaintersowany? ![]() "Od ponad tygodnia nie milkną echa skandalu wywołanego przez media dotyczące mojej osoby i rzekomych skandalicznych wydarzeń mających miejsce w moim mieszkaniu przy parafii w Dąbrowie Górniczej. W związku z tym oświadczam.że kwestionuję ustalenia prasy i mediów..."-napisał w swoim oświadczeniu ksiendzu Tomasz Z. ![]() Zakwestionował,ale nie zaprzeczył! ![]() Kilkanaście lat temu na jednej z przyległych do STW parafii,dwóch klechów pobiło się o dziwkę,ale damską. ![]() Tomasz Z.poszedł dalej w perwersji.Biedny,obolały i zawstydzony ksiądz. ![]() Ponoć w Dąbrowie ,to ty byłeś tym worem na sperme jusek. Żryj trolu ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] Ponoć w Dąbrowie ,to ty byłeś tym worem na sperme jusek. Żryj trolu ![]() neptusiu ![]() Broń kolegów po fachu. ![]() Używasz retoryki typowej dla PiSiurka,lambadziarzu. ![]() Daj na mszę łojcu Taddeo,a on zrozumie,wybaczy,przyjmie do wspólnoty,przeniesie do innej parafii ![]() Mam nadzieję,ze nie masz nic wspólnego z napadami z podtekstem seksualnym, na krowy i kozy,wyprowadzane na pastwiska. ![]() Ale tylko nadzieję, bo ogólnie to... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT [cytat] Ponoć w Dąbrowie ,to ty byłeś tym worem na sperme jusek. Żryj trolu ![]() neptusiu ![]() Broń kolegów po fachu. ![]() Używasz retoryki typowej dla PiSiurka,lambadziarzu. ![]() Daj na mszę łojcu Taddeo,a on zrozumie,wybaczy,przyjmie do wspólnoty,przeniesie do innej parafii ![]() Mam nadzieję,ze nie masz nic wspólnego z napadami z podtekstem seksualnym, na krowy i kozy,wyprowadzane na pastwiska. ![]() Ale tylko nadzieję, bo ogólnie to... ![]() Przychlaście umysłowy jaka to ta moja retoryka? W którym miejscu? Daj przykład. Kozy, krowy... spermiarzu u ciebie w zagrodzie może i są, może nawet je dotykasz. Ja mieszkam w mieście. Żryj! |
|
|
![]() |
|
CYTAT O Bolec spać nie może bo zdał sobie sprawę że jeż za kilka dni prmier Donald Tusk będzie rządził Polską. A pisałeś Progres że masz wy...ane czy na PiS czy na PO a sklejasz widzę wafle równo z Donaldem i mu tam paciorki w rowie czeszesz![]() |
|
|
![]() |
|
Jakiś dzbannikarz z tvp rozmawia z dobrym odklejeńcem na marszu ryżego miliona:
https://twitter.com/AdrianBorecki01/status/1708508528413958580 Moim zdaniem gość się kwalifikuje do egzorcyzmu... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Tak to bywa skoro krugej rogejst i pizdas to jedna i ta sama osoba. A gruby, grubszy i ten cały sztab bezpartyjnych wolnościowców to tak naprawdę paru odklejeńców... ![]() |
|
|
![]() |
|
Polska fajna uśmiechnięta i lepiej wykształcona w pigułce...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Pizdas może widziałeś mecenasa Konia na marszu ryżego miliona? Albo ty gruby?
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Mam nadzieję, że zmieściłeś się ryży w spodku na zlocie gangreny
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie interesują mnie takie imprezy gruby. Gdybym brał udział w takich partyjnych hucpach czym różnił bym się od ciebie/was?
![]() Moje sumienie nie pozwoliłoby mi na sen w takiej sytuacji... ![]() A wy jak tam po marszu ryżego miliona? Nastroje optymistyczne czy nie za bardzo? ![]() Zrobiłeś sobie sweet focię z ryżym albo chociaż z panią Joanną? ![]() |
|
|
![]() |
|
że niby lepszy sort jesteś...wiem, wiem słyszałem nie raz
![]() nie kręci cię live grilowanie tuska? tylko tak przez neta? dał byś przynajmniej upust frustracjom, poczułbyś ten klimat a siedząc na kolanach u jakiegoś męża stanu mógłbyś poczuć coś więcej wraz z narastającym podnieceniem spijając miód z ust jarozbawa ![]() |
|
|
![]() |
|
Ok gruby, ale poczułeś wczoraj moc? Masz przeczucie że tym razem wygracie?
![]() |
|
|
![]() |
|
nie ważne kto wygra ale chciałbym dożyć widoku miny gangreny jak przegrywa i ląduje na śmietniku historii a zimnego wywożą z wawelu
![]() ![]() dużo i nie dużo ![]() a tak na poważniej , odpowiedz ryży chociaż raz bez wykrętów ![]() napierdalacie na tuska 24h, gangrena traci resztkę nerwów, pakujecie miliony w antyryże spoty, straszycie biednych starych spracowanych ludzi, dlaczego po prostu go nie zamkniecie do paki...??? temat z bani, PO leży i kwiczy, samodzielne rządy ![]() tyle lat kradł, zdrajca narodu, współudział w zamachu z putinem, trybunał stanu , szpicel niemców, dziadek w wermachcie, lista jest długa... ryży why? ![]() |
|
|
![]() |
|
Dziwne pytania gruby zadajesz. Za największego szkodnika uważasz prezesa i jego ekipę . Ja natomiast na takowego typuję ryżego. Był premierem , nie osiągnął żadnych wymiernych sukcesów na tym stanowisku ( oprócz drugiej Grecji - zielona wyspa na oceanie kryzysu). Kłamca i oszust taki , że nawet Pinokio nie ma startu...
![]() Chyba mam prawo do takiej oceny sytuacji , jak sądzę... ![]() Wygrał wybory w 2007 r. bo obiecał drugą Irlandię i dobrze zarabiających pielęgniarki i nauczycieli. A jak się skończyło wszyscy pamiętają ... ![]() |
|
Dołączył: 15 Paź 2007r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Co się dziwić elektoratowi jak główny boss z pomocą klakierków do 60 tysiecy tylko umie liczyc.
![]() Dyskusja z fanatykami i ślepymi wyznawcami jest bezsensowna. |
|
|
![]() |
|
Odważne słowa jak na ośmiogwiazdkowca pizdas/krugej/rogejst czy który tam jest zalogowany...
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dziwne pytania gruby zadajesz. Za największego szkodnika uważasz prezesa i jego ekipę . Ja natomiast na takowego typuję ryżego. Był premierem , nie osiągnął żadnych wymiernych sukcesów na tym stanowisku ( oprócz drugiej Grecji - zielona wyspa na oceanie kryzysu). Kłamca i oszust taki , że nawet Pinokio nie ma startu... ![]() Chyba mam prawo do takiej oceny sytuacji , jak sądzę... ![]() Wygrał wybory w 2007 r. bo obiecał drugą Irlandię i dobrze zarabiających pielęgniarki i nauczycieli. A jak się skończyło wszyscy pamiętają ... ![]() ci oprócz zabrania kasy pracującym i przekazaniu bumelantom też zbyt wiele nie zrobili ![]() ale to nie o tym, pytam dlaczego nie siedzi? |
|
|
![]() |
|
Póki co za niedotrzymanie obietnic wyborczych nie wsadzają za kratki , gruby. Może w Wolnej Polsce...
![]() |
|