|
![]() |
|
Prezydent kraju w środku Europy, nie będzie raczył podniebienia byle czym.
![]() Pałac sługi suwerena,czyli Obywateli RP(plus Jarek), ma w nim spiżarnię,którą wypełniają produkty wyłącznie najwyższej jakości. Tylko wykwintne smakołyki. Jakie?Trudno zgadnąć, ale nie te z Biedry. ![]() Oto jedno z zamówień Kancelarii Anżeja Dódy. W środę 11 października Kancelaria "Rezydenta" Belwederu ogłosiła przetarg na dostawy kawy i herbaty. Chodzi o prawie... 8 ton kawy i 750 kg herbaty. ![]() I to zdecydowanie nie byle jakich. Herbaty mają mieć nawet... konkretne odcienie. ![]() ------------------------------------------------ Teraz coś z historii. ![]() Pałac Prezydencki za czasów Lecha Kaczyńskiego zamówił w przetargu buteleczki wódki, koniaku i whisky, tzw. małpeczki. Kancelaria głowy państwa tłumaczyła, że to "Na potrzeby cateringu samolotowego". ![]() "Wredne"dziennikarze ustalili, że w lutym 2009 r.Kancelaria Prezydenta zamówiła 120 buteleczek whisky, 96 wódki i 96 koniaku. Na rachunku za kwiecień 2009 r.widnieje 120 buteleczek whisky i 60 wódki. Te minizapasy kosztowały prawie 3 tys. zł. Ile było w kwietniu 2010 r,nie wie nikt. ![]() Zamówiło je tzw.gospodarstwo pomocnicze, które robi zakupy tylko na potrzeby Pałacu Prezydenckiego. Są "elementem cateringu w samolotach" -tak napisali w specjalnym oświadczeniu urzędnicy prezydenckiej kancelarii - i jest to "zgodne z obowiązującymi standardami na pokładach samolotów". ![]() Ile kupuje teraz Anżej? ![]() Czasami wydaje mi się,patrząc na niego,że może być tego sporo. ![]() Co do Jarka,przeciwnika"małpek"widzę,słyszę i dochodzę do wniosku-też coś w tym jest-potknięcia na sejmowych schodach,bełkotliwa mowa,gadanie głupot o"dawaniu przez kobiety w szyję"... ![]() Ile ewent.może spożywać?Trochę tego może być,ale jeśli robi to mówi,łazi"na trzezwiaka",moja ocena stanu jego stanu zdrowia,jest fatalna. ![]() Trauma po katastrofie smoleńskiej,śmierci brata,powoduje pewnie niechęć do"małpek",o których bredzi w TVszczujnia. ![]() Jeśli piją(a pewien jestem że nie ![]() Słabą głowę mam, niemal nie piję alkoholu... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Polska spłacała długi Gierka z lat 70-tych do roku 2012.
![]() PiSdzielce,od roku 2015,uwzględniając plan na rok 2024,zadłużą nas na orientacyjną, kwotę łączną 1113 mld złotych! ![]() I to używając tzw.księgowości kreatywnej,gdzie wiele długów dodatkowych,jest ukryte. ![]() Do tego są zadłużenia samorządów np.na szkolnictwo,służbę zdrowia itd. ![]() NieRzad miał nas skutecznie chronić przed nielegalnymi imigrantami i nielegalnie sprowadzanym zbożem. Zarobili na jednym i drugim. ![]() ---------------------------------- Potrafisz myśleć?Masz nogi? ![]() Umiesz "obsługiwać" długopis? ![]() Jeśli nie,operator długoPiSu, Anżej,udziela bezpłatnych korepetycji. ![]() Idz na wybory,bo rządowa "Izera",Ciebie tam nie dowiezie. ![]() Na kogo zagłosujesz,to Twój wybór,ale nie mścij sie na swoich wnukach,które będą spłacać dług obecnego Jarosława"Gierka"... ![]() On wtedy będzie wąchał kwiatki od spodu... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Polska spłacała długi Gierka z lat 70-tych do roku 2012. ![]() PiSdzielce,od roku 2015,uwzględniając plan na rok 2024,zadłużą nas na orientacyjną, kwotę łączną 1113 mld złotych! ![]() I to używając tzw.księgowości kreatywnej,gdzie wiele długów dodatkowych,jest ukryte. ![]() Do tego są zadłużenia samorządów np.na szkolnictwo,służbę zdrowia itd. ![]() NieRzad miał nas skutecznie chronić przed nielegalnymi imigrantami i nielegalnie sprowadzanym zbożem. Zarobili na jednym i drugim. ![]() ---------------------------------- Potrafisz myśleć?Masz nogi? ![]() Umiesz "obsługiwać" długopis? ![]() Jeśli nie,operator długoPiSu, Anżej,udziela bezpłatnych korepetycji. ![]() Idz na wybory,bo rządowa "Izera",Ciebie tam nie dowiezie. ![]() Na kogo zagłosujesz,to Twój wybór,ale nie mścij sie na swoich wnukach,które będą spłacać dług obecnego Jarosława"Gierka"... ![]() On wtedy będzie wąchał kwiatki od spodu... ![]() Nigga to jeszcze weź kalkulator i wylicz mi kiedy Polska zbankrutuje, bo wtedy najlepiej dać nogę za granicę. Kiedy to będzie, za dziesięć, za dwadzieścia a może za dwieście lat? Weź mi to policz na szybko i daj znać bo jakby co to muszę paszport załatwiać... ![]() No chyba że nigdy... ![]() |
|
|
![]() |
|
Bo mi się wydaje że skoro Polska nie zbankrutowała za ryżego, to za Pinokia też nie zbankrutuje...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
W Wolnej Polsce Bill Gates też będzie siedział...
![]() ![]() |
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT ![]() ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT [ Nigga to jeszcze weź kalkulator i wylicz mi kiedy Polska zbankrutuje, bo wtedy najlepiej dać nogę za granicę. Kiedy to będzie, za dziesięć, za dwadzieścia a może za dwieście lat? Weź mi to policz na szybko i daj znać bo jakby co to muszę paszport załatwiać... ![]() No chyba że nigdy... ![]() Bolo31313131.......itd. Ja mogę wypierdzielić stąd,bo mam drugie obywatelstwo,.Spoko nie sowieckie,szwabskie,ani Izraela. Kiedyś Polsrat wydawał paszporty. ![]() Szukaj,może gdzieś taki masz w szufladzie. ![]() Nie jestem ekonomistą,tak więc trudno mi dokonać takich wyliczeń, kiedy to finansowo jebnie. ![]() Pytanie-Nie"czy"jebnie,tylko kiedy. ![]() Do tego, w takich obliczeniach, są same niewiadome. NieRzad w każdej chwili może dorzucić tzw.nowe X-sy lub zmienić logarytm. ![]() Pytaj o to bankstera Mateósza. ![]() W końcu on ukończył Oxford,kierunek ekonomia. To też kolega Nikodema Dyzmy. ![]() Podpowiem. ![]() Czy istnieje logarytm 0 ? ![]() Taka potęga nie istnieje. Oznacza to, że logarytm o podstawie 0 z liczby 8 również nie istnieje. Podstawa logarytmu, nie może być liczbą ujemną i nie może być zerem' Ale np. Ziobro jest "zerem"!!! ![]() Tego odkrywca logarytmu nie przewidział,ale odkrył Leszek Miller. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Cisza na forum, elita intelektualna pis ogląda na żywo debatę w TVP,
Nieustraszony Zbawca Narodu vs Danuta holecka ![]() ![]() ![]() Jak dobrze ,że już godziny dzielą nas od tej żenady ![]() |
|
|
![]() |
|
Lemingi oglądają debatę w tvn, a pelikany w tvp. W czym problem gruby?
![]() |
|
|
![]() |
|
Ryzy, nie płacę za tvn i chuj mnie co kto tam ogląda , przyznaj że tą kampanią przekopali się przez muł
![]() Strach myśleć nawet ile kasy bokiem puścili, że nawet z kibla wyłazi pinokio ![]() |
|
|
![]() |
|
Czyli twojego głosu nie zdobędą gruby? Nie przekonali cię?
![]() A pies ich wszystkich trącał... ![]() |
|
|
![]() |
|
Niestety ale nikt mnie tym razem nie przekonał chociaż w debacie spodobał mi się chłopek którego pierwszy raz na oczy widziałem
![]() |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jeszcze godzina i nastanie najlepszy dzień w ciągu czterech lat
Powinien być jeszcze jakiś przepis żeby do godziny 24 usunąć wszystkie banery i posprzątać klatki z ulotek |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Jakie sankcje przewidujecie ryży w przypadku braku chęci wzięcia udziału w referendum?
W białostockim przewodniczący zabrał pieczęć do domu ![]() |
|
|
![]() |
|
Niby gruby nie jesteś młodzieniaszkiem a niewiele pamiętasz . Kiedyś to był przypadek jak jeden członek komisji zżarł karty do głosowania...
![]() |
|
|
![]() |
|
Wszystkie?
![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Wszystkie? ![]() Wszystkie to nie. Raptem kilka ale i tak było wesoło... ![]() |
|
|
![]() |
|
Palade:
![]() Paczka pistacji (1 szt.) 37 zł Kokosanki (6 szt. ) 32 zł Baton 3BIT (4 szt,) 12 zł Lentilki (1 paczka) 9 zł Konfitury (mały słoik) 6 zł Bezy (1 mała paczka) 3 zł |
|
|
![]() |
|
I jakie wnioski pizdas?
![]() |
|
|
![]() |
|
Ja najbardziej czekam na likwidację tvpinfo i smutne miny ich pracowników
![]() I jeszcze jak Korwin wywali memcena ![]() I potem usuwam konto ![]() |
|
|
![]() |
|
W takim razie jeszcze się z tobą trochę pomęczymy gamoniu...
![]() ![]() |
|