|
![]() |
|
To są bohaterowie na jakich nie zasługujemy . Oni będą ścigać pisiorów ...
![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
TW Bolesław !!! wyłaź z okopu, wojna się skończyła, teraz tylko szachy a na to propaganda nie ma wpływu
![]() Zwolnij też ze służby TW Mirka , daj chłopu odsapnąć po takim wysiłku ![]() |
|
|
![]() |
|
Pisałem ci nie tak dawno gruby ( albo któremuś z twoich sztabowych kolegów) że ewentualne zwycięstwo POKO-muny otwiera przede mną ogromne możliwości. Jestem pewien że karuzela śmiechu dopiero się zaczyna , a rządy pisiorów to była dziecięca igraszka w porównaniu z tym co nastąpi...
![]() Wciąż nie mogę sobie wyobrazić Zandberga i Petru w jednej koalicji. Ale może ryży będzie potrafił to jakoś posklejać... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Wciąż nie mogę sobie wyobrazić Zandberga i Petru w jednej koalicji. Ale może ryży będzie potrafił to jakoś posklejać... ![]() Zgrają się. ![]() Dla pieniędzy to i dziwka poszłaby do kościoła. ![]() Wybierają jednak burdele,bo tam jest mniejsza konkurencja. ![]() W polityce alfonsy muszą istnieć.My dajemy im dupy,płacąc własnymi pieniędzmi. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT To są bohaterowie na jakich nie zasługujemy . Oni będą ścigać pisiorów ... ![]() ![]() Myślisz że was nie dogoniat? - Załóż temat z odliczaniem. ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Pisałem ci nie tak dawno gruby ( albo któremuś z twoich sztabowych kolegów) że ewentualne zwycięstwo POKO-muny otwiera przede mną ogromne możliwości. Jestem pewien że karuzela śmiechu dopiero się zaczyna , a rządy pisiorów to była dziecięca igraszka w porównaniu z tym co nastąpi... ![]() Wciąż nie mogę sobie wyobrazić Zandberga i Petru w jednej koalicji. Ale może ryży będzie potrafił to jakoś posklejać... ![]() Zgadza się ale poczekaj chociaż aż zaczną odpierdalać ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Potem całował po nogach Matkę Niemkę prosząc żeby nie zmusili go do kupowania zboża z Ukrainy. To byłby albo koniec PSL ( Kołodziejczak tylko na to czeka) albo koniec koalicji oszustów i koniec koryta. Nie ma czego tygryskowi zazdrościć ![]() Jak humory w sztabie Bezpartyjnych Wolnościowców? Cały Internet czeka na spontaniczny stęk radości championów ![]() ![]() Słyszeliście o Egzekutywie Wolności w Brukseli? Będą samokrytyki za okres błędów i wypaczeń. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zgadza się ale poczekaj chociaż aż zaczną odpierdalać ![]() Ta idiotka Leszczyna chyba już zaczęła gruby... ![]() Riczard Petru zresztą też... ![]() |
|
|
![]() |
|
6 króli w formie
![]() |
|
|
![]() |
|
Nie słuchacie mądrych ludzi gruby, którzy dobrze życzą wam i waszej sprawie...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Myślisz że was nie dogoniat? - Załóż temat z odliczaniem. ![]() Odliczaniem do czego gruby? Straszysz czy obiecujesz? ![]() Zwal sobie do portretu ryżego i powinno ci pomóc... ![]() |
|
|
![]() |
|
Tu Bolec nikt nie pisze o ściganiu pisiorstwa poza tobą.
To że ciężko ta mafię posadzić nie zmienia faktu że jest to możliwe i że może mieć miejsce w przyszłości. Poza tym masz rozum jak stara baba z PiSu jeśli uwierzyłeś że ci twoi pożal się Boże idole są od innych ładniejsi. Ps. Co tak ku#@ kwiczysz? ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tu Bolec nikt nie pisze o ściganiu pisiorstwa poza tobą. To że ciężko ta mafię posadzić nie zmienia faktu że jest to możliwe i że może mieć miejsce w przyszłości. Poza tym masz rozum jak stara baba z PiSu jeśli uwierzyłeś że ci twoi pożal się Boże idole są od innych ładniejsi. Ps. Co tak ku#@ kwiczysz? ![]() Tak jak ci już pisałem gruby, idź sobie ulżyć do portretu ryżego. Jestem pewien że wyjdzie ci to na dobre. Tylko nie rób jak pizdas, on znowuż przesadził... ![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A to dobre
![]() stolec stale wali gruchę ![]() CUDA ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Gruby kręci śruby śruba pęka gruby stęka...
![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Ta starsza pani nie została czasem wybrana głosami europosłów PiS? ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|