|
![]() |
|
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Stolec i klony. Jakie macie zdanie w sprawie uwłaszczania się, a inaczej mówiąc rozkradania pieniędzy publicznych przez pis? Teraz wiadomo po co ta zwłoka w powołaniu rządu.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Siemoniak Sługa Narodu za Bugiem Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Stolec i klony. Jakie macie zdanie w sprawie uwłaszczania się, a inaczej mówiąc rozkradania pieniędzy publicznych przez pis? Teraz wiadomo po co ta zwłoka w powołaniu rządu. Osobiście mam w tej kwestii zdanie adekwatne jak w sprawie Pumy , gruby... ![]() Jak nie możesz się doczekać gruby to nie za bardzo wiem co mam ci doradzić. Może sobie zwal do zdjęcia ryżego i trochę ci ulży... ![]() |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Stolec i klony. Jakie macie zdanie w sprawie uwłaszczania się, a inaczej mówiąc rozkradania pieniędzy publicznych przez pis? Teraz wiadomo po co ta zwłoka w powołaniu rządu. Osobiście mam w tej kwestii zdanie adekwatne jak w sprawie Pumy , gruby... ![]() Jak nie możesz się doczekać gruby to nie za bardzo wiem co mam ci doradzić. Może sobie zwal do zdjęcia ryżego i trochę ci ulży... ![]() Tak myślałem, dzielą się to co będziesz się odzywał ![]() Już wyjesz, więc jak już obejmą te rządy to puls ci skoczy do 400 ![]() Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz gruby...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Anżej jeszcze nie zaakceptował oczywistego faktu, jaką jazdę będziemy mieli z nadętej Rezydentury. Oczekuje solennego zapewnienia ze równie po męsku będziesz przyjmował merytoryczna krytykę totalnych konfabulantow
![]() Cały Paździerz Całą Dobę. Anżej juz ciągnie furę,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Znakomicie! Jeszcze chwila przy korycie!
![]() |
|
|
![]() |
|
Nawet @herbatko nie wiesz jakie chwile cię czekają
![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
A ty wiesz?
![]() |
|
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Dzieci płaczą , starsi mdleją to chyba jakaś nowa religia...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() Prezydent Wrocławia nie miał kiedy ludziom tramwaju podprowadzić a tu przyjechał pierwszy sekretarz i od razu się dało... ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Nawet ja,napyerd8lony w cztery dupy,tak...ujowo nie wyglądam.
![]() Wrzuć zdjęcie Terkowskiego albo Pawłowicz,muszę mieć inny punkt odniesienia. ![]() O Prezesie nie zapomnij! ![]() CYTAT SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|