|
![]() |
|
CYTAT Pan Bartosz wszedł tak głęboko , że zaczynam się zastanawiać jak on się tam w ogóle zmieścił? ... ![]() ![]() Ja rozumiem ze Totalni tego chcą,,, jak ewropejskiej praworządności, ale ze reszta nie rozumie? Ta reszta to musi być mocno wykształcona przez TVN. A gdy zostanie tylko TVN,,,,, ![]()
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Bolszewia Postępu przejęła Zachętę Teraz będą wystawiane tęczowe penisy w sukienkach i śmierć Matki Ziemi na każdej ścianie. Pluralizm po nowemu staremu ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Na antenie Radia Plus posłu PiSdajni Marek Suski życzył słuchaczom"miłego dnia mimo pogody pod zdechłym Tuskiem".
![]() Kultura razem ze "słomą"z butów wyszła... ![]() W psychiatrii jest taki żart -Po czym poznać idiotę?Po tym co i jak mówi,jak się zachowuje. ![]() Po tym jak usłyszałem jego wypowiedz,jestem pewien,ze spełnia wszelkie znamiona tego, aby zadać pytanie o jego poczytalność. ![]() O jego kulturę i"wdzięk osobisty"Marka,pytał nie będę. ![]() Również o urodę,która nie jest"natarczywie"śliczna... ![]() Pewnie wynika to z tego,aby nikt nie był ładniejszy od prezesa. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Nigga a coś ty taki obrońca ryżego się zrobił? Dołączyłeś do bandy grubego i reszty chłopaków ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców?
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Bolósiu.31313131
![]() Co ciebie boli? ![]() Gdzie bardziej?W dupie czy głowie? ![]() Nie jest to istotne,bo chodzi o to samo miejsce. ![]() Jak wcześniej pisałem- ![]() JESTEM TOLERANCYJNY I DLATEGO KAŻDĄ qrvę I KAŻDEGO C..ÓJA,NIE LUBIĘ TAK SAMO. ![]() Doceń to. ![]() Adios.Odwal się. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
![]() I jak Bolo? Zadowolony? CYTAT Teraz będą wystawiane tęczowe penisy w sukienkach i śmierć Matki Ziemi na każdej ścianie. Pluralizm po nowemu staremu A jak tam Szwecja? Upadła czy jeszcze trzeba poczekac? ***** *** |
|
|
![]() |
|
Rozumiem czyli ryży jednak przekaże te trzy miliardy złotych na chore dzieci, a media publiczne zlikwiduje. Tylko przyklasnąć, poczekamy do środy na konkrety...
![]() Jak chcesz batman żeby ci dokwaterowali jakiegoś księcia Orientu to musisz wystąpić chyba z własną inicjatywą... ![]() Poproś o jakiegoś dwudziestolatka z wielką knagą , może cię trochę nauczy rozumu... ![]() |
|
|
![]() |
|
Ciebie to powinien jakiś hebanowy Alli ostro wygrzmocić bo od tego braku bolca ostro ci siada. Może przestałbyś wtedy pisać na okrągło o knagach i homo seksie.
***** *** |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ciebie to powinien jakiś hebanowy Alli ostro wygrzmocić bo od tego braku bolca ostro ci siada. Może przestałbyś wtedy pisać na okrągło o knagach i homo seksie. Jesteś w błędnym przekonaniu batman. Po prostu nie znasz się na żartach i zaraz wszystko bierzesz do siebie... ![]() Niby tacy z was zwolennicy Polski uśmiechniętej a jak przyjdzie co do czego to zachowujecie się jakbyście mieli kij w dupie... ![]() Z Kaczyńskiego i jego homoseksualnej orientacji potraficie się jakoś pośmiać. A nawet z jego skłonności do kotów również tutaj czytałem wasze heheszki... ![]() |
|
|
![]() |
|
Trochę dziwna sprawa z tym odbijaniem PAP-u. Niby są na prawie ale wysyłają zamiast policjantów łyse karki. Ale że uśmiechnięta Polska takie metody stosuje jak zwykła mafia...
![]() https://twitter.com/StZerko/status/1738537485444006034 Przyznam szczerze że mam coraz więcej wątpliwości odnośnie nowej władzy. Nie tego po nich oczekiwałem... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Przyznam szczerze że mam coraz więcej wątpliwości odnośnie nowej władzy. Nie tego po nich oczekiwałem... ![]() Pierwszy rząd który w tydzień spełnił 90% obietnic które mnie interesują Szkoda bo Zero zapewne nie odsiedzi całego wyroku ale może przynajmniej Kaczyński ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Anżej ma problem.
![]() Zobaczymy czy jednak "ma jaja",czy"wydmuszki". ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Pierwszy rząd który w tydzień spełnił 90% obietnic które mnie interesują Szkoda bo Zero zapewne nie odsiedzi całego wyroku ale może przynajmniej Kaczyński ![]() Skoro tak twierdzisz figlarzu. A co się stało że po tylu latach wróciłeś? Centrala cię odpaliła bo byłeś potrzebny czy to twoja własna inicjatywa? ![]() A może cały czas tu byłeś tylko się ukrywałeś pod innym nickiem niecnoto? W waszej menażerii to chyba powszechna praktyka jak sądzę... ![]() Moim zdaniem do pełni szczęścia brakuje jeszcze spiżowego pomnika Pawła Adamowicza i dziesięciu miliardów na Jurka Owsika ... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Pierwszy rząd który w tydzień spełnił 90% obietnic które mnie interesują Szkoda bo Zero zapewne nie odsiedzi całego wyroku ale może przynajmniej Kaczyński nie wiem Ehh..kolejna ameba która myśli że ktokolwiek cokolwiek odsiedzi. Odejdź skąd przyszedłeś. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Skoro tak twierdzisz figlarzu. A co się stało że po tylu latach wróciłeś? Centrala cię odpaliła bo byłeś potrzebny czy to twoja własna inicjatywa? ![]() Są fajniejsze miejsca by lżyć i nabijać się z pisowskiej swołoczy ![]() ![]() ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Jakby zrobili takie więzienie dla Tuska i Kaczyńskiego, to sam bym im wazelinę w puszkach wysyłał figlarzu...
![]() Nie wiem jak tam jesteś na bieżąco z waszymi sztabowymi układami, ale teraz za tego najgłupszego robi pizdas i jego wafle krugej i rogejst. Także musicie się jakoś dogadać, bo liczba miejsc jest ograniczona. No chyba że byłeś którymś z nich , ale to już pewnie ty wiesz najlepiej... ![]() |
|
|
![]() |
|
A ty nadal wszystkich mierzysz swoją miara ... Fakt dawniej wiedziałem kto i z ilu kont pisze. Było to nawet zabawne jak sami biliście sobie brawo A tak swoja droga to które to już twoje konto ?
![]() Jak ostatnio pisał Wąsik CBA nie pęka więc zapewne szybko wpasują się w więzienną rzeczywistość ![]() ps. Wesołych Świąt ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Przekazuje wam życzenia świąteczne od premiera.
https://twitter.com/malyy5/status/1738493536272597420?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1738493536272597420%7Ctwgr%5Ee40d005d68200b6408357275cb1ed6f28466ae74%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ftvrepublika.pl%2FZyczenia-swiateczne-Wielkiego-Brata-Tuska-WIDEO154798.html |
|
|
![]() |
|
Któryś z tych chłopaków na zdjęciu to twój sugar daddy figlarzu?
![]() A dopiero batman czy rogejst coś pisał o homoseksualnych docinkach... ![]() To już moje czwarte albo piąte konto figlarzu. Nic nie poradzę skoro wasza menażeria lubi wnosić skargi... ![]() |
|
|
![]() |
|
Powinniście się nazywać sztab bezpartyjnych wolnościowców rodem z miasta Stalowej Woli im Bolka elektryka ze Stoczni Gdańskiej...
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Pamiętajcie kochani:dystans, maseczka i zdalna wigilia. Inaczej wszyscy zginiemy... ![]() No i jeszcze zamknijmy lasy! ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT No i jeszcze zamknijmy lasy! ![]() A gdzie się schowasz jako partyzant? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
W jaskini nigga...
![]() ![]() Jarosław Kaczyński pseudo Kurdupel w przemowie do narodu... ![]() |
|