|
![]() |
|
Nie byłeś najostrzejszą kredką w szkolnym piórniku , co nie figlarzu?
![]() Nie martw się mieścisz się w średniej waszej menażerii... ![]() Gruby i regres mają iloraz inteligencji na poziomie 100 IQ , ty batman pizdas i krugej po 75 , i wychodzi mocne 85... ![]() Zapomniałem o bobku , dziadku i reszcie ekipy. Ale raczej wynik nie ulegnie zmianie... ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Ministrant widzę upojny Sylwester marzeń w Dąbrowie się udał .. Bobrze cię tam naładowali
![]() Może ze swoim IQ ogarniesz przynajmniej różnicę że ja nie odpowiadałem za kogoś a wyciąłem interesującą mnie część i zadałem ci pytanie... tyle Tak sobie myślę że jak twoich kolegów rusza ten pedalski język to może zachowaj go dla nich ? Może bardziej cię docenią przy kolejnym Sylwestrze bo to już w sumie za 363 dni i konkretniej połechtają ci hemoroidy ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Skoro tak twierdzisz figlarzu...
![]() Może kiedyś ryży przepcha twoje hemoroidy i wtedy się ogarniesz... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] jusku Obecnie powróciła III. Pietrzak jest z IV ![]() @art2 deco ![]() Nie wiem dla którego departamentu SB pracował Pietrzak. ![]() To tylko znaczy że nie mam pojęcia,czy był rejestrowany jako tzw.T.I.(tajny informator),albo T.W.(tajny współpracownik).Ogólnie -nie mam kontaktu z byłymi "służbami". ![]() Z obecnymi też...A szkoda. Kolaborował z komuchami,to jest pewne,a poziom jego zaangażowania, nie jest mi znany.Nie dowiemy się tego. Tak jak kim był TW"BOLEK". ![]() Gdzie są akta?Mogły zostać...zjedzone przez myszy. ![]() Wiele informacji o nim, może być wśród akt osób,tych, na które donosił. ![]() A tak na marginesie-Wredni dziennikarze ustalili,że po przegranych wyborach przez PiSiuróf,płonęły ogniska z urzedowymi pismami specsłużb. Komputery ulegały awariom i poszły do utylizacji... ![]() "Szczególna teoria względności"w kolaboracji,nie ma nic wspólnego z fizyką kwantową,gdzie brak jest określenia "szczególna". ![]() Jej,czyli tej teorii eSBeckiej, nie pisał Albert Einstein ,ale Miecio Kiszczak. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
https://www.youtube.com/live/zqzd9vNaJgU?si=cJWjSuASm6jjGidp
8% ludzi nie może się mylić. Od 18 min 30 sekundy M-dzwonić na infolinię tam znajdziemy pomoc R-ten numer nie dziala M-jak nie działa. Napewno dziala R-no nie działa. To jest nr do SMS-ów. Czy będzie działająca infolinia. M-ale nie wiem czy taka infolinia ma sens R - redaktor M - kompetentny minister |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
[cytat]
![]() Oni w tydzień spełnili 90 % tego czego po nich oczekiwali. Ja rozumiem że plebs pisowski musi sobie to jakoś przetłumaczyć. Ale cytując klasyka "Skoro tak twierdzisz figlarzu..." "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] ![]() Oni w tydzień spełnili 90 % tego czego po nich oczekiwali. Ja rozumiem że plebs pisowski musi sobie to jakoś przetłumaczyć. Ale cytując klasyka "Skoro tak twierdzisz figlarzu..." Banan a od kiedy ty się tak przejmujesz co ta ***** z PiSu opowiada ![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
![]() Nie wierzę w to . Ś.P. Paweł Adamowicz i Tomasz Grodzki to najuczciwsi ludzie jacy stąpali po polskiej ziemi... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Banan a od kiedy ty się tak przejmujesz co ta ***** z PiSu opowiada ![]() Muszę się zastanowić ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
O dwóch chłopaków ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców liże się po kulkach. Nowe nie znałem...
![]() Jeszcze gruby przyjdzie i będzie bukkake... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT O dwóch chłopaków ze sztabu bezpartyjnych wolnościowców liże się po kulkach. Nowe nie znałem... ![]() Ministrant nie mierz wszystkich swoją miarą. To że tobie mówili od najmłodszych lat "tylko nie mów nikomu" nie znaczy że każdy lubi ten sport "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Właśnie dlatego do was tak piszę figlarzu bo mierzę was waszą miarą...
![]() Mam niby z wami o literaturze pisać albo o fizyce kwantowej? ![]() |
|
|
![]() |
|
Może gdybym miał tylko jeden zwój więcej od kury jak ty też bym tak sobie tłumaczył
![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Poziom i styl trzeba zawsze dopasowywać do adwersarza, figlarzu. To przecież oczywista sprawa...
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Oni w tydzień spełnili 90 % z tego czego po nich oczekiwali. Niesamowite, dopiero teraz el.Bolku rozkminiłeś różnice miedzy żelaznym a zbajerowanym blokiem wyborczym POKO. Jednym przekazujecie program telepatycznie, podprogowo, ***** *** a drugim werbalnie, "praworządność i pojednanie" ![]() ![]() A co będzie gdy ofiary "double talk" się zdenerwują? "Fejk und Hejt" się sprawdził dla Ciebie ale czy dla innych wyborców ![]() PS. Idąc tym tropem, Folksdojcze planują zamkniecie inwestycji udrożnienia Odry która istotnie podnosi walory inwestycji w CPK. Właściwie to rozumiem, po co nam, gdy w Niemczech juz jest. ![]() ![]()
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Poziom i styl trzeba zawsze dopasowywać do adwersarza, figlarzu. To przecież oczywista sprawa... ![]() No niestety tak niskiego poziomu jak twój nawet moja wyobraźnia nie ogarnia więc wybacz Ministrancie ale się nie dogadamy ![]() Był bardzo ciekawy program o Rydzyku oglądałeś czy tylko sutannę od wewnętrznej strony ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Poziom i styl trzeba zawsze dopasowywać do adwersarza, figlarzu. To przecież oczywista sprawa... ![]() No niestety tak niskiego poziomu jak twój nawet moja wyobraźnia nie ogarnia więc wybacz Ministrancie ale się nie dogadamy ![]() Był bardzo ciekawy program o Rydzyku oglądałeś czy tylko sutannę od wewnętrznej strony ? "Fejk und Hejt" się sprawdził dla Ciebie el.Bolku ale czy dla innych wyborców równie dobrze ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() Naćpana pozdrów koleżanki !! Trzymam za was kciuki !!! "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Nie ma sprawy, w tej chwili halsuje z ORP Bodnarem po oceanie wykładni praworządności. Potem mamy Oazę z Konstytutkami i Aktywiszczami.
Zarobiona jestem ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Spotkanie pisiorstwa 11 stycznia czwartek o 16. To kto tam przyjedzie. Emeryci z klubów gazety polskiej i ich niepracujący wnuczkowie?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Pewnie przyjadą patrioci bo wybory samorządowe to rzecz bardzo ważna.
Dać się znowu nabrać na przebierańców od świeczek i bezpartyjnych wolnościowców kochających inaczej i swoje pieniądze nie wypada,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|