~~~~~~ | |
![]() |
|
Standardowa koperta w srodku pare kartek, fakt strasznie duzo to musi wazyc i trzeba zostaiac awizo ;/ ciezko wziasc i wrzucic do skrzynki:/ rozumiem duze i ciezkie przesylki, ale zwykle koperty? Bez przesady.
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~fgfffffffffffff | |
![]() |
|
jest ładna pogoda wiec nie bedzie ci CIEŻKO sie przejsc i sobie odebrac!
|
|
|
~~~~yhy | |
![]() |
|
racja ,placmy poczcie ,ale badzmy wyrozumiali, listonosze niech sie nie przemeczaja.W koncu na pewno zarabiaja zbyt malo ,zeby solidnie wykonywac swoja prace.Podazajac w tym kierunku ,chyba ci ktorzy tak mysla i pisza o czepianiu sie ,nie beda mieli pretensji jesli np.mechanik ktoremu powierza swoj samochod nie dokreca jakiejs srubki ,bo przeciez w kazdym domu mamy klucze ,srubokrety.Przeciez taki mechanik tez moze sie zmeczyc ,a wiec trzeba byc wyrozumialym.To samo dotyczy pan w urzedach ,bankach.W koncu po ilus tam godzinach siedzenia i przyjmowania klientow maja prawo byc zmeczone,wiec nie miejmy pretensji jesli wyjda wczesniej z pracy,w koncu kazda sprawe mozna zalatwic pozniej,a jak by tak pomyslec troszke to moze tez uda sie samemu i nie bedzie trzeba fatygowac nikogo innego ,chociaz nalezy to do obowiazku danej osoby.
|
|
|
|
![]() |
|
mnie rozbraja jak widze taka babe ktora na poczcie pracuje juz chyba ze 20 lat, drze pod pacha te torbe wypchana roznosciami...a 2min za nia wychodzi preznie chlopak , dzierzy torebyte, a zeby nie sklamac ze 3 razy chudsza...a jaka nienawisc mu z oczu bije...i nasuwa sie wniosek : jak sie nie lubi swojej pracy to sie powinno zwolnic, a nie odstawiac amatorszczyzne...albo do szkoly pojsc ;)
|
|
~~biss | |
![]() |
|
CYTAT mnie rozbraja jak widze taka babe ktora na poczcie pracuje juz chyba ze 20 lat, drze pod pacha te torbe wypchana roznosciami...a 2min za nia wychodzi preznie chlopak , dzierzy torebyte, a zeby nie sklamac ze 3 razy chudsza...a jaka nienawisc mu z oczu bije...i nasuwa sie wniosek : jak sie nie lubi swojej pracy to sie powinno zwolnic, a nie odstawiac amatorszczyzne...albo do szkoly pojsc ;) ale problem |
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT od jakiegoś czasu mamy nowego listonosza, ten poprzedni też nie był zły, ale obecny jest o wiele młodszy (jeśli wiecie o co mi chodzi ![]() pozdr Nina. PS. A właśnie nie wiecie skąd jest ten nowy listonosz z poręb? a to nie czasem nasz listonosz Marcinek?????????? Jakoś właśnie zagubił się jakiś czas temu... ![]() ![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Anulka, wasz listonosz poszedł do policji
![]() |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
prawdziwy - wiem - ale się łudziłam że może jednak nie......wiesz jak tyle czasu był listonoszem to wiesz co on zdziałać może w kryminalnej? strach padł na mieszkańców....
![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
~~jw23 | |
![]() |
|
Sam kilka razy się spotkałem odbieram awizowana przesyłkę na poczcie a na niej jest pieczątka z następnego dnia i pisze na niej "awizowano powtórnie i data jutrzejsza". Myślę ze listonosz się opamięta więc nie pisze numeru bloku....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
W mnie nasz listonosz się podoba
![]() |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT a to nie czasem nasz listonosz Marcinek? Bo znudziło mu sie ciagle to samo ![]() CYTAT Anulka,wasz listonosz poszedł do policji ![]() Ciekawe czy płacą lepiej ![]() CYTAT wiesz jak tyle czasu był listonoszem to wiesz co on zdziałać może w kryminalnej? strach padł na mieszkańców.... ![]() No zostanie podkomisarzem jak Maciej Zakościelny (Marek Brodecki) w Kryminalnych. ![]() Tu może wiele dobrego i pożytecznego zdziałać ![]() Marcinowi życze wielu sukcesów zawodowych,wytrwałości w dążeniu do zamierzonego celu oraz osobistej satysfakcji z realizowanych zadań,a także dobrego zdrowia ![]() ![]() |
|