|
![]() |
|
Za Kopary na pewno byśmy mieli problemy z Rosją ale teraz możemy być spokojni. Pan Macierewicz to człowiek na poziomie z klasą nie hołota Koparowa
![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 30 Lis 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Za Kopary na pewno byśmy mieli problemy z Rosją ale teraz możemy być spokojni. Pan Macierewicz to człowiek na poziomie z klasą nie hołota Koparowa ![]() ![]() Weź sie nie osmieszaj !!! Pan Macierewicz he he he na Pana to trzeba miec wyglad |
|
Dołączył: 30 Lis 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Jak ja sie cieszę,jak sie tak wściekacie na Antka! Antka nie znacie,jedynie z przekazu GW,TVN itp.Antek w 1992 roku wyjął z IPN teczki,min.teczkę "Bolka" i rozpętała sie burza."Nocna zmiana" obaliła rząd Olszewskiego,teczki zpowrotem pochowano,ale "Bolek" przejrzał akta IPN,co mniej wygodne,prawdopodobnie poszły na przemiał. I od tamtej pory Antek i całe jego towarzycho ma przesrane na Czerskiej,u"Bolka" i u wszystkich z nimi kojarzonych. Ludzie "magdalenkowi" mieli ponad dwadzieścia lat na rozsprzedanie majątku naszego narodowego,na uwłaszczenie się,na zrobienie z nas wałów,imbecyli,a mimo wszystko i tak wygrywali wybory,a jak było coś nie po myśli,to zawsze można swinię podłożyć i szarogęsic sie dalej! Ale każdy kij ma dwa końce i z obydwu można oberwać. Część,duża część młodego,wykształconego społeczeństwa potrafi myśleć i potrafi dokonywać wyborów,własciwych wyborów! I dobrze się stało,że właściwy wybór został dokonany,bo jest szansa na szybsze wyjście z tego zaklętego kręgu i z POwsko-PSLowsko-Czersko-TVNowskich szczypiec sie uwolnić! Antek Macierewicz nikomu w zyciu krzywdy nie zrobił,nawet wtedy jak był zamykany,więziony,jak nie miał pracy,ale zrobiono z niego potwora,chciano zniszczyć człowieka tylko dlatego,że "magdalenkowi" przestepcy mieli duże przebicie na szczytach władzy.Dzisiaj mam nadzieję,że Antoni będzie miał okazję pokazać,że nie jest żadnym mścicielem,tylko wytrwale i uparcie dąży do tego,aby Polska była Polską. No cóż,jezeli dalej Antka uważacie za swojego wroga,to wypada mi wam tylko współczuć,bo wygląda na to,że jednak "lemingoza wszystko łyknie" i zakrztusi się na koniec! Współczuję! Proszę cie !!!!!nastepny nawidzony sekciarz-wspolczuje,ale wiesz co predziutko biegnij na SOR tam napewno ci pomoga ! ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie wszystkie lemingi obudziły sie jeszcze ze snu
|
|
|
![]() |
|
Jaki wpływ na życie jednego z drugim ma wybór Macierewicza na w/w stanowisko... żaden!!!.
Zajmijcie się lepiej własnymi sprawami, jak macie dużo czasu to poszukajcie sobie w jakiej ew. aferze finansowej gość uczestniczył, ustawianiu jakiegoś przetargu, jakiś lewy zegarek, fałszywe oświadczenie majątkowe etc . Powodzenia w szukaniu... |
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
@Marek370
CYTAT Jeśli reżimowe media kogoś zaciekle zwalczają, to musi on być dobrym człowiekiem. Hahaha. ![]() Prezydent RP z PiS. Premier z PiS. Rząd z PiS. Marszałek Sejmu z PiS. Marszałek Senatu z PiS. Powyżej wymieniłem najważniejsze osoby w państwie. Niżej jest też pisowsko: Marszałek województwa z PiS. Prezydent Stalowej Woli z PiS. Prawie cała rada miejska z PiS. Rada powiatu i starosta też z PiS. To kto tworzy ten twój "reżim" ![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT @Marek370 CYTAT Jeśli reżimowe media kogoś zaciekle zwalczają, to musi on być dobrym człowiekiem. Hahaha. ![]() Prezydent RP z PiS. Premier z PiS. Rząd z PiS. Marszałek Sejmu z PiS. Marszałek Senatu z PiS. Powyżej wymieniłem najważniejsze osoby w państwie. Niżej jest też pisowsko: Marszałek województwa z PiS. Prezydent Stalowej Woli z PiS. Prawie cała rada miejska z PiS. Rada powiatu i starosta też z PiS. To kto tworzy ten twój "reżim" ![]() ![]() ![]() Czyli według Ciebie tvn,lis,stokrotka,gw? i inne gady są obiektywni? Według mnie są stronniczy!(wiadomo w którą strone) "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT (Wiktor) Czyli według Ciebie tvn,lis,stokrotka,gw? i inne gady są obiektywni? Według mnie są stronniczy!(wiadomo w którą strone) Teraz ci wymienieni to dziennikarze i telewizje niepokorne. Reżym to stronnicze: Gazeta Polska, Trwam i Republika ![]() ![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jaki wpływ na życie jednego z drugim ma wybór Macierewicza na w/w stanowisko... żaden!!!. Jak dla Ciebie nie ma wpływu że zakłamana pipa (norma w PiSie) przez niektórych nazywana "premier techniczny" jeszcze dobrze nie zaczęła rządzić a już nakłamała na całe 4 lata ... Sam wybór osoby niezrównoważonej (norma w PiSie) na takie stanowisko to tak jakby dać dziecku w stodole zapałki i czekać co się wydarzy ... Nie chce nawet wracać do tego co on gada na spotkaniach z wyznawcami sekty ani jego super teorii o Smoleńsku bo i po co ![]() I jeszcze Gowin doj... do pieca ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 27 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
@Wiktor
Potrafisz czytać ze zrozumieniem? ![]() To przeczytaj mój wpis jeszcze raz. Nie przypisuj mi czegoś, czego nie napisałem. PS Jesteś adwokatem użytkownika Marek370 czy też to jest twoje drugie konto? |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Jaki wpływ na życie jednego z drugim ma wybór Macierewicza na w/w stanowisko... żaden!!!. Jak dla Ciebie nie ma wpływu że zakłamana pipa (norma w PiSie) przez niektórych nazywana "premier techniczny" jeszcze dobrze nie zaczęła rządzić a już nakłamała na całe 4 lata ... Sam wybór osoby niezrównoważonej (norma w PiSie) na takie stanowisko to tak jakby dać dziecku w stodole zapałki i czekać co się wydarzy ... Nie chce nawet wracać do tego co on gada na spotkaniach z wyznawcami sekty ani jego super teorii o Smoleńsku bo i po co ![]() I jeszcze Gowin doj... do pieca ![]() ![]() Urzekła mnie twoja historia... |
|
|
![]() |
|
wazne jest to ze macierewicz znalazl swiadkow z bitwy pod grunwaldem,wiec sprawa smolenska zostanie szybko wyjasniona
|
|
Dołączył: 3 Sty 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A ja sie pytam, dla czego kazdy tak psioczy na pis? Jak tak wszystkim zle w miescie jak i w Polsce to dla czego pis wygral? Odrazu mowie , ze nie jestem za pisem.
![]() Bax |
|
|
![]() |
|
Dlaczego wygrał ... Bo "Ciemny Lud" to kupił ...chciał zmian ... no to ma ... szkoda że przed głosowaniem nie pomyśleli ... jeśli już coś zmieniać ...to na lepsze
![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|