| 
                  Posty: 119 Dołączył: 15 Marz 2012r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      co do wyłączenia ogłoszeń na stronie głównej w tej chwili widziałam roznegliżowaną panią miła sympatyczna więc ktoś tu chyba do końca nie mówi prawdy
       | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
| 
                  Posty: 3559 Dołączył: 4 Sie 2010r. Skąd: Stalówka Konto zawieszone | |
|   | |
| CYTAT Wyłączyliśmy publikację działu matrymoniane na stronie głównej ogłoszeń. Jest taka nowa reklama z "pinokiem"  A może zrobić "referendum" w tej sprawie ? "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" | |
| 
                  Posty: 1216 Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| CYTAT co do wyłączenia ogłoszeń na stronie głównej w tej chwili widziałam roznegliżowaną panią miła sympatyczna więc ktoś tu chyba do końca nie mówi prawdy Rzeczywiśćie. Drobny błąd się wkradł. Poprawione. | |
| 
                  Posty: 1823 Dołączył: 6 Lut 2013r. Skąd: Ostrzeżenia:  20% | |
|   | |
| CYTAT CYTAT co do wyłączenia ogłoszeń na stronie głównej w tej chwili widziałam roznegliżowaną panią miła sympatyczna więc ktoś tu chyba do końca nie mówi prawdy Rzeczywiśćie. Drobny błąd się wkradł. Poprawione. Nie była miła ?   | |