| 

|

| 
    |
| 

Witam już szukalam i nigdzie nie mogę kupić u nas. Może ktoś wie gdzie kupię foremkę w kształcie misia i patyczki do cake popsów ?

| 
    |
| 

Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

| 
    |
| 

|

| 
    |
| 

Obie rzeczy dostępne na Allegro.

Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James  | 
    |
| 

Dołączył: 26 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

CYTAT Obie rzeczy dostępne na Allegro. Allegro nie jest "u nas" - więc odpowiedź nie na temat  
       | 
    |
| 

|

| 
    |
| 

CYTAT (kropka) Witam już szukalam i nigdzie nie mogę kupić u nas.  Vielitz, przeczytaj dokładnie wypowiedź autorki, bo ja tu nie widzę pytania "Gdzie kupię u nas?", za to widzę "nigdzie nie mogę kupić u nas" co sugeruje, że u nas przedmioty, których szuka kropka są niedostępne. Być może intencje autorki były inne, natomiast ja odniosłam się do tego co napisała  
      Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James  | 
    |
| 

Dołączył: 26 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT (kropka) Witam już szukalam i nigdzie nie mogę kupić u nas.  Vielitz, przeczytaj dokładnie wypowiedź autorki, bo ja tu nie widzę pytania "Gdzie kupię u nas?", za to widzę "nigdzie nie mogę kupić u nas" co sugeruje, że u nas przedmioty, których szuka kropka są niedostępne. Być może intencje autorki były inne, natomiast ja odniosłam się do tego co napisała    No możemy analizować dogłębnie "co autor miał na myśli" - ale to sensu nie ma ![]() Co do pytania - to ciężko będzie, może SMYK albo Empik albo Home&You z tych nowych sklepów co mamy - tam może foremki będą (a patyczki to nie mam pojęcia nawet o co chodzi  ). Ale fakt, najszybciej i najtaniej to tylko internet - ale tam to też loteria, bo może się trafić badziew wyglądający fajnie tylko na fotach...
       | 
    |
| 

|

| 
    |
| 

Może w hurtowni z gospodarstwem domowym która jest na ul. 1-go Sierpnia za budowlanką kolo torów kolejowych ?  

| 
    |