~~marjam | |
![]() |
|
jaka jest dowra wodka na wesele i gdzie w okolicach stalowej mozna kupic tanio ??
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 29 Sty 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja w maju będę miał wesele. Kupiłem wyborową.
|
|
~~lysy | |
![]() |
|
ja ma
![]() ![]() ![]() |
|
|
~~sklep 1-Lux | |
![]() |
|
zapraszam do sklepu 1-Lux na Poniatowskiego. Mamy wódkę w dobrych cenach, a przy zakupie większej ilości możliwy rabat.
pozdrawiam |
|
|
|
![]() |
|
U mnie wesele jest w sierpniu zamowilismy Pana Tadeusza bo ma najladniejsza butelke ktora pasuje na ta okazje no i jest dobra.A kupilismy w Makro w Rzeszowie bo okazalo sie najtaniej
![]() |
|
~~Jarzabek | |
![]() |
|
Co do cen musisz posprawdzac rozne punkty... Kazda marka wodki jest tansza w innym sklepie.. ja osobiscie polecam tesco badz swiat alkoholi w arce na KEN (obok Video MAxa) Na poniatowskiego w galerii alkoholi strasznie drogo, polmos rowniez nie zachwyca cenami. Mozesz jeszcze jechac na Zywiec Trade na agatowke
![]() |
|
|
~~degustator | |
![]() |
|
"swiat alkoholi w arce na KEN (obok Video MAxa)"?????????????
Gdzie tam widziałeś coś taniego?Ja łaziłem troszke i znalazłem wszystko taniej (to co mnie interesowało)niż w Swiat Alkoholii |
|
|
~~iwo | |
![]() |
|
wyborowa
![]() ![]() |
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT zapraszam do sklepu 1-Lux na Poniatowskiego. Mamy wódkę w dobrych cenach, a przy zakupie większej ilości możliwy rabat. pozdrawiam Wódkę to może i macie, ale nie ma kto jej sprzedawać ![]() Kiedyś wieczorkiem wstąpiłem tam zakupić trunek i poczułem się jak w czasach PRL-u ![]() Po sklepie kręcił się jeden klient a przy kasie na sklepie siedziała jedna ekspedientka. Dzięki tej pani dowiedziałem się jak czują się duchy ![]() Ekspedientka udawała, że mnie nie widzi ![]() Pomimo tego, że wchodząc do sklepu powiedziałem głośno dzień dobry, stałem sobie przy stoisku monopolowym całkowicie ignorowany przez kwokę siedzącą przy kasie ![]() Chyba nie muszę dodawać, że zostałem obsłużony dopiero po poproszeniu szanownej damy o ten zaszczyt ![]() Proszę, dziękuję czy do widzenia też obce było dla tej pani ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Mogłeś powiedzieć:
Dobry wieczór! Może wtedy by zareagowała z tego względu, że był już wieczór ![]() |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Mogłeś powiedzieć: Dobry wieczór! Może wtedy by zareagowała z tego względu, że był już wieczór ![]() No popatrz ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT \"swiat alkoholi w arce na KEN (obok Video MAxa)\"????????????? Gdzie tam widziałeś coś taniego?Ja łaziłem troszke i znalazłem wszystko taniej (to co mnie interesowało)niż w Swiat Alkoholii Jeżeli chodzi o wybór alkoholi to jest duży jak na nasze warunki, ale ceny, za wysokie. Zakupiłem tam parę butelek a później się okazało, że przepłaciłem trochę. ![]() CYTAT No popatrz ![]() ![]() No i problem rozwikłany ![]() ![]() |
|
~~dziura75 | |
![]() |
|
Mogę załatwić alkohol w cenach hurtowych, zupełnie legalnie - kontakt GG 1724332
|
|
|
~~kasa | |
![]() |
|
Kup Husarską z rozlewni w Stalowej Woli obok Opla.Najlepiej z koprem włoskim.Bardzo łagodna.
![]() |
|
|
~~embama | |
![]() |
|
mam 200 butelek 0.5 l Gorzkiej żołądkowej \"de lux\" 19 zł
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT mam 200 butelek 0.5 l Gorzkiej żołądkowej \\\"de lux\\\" 19 zł Czyżby narzeczona zbiegła z listonoszem? ![]() |
|
~~klos | |
![]() |
|
w POLMOSIE na górce mają VICTORY 0.7 bardzo tanio
![]() ![]() |
|
|
~~dorno | |
![]() |
|
CYTAT mam 200 butelek 0.5 l Gorzkiej żołądkowej \\\"de lux\\\" 19 zł to bardzo drogo jak po 19 sprzedajesz ,na górce chodzi po chyba 17 |
|
|
~~przyszlyweselny | |
![]() |
|
CYTAT w POLMOSIE na górce mają VICTORY 0.7 bardzo tanio ![]() ![]() witaj mozesz cos wiecej napisac na temat tego sklepu gdzie jest?? bo faktycznie cena jak za 0,7L jest dosc ciekawa ![]() czy to jest ten sklep w szeregowce domkow jednoridzinnych? dzieki |
|
|
~~tuareg | |
![]() |
|
to jest hurtownia polmos obok wulkanizacji Palenia
|
|
|
~~qqq | |
![]() |
|
Ja polecam z naszego polmosiku w stalowej "XXI". Mocno zmrozona przechodzi przez gardło jak woda.
Na moim weselu, wszyscy chwalili, że tak dobrej wódki to jeszcze nie pili. A chwalili także ci mniej trunkowi, którym wódka mniej smakuje i ci bardziej zaprawieni w bojach... |
|
|
~~bolek | |
![]() |
|
zgadza sie wódka XXI jest naprawde bardzo dobrą wódką która jest zupełnie niedoceniana na rynku ,a jest naprawde świetna w smaku
![]() |
|
|
Dołączył: 15 Marz 2009r. Skąd: Stahlwille Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
~~Gal. | |
![]() |
|
Troszke odejde od tematu (troszke) ,wódka nie powinna być zmrożona lecz delikatnie schłodzona aby poczuć jej smak - tyle że przy większości "naszych" wódek lepiej nie czuć smaku.Belvedere, Grey Goose,Stolichnaya - polecam te wódki nie na wesele ( chyba że kogoś stać
![]() |
|
|
~~bull | |
![]() |
|
CYTAT zgadza sie wódka XXI jest naprawde bardzo dobrą wódką która jest zupełnie niedoceniana na rynku ,a jest naprawde świetna w smaku ![]() excelent XXI jest naprawde super ale VICTORY też jest bardzo dobra |
|
|