|
![]() |
|
Widzę brak argumentów i ponownie zwieracz popuszcza
![]() ![]() ![]() z PiSowskim pozdrowieniem ..ss... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
Jak już pisałam do Hrabiaea, jest takie trafne powiedzonko:
" Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pobije doswiadczeniem ". Więc zastosuje się do tego , bo z kimś tak zajadle zmanipulowanym nie da się rozmawiać. Umiesz tylko gryźć. Na do widzenia zacytuję Kasię Nosowską: " Oceniaj mnie, niech jad strumieniami leje się ! " |
|
|
![]() |
|
Banan to klasyczny polityczny hejter.
" Hejtem określa się działanie w Internecie, które jest przejawem złości, agresji i nienawiści. To wszelkie formy uderzenia w kogoś, nie tylko słowem (chociaż głównie nim), ale i grafiką czy filmem. Wielu internautów czuje się w sieci bezkarnych, dlatego chętnie obrażają innych użytkowników w czasie dyskusji, ale nie tylko ich. Celem hejterów są też znani z pierwszych stron gazet, czy raczej z głównych stron portali. Fala hejtu zalewa szczególnie fora dyskusyjne i komentarze w serwisach plotkarskich. Jednak nie tylko. Często pod ostrzałem hejterów są politycy. Ostatnio „Rzeczpospolita” ujawniła, że Platforma Obywatelska miała zatrudnić 50 osób, którym zadaniem było krytykowanie w Internecie PiS. Kopacz powiedziała, że zatrudniliśmy 50 hejterów, którzy mają krytykować PiS. Docelowo będzie ich około 100, powiedział „Rz” jeden z uczestników spotkania PO w Jachrance na wyjazdowym posiedzeniu partii. Hejterzy mieliby za zadanie nie tylko dopiekać PiS, ale i prezydentowi elektowi. Wybuchła afera, a rzecznik rządu musiał się grubo tłumaczyć za słowa premier Kopacz" Uderza głównie grafiką z Buraka ![]() |
|
|
![]() |
|
Każdy robi to co umie, prawda bananku ? Hejterem nie może zostać byle kto, trzeba mieć do tego upór maniakalny.
![]() |
|
|
![]() |
|
Wiem, zauważyłam. Brak mu własnych pomysłów więc posiłkuje się cudzymi. Sam potrafi jedynie zwymyślać używając zamiennie jedynie kilku określeń.
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Podyskutowaliście już na argumenty ? no to na dobranoc pomodlić się siusiu i spać ... ![]() ![]() ps.Wolę uderzać grafiką z "buraka" niż nim być ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT [img]Wy i argumenty samo to słowo przepuszczone przez wasze klawiatury to nieporozumienie ![]() ps.Wolę uderzać grafiką z "buraka" niż nim być ![]() Nie wiem kogo masz na myśli pisząc "Wy". Argumenty typu" za PO było fajniej cool girl ... SLD dopięło ostatni guzik i poczułem się jak Europejczyk ... a za PO będąc w Europie stereotyp pijaka i złodzieja praktycznie przestał istnieć ... zostaliśmy pogromcami socjałów nie wiem i w końcu zaczęto się liczyć z naszym głosem " - mogą być "fajne" ale w odczuwalności lepsze są konkrety,jak np: możliwość wykup spółdzielczych mieszkań za 1% wartości - dzięki Pisowi. Stereotyp "pijaka i złodzieja" przestał istnieć dzięki PO? Ale jak? Może chciałeś być tak Europejski,że nie zwracałeś uwagi na to,co dzieje się kraju, dlatego wynik wyborów mocno Cię zaskoczył ![]() Banan,nikt Ci nie broni brania udziału w tych demonstracjach ![]() |
|
|
![]() |
|
Dziękuję że mi pozwoliłeś
![]() Dzięki PiS kupiłeś sobie mieszkanie za 1% ? ja nie ... nic też nie dostałem od państwa za rządów tak PiSu jak i PO ... Czy te mieszkania za 1 % to skok cywilizacyjny za który powinien podziękować ogół ? Jakoś nie sądzę ... Argument dlaczego ja/miasto jako obywatel mam płacić spółdzielniom za nierzetelnych lokatorów niepłacących za siebie rachunków ... ? Dlaczego płace ano dlatego że miasto "woli" sprzedać np. Tobie mieszkanie za 1 % niż posiadać lokale zastępcze dla tych których powinno eksmitować ... Nie wiem czy argumentacja Ci odpowiada ale ja tak to widzę ... Masz jeszcze jakieś "osiągnięcia" PiS ? ps.Wy powinni wiedzieć kogo mam na myśli ... a to że za czasów Tuska zaczęto się z nami liczyć ... następnym dowodem może być wybór samego zainteresowanego na Szefa Rady Europejskiej ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dziękuję że mi pozwoliłeś ![]() Czy te mieszkania za 1 % to skok cywilizacyjny za który powinien podziękować ogół ? Jakoś nie sądzę ... Argument dlaczego ja/miasto jako obywatel mam płacić spółdzielniom za nierzetelnych lokatorów niepłacących za siebie rachunków ... ? Dlaczego płace ano dlatego że miasto "woli" sprzedać np. Tobie mieszkanie za 1 % niż posiadać lokale zastępcze dla tych których powinno eksmitować ... Nie wiem czy argumentacja Ci odpowiada ale ja tak to widzę ... Masz jeszcze jakieś "osiągnięcia" PiS ? ps.Wy powinni wiedzieć kogo mam na myśli ... a to że za czasów Tuska zaczęto się z nami liczyć ... następnym dowodem może być wybór samego zainteresowanego na Szefa Rady Europejskiej ![]() Ogół ? nigdy nie będzie takiej sytuacji,że wszyscy będą zadowoleni. Pomiędzy "Ty musisz płacić" a "powinno się eksmitować" nie wkładajmy ludzi,którzy przez ponad 25 lat płacili regularnie czynsz i dalej płacą.Tu prawo kuleje i tyle w temacie. Ps: Ten dowód miałeś na myśli? https://www.youtu(...)QO58FXvE |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Podobno koleś od KOD'u nie płaci alimentów. Jacek Kurski też ich nie płaci ale pisiorom to nie przeszkadza. Co za hipokryzja.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
CYTAT ,jak np: możliwość wykup spółdzielczych mieszkań za 1% wartości - dzięki Pisowi. Typowe myślenie wyborcy PiS. DAJCIE! DAJCIE ZA DARMO! Wincej!!!! Te mieszkania powinny zostać sprzedane lokatorom po cenie rynkowej, a zysk ze sprzedaży powinien trafić do budżetu państwa. Przypominam po raz kolejny pustogłowym wyborcom Prezesa i jego popleczników - pieniądze w budżecie to są pieniądze zabrane obywatelom. Pińcet na dziecko, darmowe leki i emerturki wcześniejsze sprawią, że zwłaszcza biedniejsza część polaków zubożeje, a nie się wzbogaci. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT ,jak np: możliwość wykup spółdzielczych mieszkań za 1% wartości - dzięki Pisowi. Typowe myślenie wyborcy PiS. DAJCIE! DAJCIE ZA DARMO! Wincej!!!! Te mieszkania powinny zostać sprzedane lokatorom po cenie rynkowej, a zysk ze sprzedaży powinien trafić do budżetu państwa. Własnie popisałeś się znajomością tematu. |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dalibor , Andzej napisał by miejskich i by było ok. Wypowiedź Andzeja jak najbardziej prawdziwa. Socjalizm zawsze prowadzi do komuny. Pieniądze kiedyś się skończą ale najpierw tym biednym.
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
Czyli jak rozumiem następnych wątpliwych dokonań PiS nie będzie ...
Jeżeli takie "dowody" respektujesz to chyba oburzenie kilku komisarzy europejski na to co się u nas dzieje wzbudziło u Ciebie obawy ? Nie wspomnę o debacie... nazwijmy ją o demokracji w Polsce ...zapewne list Słowaków na poczynania psychika też ? Nie wspominając o kłamaniu bo oni zawsze łżą że niby Słowacy od tygodnia o tym wiedzieli ![]() Nie WY zapewne widzicie w tym same plusy ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dalibor , Andzej napisał by miejskich i by było ok. Wypowiedź Andzeja jak najbardziej prawdziwa. Socjalizm zawsze prowadzi do komuny. Pieniądze kiedyś się skończą ale najpierw tym biednym. Andzej nie ma wystarczającej wiedzy, a już napisał "recepte na sukces" no i jeszcze to "typowe myślenie". |
|
|
![]() |
|
CYTAT Czyli jak rozumiem następnych wątpliwych dokonań PiS nie będzie ... Jeżeli takie "dowody" respektujesz to chyba oburzenie kilku komisarzy europejski na to co się u nas dzieje wzbudziło u Ciebie obawy ? Nie wspomnę o debacie... nazwijmy ją o demokracji w Polsce ...zapewne list Słowaków na poczynania psychika też ? Nie wspominając o kłamaniu bo oni zawsze łżą że niby Słowacy od tygodnia o tym wiedzieli ![]() Nie WY zapewne widzicie w tym same plusy ![]() Na argumenty był czas przed wyborami, wiadomo jak wyszło. Tak z ciekawości,Ty z tym tak na poważnie? "a za PO będąc w Europie stereotyp pijaka i złodzieja praktycznie przestał istnieć ..." No i co z tym "WY" ? tego też się nie da zdefiniować? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Na argumenty był czas przed wyborami, wiadomo jak wyszło. Tak z ciekawości,Ty z tym tak na poważnie? "a za PO będąc w Europie stereotyp pijaka i złodzieja praktycznie przestał istnieć ..." No i co z tym "WY" ? tego też się nie da zdefiniować? ![]() Ok rozumiem dokonań brak to i na argumenty już za późno ... Tu mnie masz czytałem i zapomniałem Ci odpisać ;(... A uważasz że nadal ten stereotyp istnieje ? Mam sporo znajomych za granicą i z tego co wiem patrzą na nas już zupełnie inaczej ... Jesteśmy postrzegani raczej jako doskonali fachowcy w wielu dziedzinach ... za złodziei mają już bardziej Rumunów ... To że Przed reżimem PiS uciekło 2 mil ludzi to też zapewne wiesz i to właśnie oni budowali to przez ostatnie 10 lat ... plus propaganda i reklama naszego pięknego kraju po za granicami i jest efekt Wy akurat w tym temacie to ci którzy są za obaleniem demokracji i zamachem na TK w moim pięknym kraju ![]() ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
![]() |
|
Ten KOD zostal juz zlamany. To PO.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Marian zamiast wygłaszać te tyrady powinien w końcu liceum skończyć bo to wstyd ![]() ![]() Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ten KOD zostal juz zlamany. To PO. PO miała swoje wady, ale PiS to dopiero cyrki odstawia ;) Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
![]() |
|
Jak uprzednia władza (czyli PO), wtargneła do redakcji Wprost i wyrywała z rąk dziennikarzy komputery, gdzie były kompromitujące nagrania ujawniające afery uwczesnej partii, która siedziała za sterami "demokracji", gdzie były protesty, że to zamch na demokrację w wykonaniu jednego z brukselskich urzedników polskiego pochodzenia? Gdzie były demonstracje gdy 60 osób-sędziów i prawników zajmujących się tym ,było podsłychiwanych wbrew prawu? Brak wolnych mediów to jest w Niemczech, gdzie zabrania się mówić o gwałtach na kobietach popełnionych przez azylantów arabskiego pochodzenia.Gdzie przez 5 dni media milczą bo Merkel chce to zatuszować.Niech tam KOD pojedzie i protestuje.Wszystkim chcę powiedzieć że Kod to operacja socjoteczniczna ,bo hieny boją się odtajnienia akt WSI i WSW
Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
Dołączył: 30 Lis 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Jak już pisałam do Hrabiaea, jest takie trafne powiedzonko: " Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pobije doswiadczeniem ". Więc zastosuje się do tego , bo z kimś tak zajadle zmanipulowanym nie da się rozmawiać. Umiesz tylko gryźć. Na do widzenia zacytuję Kasię Nosowską: " Oceniaj mnie, niech jad strumieniami leje się ! " Wiesz co żałosna jestes ! hrabiego nie widze juz na tym forum od 2 dni a ty dalej UJADASZ !!! I chcesz sprowadzic forumowiczow do swojego poziomu,poziomu ktory trudno nazwac i zdjagnozowac.Wchodze na watek WOŚP wielu skonczylo dyskusje a ty nadal kilka komentarzy dziennie .Wez idz ugotuj rosol,napij sie melisy idz na spacer moze ci przejdzie ta zajadlosc. |
|
|
![]() |
|
CYTAT A uważasz że nadal ten stereotyp istnieje ? Mam sporo znajomych za granicą i z tego co wiem patrzą na nas już zupełnie inaczej ... Jesteśmy postrzegani raczej jako doskonali fachowcy w wielu dziedzinach ... za złodziei mają już bardziej Rumunów ... To że Przed reżimem PiS uciekło 2 mil ludzi to też zapewne wiesz i to właśnie oni budowali to przez ostatnie 10 lat ... plus propaganda i reklama naszego pięknego kraju po za granicami i jest efekt Wy akurat w tym temacie to ci którzy są za obaleniem demokracji i zamachem na TK w moim pięknym kraju ![]() ![]() No własnie,że nie rozumiesz.Zwracam uwagę,że siejesz marnej jakości propagandę. Za rządów PiS z kraju wyjechały aż dwa miliony osób. Politycy PO lubią często o tym przypominać, jako o przykładzie nieudolności rządu Jarosława Kaczyńskiego. Teraz jednak nie powinno im być do śmiechu, bo okazuje się, że tylko w 2013 roku z Polski uciekło nawet pół miliona Polaków. Czy w tym przypadku PO poczuwa się od odpowiedzialności za taką sytuację? Największy exodus Polaków miał miejsce w latach 2004-2007. Wówczas z kraju wyjechało 2,2 miliona osób. Ponieważ rządy PiS przypadły na lata 2005-2006, partii Kaczyńskiego często przypisuje się winę za tamtą falę emigracji. Przez lata był to jeden z argumentów Platformy Obywatelskiej, mający udowodnić nieudolność Prawa i Sprawiedliwości. Teraz okazuje się, że PO sama musi zmierzyć się ze sporą falą emigracji. Każdy,kto ma odrobinę oleju w głowie postrzega to w uczciwy sposób.Polacy z chwilą otwarcia granic ruszyli w emigracje - tam na starcie dostawałeś prace,lepsze zarobki, całkowicie inne możliwości. Nie miało tu w ogóle znaczenia jaka partia była u władzy, bo dostaliśmy szanse z której chciało skorzystać bardzo wielu Polaków.Młodych chcących budować swoją przyszłość na innym poziomie oraz tych znudzonych dotychczasowymi realiami w kraju. SŁAWOMIR JAN PIECHOTA – PRZEWODNICZĄCY KOMISJI POLITYKI SPOŁECZNEJ – Powiem tak: nie znam dokładnie tych badań i liczb, ale nie patrzę na emigrację czy podróżowanie w kategoriach win – odpowiada na moje pytanie Sławomir Piechota, szef komisji ds. polityki społecznej. Poseł jest przekonany, że jednym z wielkich sukcesów wejścia Polski do Unii jest właśnie swoboda podróżowania. – Obserwuję, jak wiele osób wraca tu po okresie pracy za granicą lub ściąga bliskich tam. W innych krajach nabywają nowych umiejętności, które służą im potem w dalszym życiu – podkreśla Piechota. Banan znam emigracje z własnego doświadczenia, piszesz bzdury.Jeszcze długo przed wstąpieniem do UE np: w Niemczech,często Polak był kojarzony ze złodziejem samochodów - pewnie to też wina Pisu,którego jeszcze nie było ![]() Czy Ty to wszystko piszesz świadomie? bo takie argumenty mogą być zadawane w gimnazjum, ale pewnie też spowodują dużą dawkę śmiechu. Żadna partia polityczna nie przyczyniała się do naszego wizerunku w kategoriach pijaństwa czy pracy ! Odnośnie "WY" to chyba mniejszość jest zainteresowana KODami, więc jak już "WY" to w Waszą stronę ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie rozumiem Cie ... Więc stereotyp nadal istnieje czy też nie istnieje ? wg, Ciebie oczywiście
![]() Odnośnie "WY" to chyba mniejszość jest zainteresowana KODami, więc jak już "WY" to w Waszą stronę Tu moim skromnym zdaniem pier*olisz Waść jak potłuczony ... Może to ja jestem tez "hejterem" w temacie o KOD ? ... Ciężko zapewne było by zliczyć sztukowo kto jest za a kto przeciw ... ale i tak uważam że KODowców jest więcej ... Napisz żeby było szybciej kto jest przeciw ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|