~~zainteresowana | |
![]() |
|
Byłam wczoraj w Jokerze ze znjamomymi. Jedliśmy ciekawe danie Tartiflette(nie wiem czy dobrze napisałam) - jest to zapiekanka z ziemniaków, pieczarek i mięska z serem żółtym.
![]() No i co nas zaskoczyło są w Jokerze dowozy. ![]() //moderowano - po co CAPSLOC W TYTULE ? - zły dział !! |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~mirra5 | |
![]() |
|
Hej ja też jadłam to danie z Jokera jest świetne, porcje duże, można też zamówić małą.
![]() No i ten barman - brunet za barem robi wrażenie ![]() |
|
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Byłam wczoraj w Jokerze ze znjamomymi. Jedliśmy ciekawe danie Tartiflette(nie wiem czy dobrze napisałam) - jest to zapiekanka z ziemniaków, pieczarek i mięska z serem żółtym. ![]() No i co nas zaskoczyło są w Jokerze dowozy. ![]() Danie faktycznie dobre ![]() ![]() Zamówiliśmy kiedyś 6 porcji i w każdej nie było nawet śladu mięsa tylko sam tłuszcz ![]() Kolega podejrzewał, że to Dyzio obcina mięsko dla siebie na zapleczu ![]() |
|
~~zainteresowana | |
![]() |
|
Co do mięsa nie mam zastrzeżeń, ale następnym razem przyjrze się uważniej
![]() kim jest wogóle Dyzio? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Co do mięsa nie mam zastrzeżeń, ale następnym razem przyjrze się uważniej ![]() kim jest wogóle Dyzio? ![]() " No i ten barman - brunet za barem robi wrażenie " ![]() ![]() |
|
~~zainteresowana | |
![]() |
|
Ok to już wiemy kim jest Dyzio. No koleżanko mirra 5 ten tajemniczy przystojny brunet to Dyzio
![]() ale wracając do tematu to chętnie posłucham opini na temat innych dań. Ja zawsze oraniczałam się do pizzy - może czas poeksperymentować z innymi daniami? ![]() ![]() |
|
|
~~mirra5 | |
![]() |
|
hehe to już wiem że to Dyzio, warto przyjść dla Dyzia ;-)
Z przękąsek polecam grzanki koktajlowe, i fajnie że są dowozy będe z nich korzystać, bo warto pizze robią pyszną ![]() |
|
|
~~lampa 2 | |
![]() |
|
to co jadłem i jest ok: sałatka grecka i chyba włoska z tuńczykiem, to danie miesne tarti... no i pizza , o grzankach koktailowyh nie słyszałem. Ale z dowozów skorzystam - dobre jedzenie przy dobrym piwie w domu a nie tym czym co tam serwuje nazywając piwem.
|
|
|
~~lol:) | |
![]() |
|
Akcja - reklamuj Joker-a? Nagle sami wielbiciele tego lokalu zebrali się z rana
![]() ![]() ![]() |
|
|
~~zainteresowana | |
![]() |
|
lol
![]() Wkurw** mnie takie podejście jak Twoje. Ciekawa jestem co Ty masz do powiedzenia na temat kuchni w Jokerze? ![]() |
|
|
~~Gal. | |
![]() |
|
Kiedyś w Jokerze był fajny klimat - mam nadzieje że jeszcze tak będzie.
|
|
|
![]() |
|
Zainteresowana - zaskoczę Cie - pracowałem tam parę lat temu
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT lol ![]() Wkurw** mnie takie podejście jak Twoje. Ciekawa jestem co Ty masz do powiedzenia na temat kuchni w Jokerze? ![]() Wyluzuj trochę ![]() Faktem jest, że te całe tartifle są smaczne no i klimacik lokalu jest spoko ![]() ![]() Piwo z kija średnie ![]() ![]() Człowiek wraca tak przesmierdnięty dymem, że nie da się tego opisać ![]() Mimo wszystko lubię tam posiedzieć bo w sumie nie ma alternatywy dla Jokera w bliskiej okolicy ![]() |
|
~~zainteresowana | |
![]() |
|
Lol widać znasz od kuchni kuchnie w jokerze. Po części się z Tobą zgadzam co do lokalu. Też pamiętam lepsze czasy tej knajpy, szanty itp. Teraz: beznadziejne piwo, obsługa w większości młodzież, no i chyba właściciele wiecznie dyżurujący przy barze oczywiście w towarzystwie jakiegoś drinka, ogólnie syf w lokalu. Ale pizze i inne dania są dla mnie ok i to , że nie musze tam iść , żeby coś zjeść też jest ok.
|
|
|
![]() |
|
Wybacz zainteresowana ale tak to wyglądało
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym K-bix "nie ma alternatywy dla Jokera w bliskiej okolicy" Jeżeli mieszkasz 'na białych blokach' to w okolicy będziesz miał jeszcze Rustice i chyba tyle ![]() ![]() ![]() A jeżeli chodzi właśnie o Jokera - browar, browar i jeszcze raz browar! Gorszych nie było? ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Kochanie
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
~~zainteresowana | |
![]() |
|
No to w tej kwestii jesteśmy zgodni
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Całus na zgodę
![]() |
|
|
~~mirra5 | |
![]() |
|
no prosze prosze jak tu sie romantycznie zrobilo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Wybacz zainteresowana ale tak to wyglądało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym K-bix \"nie ma alternatywy dla Jokera w bliskiej okolicy\" Jeżeli mieszkasz \'na białych blokach\' to w okolicy będziesz miał jeszcze Rustice i chyba tyle ![]() ![]() ![]() A jeżeli chodzi właśnie o Jokera - browar, browar i jeszcze raz browar! Gorszych nie było? ![]() ![]() Mieszkam niedaleko białych bloków i w sumie masz rację co do mojego lenistwa ![]() Ruszyć tyłek mogę gdzieś dalej ale z powrotem to już bywa różnie ![]() ![]() Bila jakoś mi nie leży a w Oskarze wali potem ![]() ![]() London jest faktycznie pierwsza klasa ![]() Do zobaczenia na piwku ![]() |
|
~~lolo | |
![]() |
|
no london i joker to ostatnio ostro ulotki rozpowrzechnial o dowozach...no piwko w london
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT no prosze prosze jak tu sie romantycznie zrobilo ![]() dla Ciebie także się znajdzie całus ![]() |
|
|