Dołączył: 12 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Informacja o wykonawcach biorących udział w Dniach Stalowej Woli:
1 maja - Hugo i Przyjaciele (Polsat) - program estradowy dla dzieci - Kabaret LIMO - Zespół Perfect 2 maja - Pan Yapa Show (TVP) - program estradowy dla dzieci - Zespół HEY 3 maja - Kabaret ELITA - Krzysztof Krawczyk Program uzupełniają koncerty Orkiestry Szałamaistek WDK Rzeszów, występy orkiestr dętych, występy estradowe lokalnych artystów oraz pozasceniczne działania artystyczne. http://www.mdkst(...)oli.html |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Nieźle to wygląda, zwłaszcza Perfect i Hey, ale Limo, Elita i Krawczyk tez są OK
![]() |
|
~~Jarząbek | |
![]() |
|
No to ladnie sie bedzie dzialo... Perfect
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
WoW
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
~~edi | |
![]() |
|
Super, nie mogli trafić lepiej, dla każdego coś miłego, a ja zamierzam być na wszystkim hehe
![]() |
|
|
~~HEJHEY | |
![]() |
|
swietna nowina,pokazmy ze mamy ten kryzys daleko w powazaniu
![]() ![]() |
|
|
Dołączył: 21 Sty 2009r. Skąd: Stalówka/rze Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Świetnie że będzie Perfect
![]() ![]() [IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
|
![]() |
|
Najbliższe wydarzenie:
Dni Stalowej Woli - 2009. Z roku na rok jest coraz gorzej! Ludzie program na dni Stalowej Woli w/g was jest super. Poprostu skandal! Program jest tak bogaty,że ludzie o różnych zainteresowaniach mogą coś wybrać. - atrakcją będą młodzi ludzie w strojach rycerskich.(Matoły z grodu i okolicznych wsi walczący o wzgledy towarów wyrwanych z pod opieki rodziców.) - „Ludzie naszego miasta”(No karki,dresy i inna badziew sie ujawni.) - Czy w programie znalazły się tradycyjnie koncerty pieśni religijnych.(No nie o tym zapomniano...) Poproszę o rozwinięcie\"Myśli\"w odniesieniu do programu dni świat.(WIELOWSI.) ![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
![]() |
|
CYTAT WoW ![]() ![]() ![]() ![]() "Myśl logicznie i praktycznie". ![]() ![]() ![]() A ze zblizaja sie wybory: Po czyjej stronie staniesz Po czyjej stronie staniesz? A ja jestem cfany i stanę po stronie silniejszego i tego co wygrał wojnę... ![]() ![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~ifg | |
![]() |
|
tekie imprezy to nie sa z zalozenia dla wszystkich i chyba dobrze :] to jest impreza dla wiekszosci, jezeli chcesz spiewy koscielne, zamiast na dni stalowej udaj sie na probe choru, jezeli to za malo pozycz se film z niszowym kinem np islandzkim i jakos dlugi weekend przezyjesz :]
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT tekie imprezy to nie sa z zalozenia dla wszystkich i chyba dobrze :] to jest impreza dla wiekszosci, jezeli chcesz spiewy koscielne, zamiast na dni stalowej udaj sie na probe choru, jezeli to za malo pozycz se film z niszowym kinem np islandzkim i jakos dlugi weekend przezyjesz :] Za mądry dla ciebie,kto mądrzejszy od ogółu matołów! ![]() ![]() ![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
![]() |
|
rowniez slodkich snow zycze :]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 21 Sty 2009r. Skąd: Stalówka/rze Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
powiem Ci reiker że wydawałeś się dość inteligentny ale po Twoich wypowiedziach sądzę że byś był dobrym kompanem do rozmowy w tematach typu rst jedzie do miasta, rni jedzie do miasta, ats czy bagpak albo inne tego typu dyskusje...
[IMG]http://img197.imageshack.us/img197/1930/photo1507fg0.gif[/IMG] |
|
~~hahah | |
![]() |
|
CYTAT powiem Ci reiker że wydawałeś się dość inteligentny... HAHAHAHAH - rajker ynteligentny? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
~~lol:) | |
![]() |
|
CYTAT "Myśl logicznie i praktycznie". Szkoda, że na Ciebie już za późno. ![]() A ja jestem cfany i stanę po stronie silniejszego i tego co wygrał wojnę... Ty? Cfany? Heh, dobre sobie. Z tego co napisałeś wynika, że jesteś przysłowiowa cio^a i chowasz się za silniejszymi. W wielu Twoich wypowiedziach widać to, że potrafisz tylko i wyłącznie posługiwać się czyimiś (nie swoimi) wypowiedziami. Robisz zamęt nie swoim dziełem ![]() ![]() Słyszałeś to (już nawet jesteś znany): Rozwiedziony Reiker spotyka na przyjęciu obecnego męża swojej byłej żony. Po kilku drinkach nabrał odwagi, podchodzi do gościa i pyta z przekąsem: - No... jak to jest używać takiego przechodzonego sprzętu? Na to nowy mąż odpowiada: - Nie jest źle. Po pierwszych 5 centymetrach dalej to właściwie nówka. Mam nadzieję, że powstaną nowe na Twój temat ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ehh a wam sie temat nie pomylil ??????
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
'A ja jestem cfany i stanę po stronie silniejszego i tego co wygrał wojnę'
Znaczy Reiker jesteś pieprzonym tchórzem i ciotą! |
|
|
![]() |
|
no w tym roku całkiem fajnie sie zapowiada
![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Informacja o wykonawcach biorących udział w Dniach Stalowej Woli: 1 maja - Hugo i Przyjaciele (Polsat) - program estradowy dla dzieci - Kabaret LIMO - Zespół Perfect 2 maja - Pan Yapa Show (TVP) - program estradowy dla dzieci - Zespół HEY 3 maja - Kabaret ELITA - Krzysztof Krawczyk Program uzupełniają koncerty Orkiestry Szałamaistek WDK Rzeszów, występy orkiestr dętych, występy estradowe lokalnych artystów oraz pozasceniczne działania artystyczne. http://www.mdkst(...)oli.html Kaśka na żywo ![]() Nie wiem jak was ![]() ![]() Próbka : http://www.youtu(...)MmFdUxxw ![]() |
|
|
![]() |
|
Próbka
![]() ![]() Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
Dołączył: 21 Gru 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Pojade na kabarety Chyba
|
|
|
![]() |
|
Coś się dzieje.... w końcu...
|
|
|
![]() |
|
Dni Stalowej od dzis do niedzieli
|
|
|
![]() |
|
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|