|
![]() |
|
Mam pytanie do jeżdżących przez Niemcy:
czy toalety przy autostradach i na stacjach benzynowych w Niemczech są płatne? Chodzi o generalną zasadę, a nie o wyjątki. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Chcesz muszle pozbierac i potem sprzedac? Sa specjalnie oznakowane - juz sprawdzalem.
К сожалению для российских, но я использую Google переводчик. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Chcesz muszle pozbierac i potem sprzedac? Sa specjalnie oznakowane - juz sprawdzalem. Nie pytałem czy są pilnowane ale czy są płatne |
|
~~bodynga | |
![]() |
|
większość jest bezpłatnych, ale jest czyściej niż w naszych płatnych
|
|
|
~~wfk | |
![]() |
|
toalety przy autostradach są bezpłatne natomiast na niekorych tylko stacjach płatne .
|
|
|
~~???? | |
![]() |
|
Jezeli zatrzymujesz sie tam gdzie sa bary sa tam platne 0.50 Eurasa , na parkingach gdzie sa tylko WC lejesz gratis , ale tam przynajmniej tak do 50 kilometrow od granicy kreci sie duzo celnikow i latwo o niepotrzebna kontrole
|
|
|
~~podroznik | |
![]() |
|
W PL przed granica np. na SHELU przed Zgorzelcem tez Cie skasuja na 1,5 zeta albo na 0.5 Euro
|
|
|
~~assan | |
![]() |
|
tyko zdajesz sobie sprawę ze wrócisz lżejszy? a mniej obywatela to strata dla kraju.
![]() |
|
|
~~Jarząbek | |
![]() |
|
ale dla dzieci do jakiegos tam wzrostu jest bezplatne
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Potrzeby fizjologiczne załatwiaj gdzie sie da ...
Szczerze mówiąc to gówno ich powinno obchodzić gdzie sie załatwiamy my ze wschodu... ![]() ![]() ![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~jako | |
![]() |
|
CYTAT Potrzeby fizjologiczne załatwiaj gdzie sie da ... Szczerze mówiąc to gówno ich powinno obchodzić gdzie sie załatwiamy my ze wschodu... ![]() ![]() ![]() Przez takich burakow jak Ty mamy taka jaka mamy opinie na zachodzie , brudasy , bez zebow w brudnych butach i do tego zlodzieje heheheh |
|
|
Dołączył: 15 Marz 2009r. Skąd: Stahlwille Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Chcesz muszle pozbierac i potem sprzedac? Sa specjalnie oznakowane - juz sprawdzalem. Dajesz po jajach. Aż się zachłysnąłem piwem. Prawie się utopiłem. ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Potrzeby fizjologiczne załatwiaj gdzie sie da ... Szczerze mówiąc to gówno ich powinno obchodzić gdzie sie załatwiamy my ze wschodu... ![]() ![]() ![]() Przez takich burakow jak Ty mamy taka jaka mamy opinie na zachodzie , brudasy , bez zebow w brudnych butach i do tego zlodzieje heheheh Te baran my Moskwe zdobyli Hitler nie. Za cienki Bolek do rozmowy jestes dla mnie zawitaj w nastepnym wieku.! ![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
![]() |
|
Na opinie Zacodu moge ....
![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
Dołączył: 15 Marz 2009r. Skąd: Stahlwille Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Za cienki Bolek do rozmowy jestes dla mnie zawitaj w nastepnym wieku.! ![]() Może nie powinienem się wtrącać, ale pofolgujcie trochę. Pyskówka to nie najlepszy pomysł... |
|
~~hahah | |
![]() |
|
HAHAHAHHA - no to wyszlo szydlo z worka, Polacy sa skompi, kradna, zalatwiaja potrzebny fizjologiczne gdzie popadnie, sa klotliwi i na koniec podaja sie za dzieci w niemieckich toaletach
![]() |
|
|
~~Heniek | |
![]() |
|
CYTAT Potrzeby fizjologiczne załatwiaj gdzie sie da ... Szczerze mówiąc to gówno ich powinno obchodzić gdzie sie załatwiamy my ze wschodu... ![]() ![]() ![]() Ty REIKER to chyba masz coś z głową. Zastanawiam się czy można "TO" u Ciebie wyleczyć. |
|
|
Dołączył: 2 Paź 2007r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
no ,ale jak zapłacisz te 0.5 eurasa to potem te pół euro odbijasz od rachunku np.za kawę,itd
|
|