Dołączył: 18 Lut 2008r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
witam was mam z zona rocznice 25 i chciałbym ja zabrać gdzies tylko wedwoje może cos poradzice chdzi mi o sprwdzone pensjonaty w gorach lub w bieszczadch cos zwiedzić pchodzic itp. planuje to na weekend majowy tak ze będzie może już cieplo mooze macie jakies pomysły tylko ni e nad morze bo jedziemy we wresniu pozdrawiam
![]() danek |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
danek |
|
|
![]() |
|
Jak na 3 dni to polecam Szczawnicę
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT witam was mam z zona rocznice 25 i chciałbym ja zabrać gdzies tylko wedwoje może cos poradzice chdzi mi o sprwdzone pensjonaty w gorach lub w bieszczadch cos zwiedzić pchodzic itp. planuje to na weekend majowy tak ze będzie może już cieplo mooze macie jakies pomysły tylko ni e nad morze bo jedziemy we wresniu pozdrawiam ![]() Musisz mieć na uwadze,że będzie tłoczno.Warto zarezerwować miejscówkę trochę wcześniej. Szczawnica już padła, polecił bym Krościenko,Muszynę,Krynice. Bieszczady to też góry ale podałeś za mało konkretów.Jest też Roztocze i Zwierzyniec. |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Liverpool Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT planuje to na weekend majowy CYTAT tylko ni e nad morze bo jedziemy we wresniu pozdrawiam ![]() ![]() To kiedy chcesz jechac ? Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
![]() |
|
Nad morze jedzie we wrześniu, dlatego w maju chce gdzieś indziej. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT planuje to na weekend majowy CYTAT tylko ni e nad morze bo jedziemy we wresniu pozdrawiam ![]() ![]() To kiedy chcesz jechac ? Ach ta mericzuana ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nad morze jedzie we wrześniu, dlatego w maju chce gdzieś indziej. Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Alem mądram "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Liverpool Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Z jakim rozumieniem ?? Gdzie tam jest przecinek albo kropka ??
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
![]() |
|
A tak, interpunkcja ważna rzecz, jak najbardziej się zgadzam. Tym niemniej zrozumieć się da.
|
|
|
![]() |
|
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ta Ślęża mnie zainteresowała, a co w pobliżu można jeszcze zobaczyć? Jakieś zamki, zabytki, ciekawe miasteczka? |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Bierz żonę w takie miejsce, będzie wdzięczna i zakochana przez następne 25 lat
![]() http://www.drirenaerisspa.pl/krynica-zdroj Oczywiście to bardzo drogi przykład. Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Jakie jechac?! dni miata! zapowiedziane przez proboszcza ze obecnosc obowiazkowa!
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Ta Ślęża mnie zainteresowała, a co w pobliżu można jeszcze zobaczyć? Jakieś zamki, zabytki, ciekawe miasteczka? Konkretów Ci nie podam, bo dopiero będę jechał na zwiedzanie i bczajanie tego terenu który ma już widać swój kult i klimat. https://www.youtube.com/results?search_query=%C5%9Bl%C4%99%C5%BCa https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
Polecam Bukowinę Tatrzańską i pensjonat Orlik -wszystko praktycznie bardzo blisko : Zakopane, wąwóz Homole,Trzy korony, zamki do zwiedzania ... no i na miejscu termy. Pensjonat Orlik jak hotel w cenie 120 zł mieści się śniadanie ( mega -pyszne, bogate i świeże ) nocleg oraz strefa spa ( jakuzzi oraz 2 sauny ) jest tam też bar i super miejsce do gry w bilarda oraz piłkarzyki. Super widoki z balkonu. Polecam serdecznie chociaż myślę że na rezerwację w dobrych miejscach jest już za późno, ale w okolicy pewnie znajdą się wolne miejsca jakby co
![]() |
|
Dołączył: 18 Lut 2008r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
dzięki za podpowiedz pojechaliśmy do Szczawnicy było super!! może
![]() danek |
|
|
![]() |
|
Jeśli lubicie chodzić po górach polecam jeszcze 3-dniowy wypad w Bieszczady, nocleg w Ustrzykach Górnych i pochodzić po Połoninach
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Na 3 dni, można np. na Słowenię. Pozwiedzać tamtejsze jaskinie
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jeśli lubicie chodzić po górach polecam jeszcze 3-dniowy wypad w Bieszczady, nocleg w Ustrzykach Górnych i pochodzić po Połoninach ![]() ![]() Spokój? Byłem w tym roku i spokój miałem gdy wychodziłem o 6 rano. Ok 10 ludzi na szlakach robiło się więcej niż na Krupówkach. Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Jeśli lubicie chodzić po górach polecam jeszcze 3-dniowy wypad w Bieszczady, nocleg w Ustrzykach Górnych i pochodzić po Połoninach ![]() ![]() Spokój? Byłem w tym roku i spokój miałem gdy wychodziłem o 6 rano. Ok 10 ludzi na szlakach robiło się więcej niż na Krupówkach. Bieszczady coraz bardziej zyskują na atrakcyjności, i coraz więcej ludzi tam przyjeżdża. Byłem tam ze 3 lata temu pod koniec września to nie było aż tak dużo ludzi ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Bieszczady coraz bardziej zyskują na atrakcyjności, i coraz więcej ludzi tam przyjeżdża. Byłem tam ze 3 lata temu pod koniec września to nie było aż tak dużo ludzi ![]() A ja byłem w maju tego roku ![]() ![]() Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
![]() |
|
W Bieszczadach i w środku sezonu można zaznać ciszy i spokoju. Trzeba wiedzieć jakie miejsca wybierać.
![]() |
|
|
![]() |
|
Arłamów- jest wszystko co potrzebne i dla duszy i dla ciała.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT W Bieszczadach i w środku sezonu można zaznać ciszy i spokoju. Trzeba wiedzieć jakie miejsca wybierać. ![]() A jakie miejsca polecasz ? ![]() |
|