|
![]() |
|
Tak jak w temacie jaką wódkę na wesele polecacie, i gdzie można nabyć po hurtowej cenie?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=800336
Tu masz linka do podobnego pytania ... może przyspieszy poszukiwania ![]() "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
El. banan dzięki za linka zaraz zobaczę. w Stalowej jest jakaś hurtownia alkoholu
|
|
|
![]() |
|
Zerknij jakie ceny są na halmarze no i niedaleko na górce (skrzyżowanie obok halmaru) jest Polmos ... kurde wieki tam nie byłem więc nie napisze jakie tam mają ceny ... ale sklep firmowy więc coś czuję że i cena może być i parę zł taniej
"Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
|
![]() |
|
ok. A może podpowiesz jaka Ci najlepiej podchodzi? Wiadomo ze musi być schłodzoną...
|
|
|
![]() |
|
Dla mnie wódka gdy jest zimna to jest pyszna ... Ostatnio w większej ilości piłem Żytnią ... była ok i łeb nie bolał ... tak jak pisałem w tamtym temacie ... nie wiem ile sztuk wódki potrzebujesz ale gdyby nawet z 200 butelek i dorzucisz po 5 do butelki czyli zamiast 20 zł dasz 25zł hurtem to będziesz miał naprawdę spoko wódkę a dojdzie Ci 1 tyś zł ...a goście będą pamiętać że miałeś wódke z górnej półki ... wesele ma się (najczęściej) raz w życiu ... i niema co oszczędzać
![]() http://panoramafirm.pl/hurtownie_alkoholi/podkarpackie,stalowowolski,stalowa_wola może tu coś znajdziesz ... "Wilki nie przejmują się tym , co myślą o nich barany" |
|
Dołączył: 7 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Uważam tak jak przedmówca. Wódka musi być przede wszystkim zimna. Moim zdaniem BOLS teraz jest nawet dobry w tej nowej butelce. STOCK także. Ale to też kwestia smaku. Jednemu cos smakuje drugiemu nie. Nie dogodzi. Na koniec i tak Ci po weselu dupke obrobią niektórzy
:) |
|
|
![]() |
|
jak się orientowałam w grudniu najtaniej wódka wychodziła w euro-cash Tarnobrzegu bols platinum 20,28, a w stw ok 22-23 zł
|
|
|
![]() |
|
Jak masz troche czasu to może warto poczekać aż w jakimś sklepie pojawi się wódka w okazyjnej cenie
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ja wyborowej kupiłam na własne wesele w Tarnobrezgu w Eurocashu. zapłaciłam za połówkę 20,44zł
|
|
|
![]() |
|
Wódka ma być schłodzona,zimna jest za zimna...Nie czuć jej smaku.Kwestia gustu.No i grzechem jest wódkę przepić a nie przegryżć.Może to być śledzik,tatar,galareta,ogórek kiszony,kawałek wędzonej słoninki lub pomarańczy,mandarynki...Tak lubię
![]() |
|
|
![]() |
|
Pan Tadeusz
|
|
|
![]() |
|
CYTAT El. banan dzięki za linka zaraz zobaczę. w Stalowej jest jakaś hurtownia alkoholu Podjedz na Górkę Rozwadowska (obok Palenia - wulkanizacji) tam jest hurtownia Polmosu. Kupowałem u nich Victory 0500 po 19,90 zł super cena bo we fracu jest po 23,99 W tej chwili to najlepsza gorzała i POLSKA !!! |
|
|
![]() |
|
A pił ktos wódkę PALACE.Jak waszym zdaniem ten trunek wchodzi??
|
|
|
![]() |
|
Jak juz pisałem często spotykana na weselach
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Polecam Saska:-)
|
|
|
![]() |
|
No właśnie słyszałem o tej wódce i ludzie bardzo chwalą
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Victory z tańszych
![]() Finlandia z droższych ![]() |
|
Dołączył: 30 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Polecam Saska:-) Saska to wódka Palikota jest, tak samo jak Stock ...a fuj!! ![]() www |
|
|
![]() |
|
Saska
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Wyborowa, czysta żołądkowa- takie były na weselu na których byłam, ale wiadomo każdemu smakuje co innego
![]() |
|
Dołączył: 12 Lis 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Lepiej kup kilo marihuaniny, unikniesz pijackich burd...
|
|
|
![]() |
|
Popieram. Wóda na weselu to gotowy przepis na niefajne akcje. A widok pijanej w sztok cioci Heli to tu często najmniejszy problem.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Dla mnie wódka gdy jest zimna to jest pyszna ... Ostatnio w większej ilości piłem Żytnią ... była ok i łeb nie bolał ... tak jak pisałem w tamtym temacie ... nie wiem ile sztuk wódki potrzebujesz ale gdyby nawet z 200 butelek i dorzucisz po 5 do butelki czyli zamiast 20 zł dasz 25zł hurtem to będziesz miał naprawdę spoko wódkę a dojdzie Ci 1 tyś zł ...a goście będą pamiętać że miałeś wódke z górnej półki ... wesele ma się (najczęściej) raz w życiu ... i niema co oszczędzać ![]() http://panoramafirm.pl/hurtownie_alkoholi/podkarpackie,stalowowolski,stalowa_wola może tu coś znajdziesz ... Pyszna wódka ![]() "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
Dołączył: 30 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT El. banan dzięki za linka zaraz zobaczę. w Stalowej jest jakaś hurtownia alkoholu tu masz hurtownie alkoholową w Stalowej woli http://www.bizne(...)246.html www |
|