~~lol:) | |
![]() |
|
eliza ma penisa
![]() |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja jestem za tym aby w tym temacie zamieszczać dowcipy na temat tego osła - już wcześniej pomogło - ucichło ciele głupie. Pomysł na pewno lepszy niż ten żeby ten temat służył jako katalizator reikerowych wynużeń ![]() |
|
|
![]() |
|
Skoro żaden mod nie chce tematu usunąć.
|
|
~~ifg | |
![]() |
|
CYTAT eliza ma penisa ![]() nie kazdy jest doskonaly :] |
|
|
~~Wiesław.L | |
![]() |
|
Zastanawia mnie jedno dlaczego osoba Reikera znalazła sie, aktualnie w centrum zainteresowania stalowowolskich forumowiczów.
|
|
|
~~ifg | |
![]() |
|
raczej kazda doskonala sry ;D w sumie to zadna :]
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Zastanawia mnie jedno dlaczego osoba Reikera znalazła sie, aktualnie w centrum zainteresowania stalowowolskich forumowiczów. Bo go tu nie ma, a jak się zjawi , to ktoś zarządzi ewakułację ![]() już pisałam że mi osobiście krzywdy nie zrobił, wręcz jest podejrzanie miły, zupełnie jakby wiedziałkim jestem ![]() Może gdzieś wytropił, kto wie.. Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
~~WoW | |
![]() |
|
CYTAT Zastanawia mnie jedno dlaczego osoba Reikera znalazła sie, aktualnie w centrum zainteresowania stalowowolskich forumowiczów. Bo matoły dzisaj się popisały,bez wyobraźni do n-tej potęgi! |
|
|
|
![]() |
|
"Aż mi normalnie sutki z przejęcia zmroziło."
![]() ![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
|
![]() |
|
A kisiel w majtach jest?
|
|
~~Rajker | |
![]() |
|
A ja sadze, iz natszeth czahs na zignorowanie zupelnie mnie, jak to jest ze chce sie mnie ignerowac? Przeciez ja tu jestem!
|
|
|
~~WoW | |
![]() |
|
No i proszę jak ucichło,mędrcom zabrakło śliny.
a Reiker pewnie zwija sie ze smiechu... ![]() |
|
|
~~ifg | |
![]() |
|
"panie tu nie jest salon damsko meski, tu jest kiosk ruchu, ja , ja tu mieso mam " ;]
|
|
|
|
![]() |
|
OOOOO! Widzę, że REIKER opuścił już forum ginekologiczne
![]() |
|
Dołączył: 14 Lis 2008r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Reiker wypowiadając się na tematy ginekologiczne można wywnioskować iż masz jakieś problemy z osobowością lub płcią? Znasz stare powiedzenie nie wpier….. się między wódkę a zakąskę! Wylewasz tu swoje wypociny na każdy temat bo pewnie w życiu prywatnym nikt nie chce z Tobą rozmawiać i każdy omija internetowego Reikera i pozostaje Ci tylko forum ale jak widzisz i tu się na tobie poznali.
|
|
|
![]() |
|
Kocham
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jednak większość rodziców kocha własne dzieci bez względu na to, jakie one są
![]() Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
~~ola | |
![]() |
|
Reiker ma parcie... chce zaistnieć. Pewnie ma kompleksy.I to jest jego problem, zostawmy ,go z nim.
|
|
|
Dołączył: 3 Wrz 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
jedno trzeba powiedziec Reiker jest bardzo aktywny , czy to dobrze ,/do oceny forumowiczow/ czasami jednak za duzo i nie na temat , ja wychodze z zalozenia dwa raze pomysl a potem powiedz lub napisz nara
![]() |
|
~~kpt.Nemo... | |
![]() |
|
Witaj na forum Stalowe miasto - Kloaka.!
Wypróznij się tu.! Forum Stalowe miasto upadło. Chamstwo,prostactwo,głupota zrobiły swoje... Nie zatrzyma tego nic! Jeszcze raz grzecznie przypominam: Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra,osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Odsyłam do regulaminu i zdrowego rozsądku. Pozdrawiam. Ps: Reiker aby tak dalej. Masz 100% poparcia z mojej strony. ![]() ![]() ![]() |
|
|
~~Edzio | |
![]() |
|
Reiker, czemu piszesz, że sam siebie popierasz?
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DoD - A ja mam wrazenie że masz kompleksy.Rodzice sie pewnie ciebie wstydzą to nadrabiasz w internecie.Naucz się jednego - wstydzi się ten,kto wie,że robi źle,ale nic nie robi,żeby to zmienić.
![]() Call - Jesteś bardzo wybitny i inteligetny i zawsze wiesz co powiedzieć,nie to co niektórzy komentatorzy z portalu S/M.Mam nadzieję,że otworzyliście nowy rozdział w historii portalu i za wami pójdą inni. ![]() echelon - Ty pozjadałes wszystkie rozumy - jestes Alfa i Omegą! ![]() spartan88 - A ty sie chamuj ze swoimi opiniami.Przykro się robi,kiedy próbujesz nadrobić brak inteligencji,chamstwem. ![]() Monikap- No błysnełas inteligencją... ![]() ![]() ![]() ~~lol ![]() ![]() nikoxxx1 - Znam wiele powiedzeń.Pozwól więc bym miał swoj opinie na twoj temat i całego forum. Nadminister Ziorro - to dotyczy DoD-a ![]() ![]() jacek298 - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
~~hahahaha | |
![]() |
|
REIKER uprawia sex z siostrą nagle w chwili uniesienia siostra mówi do niego : jesteś lepszy od ojca na to REIKER :wiem matka też mi to mówiła
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT REIKER uprawia sex z siostrą nagle w chwili uniesienia siostra mówi do niego : jesteś lepszy od ojca na to REIKER :wiem matka też mi to mówiła ![]() No proszę,jaki ciepły tekst napisałeś! Miło się go czytało. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() BAD DAYS Choć wokół ciebie wiosna, A w kalendarzu maj - To chwila nie radosna. Dopadły cię bad days. Więc kiedy cię dopada chwila naprawdę zła - To kliknij sobie linka. A jeszcze lepiej dwa. Już lista trosk jest długa – Już seria się zaczyna. Szef cię dziś w pracy zrugał, Rzuciła cię dziewczyna. Więc kiedy cię dopada chwila naprawdę zła - To kliknij sobie linka. A jeszcze lepiej dwa. Urlopu nie dostałeś. Masz wykorzystać potem. Egzaminu nie zdałeś. Znów kłopot za kłopotem. Więc kiedy cię dopada chwila naprawdę zła - To kliknij sobie linka. A jeszcze lepiej dwa. Dłużnik od ciebie stroni. Dziś musisz iść na sesję. A ciebie ciągle goni Nieszczęście za nieszczęściem. Więc kiedy cię dopada chwila naprawdę zła - To kliknij sobie linka. A jeszcze lepiej dwa. Daleko do wypłaty. Jest dziura w nowym bucie. I jeszcze na dodatek Tramwaj sprzed nosa uciekł. Więc kiedy cię dopada chwila naprawdę zła - To kliknij sobie linka. A jeszcze lepiej dwa. W komputer wlazł ci robal I zeżarł ważne pliki. Pozostał ci C-Format. Już bliskiś jest paniki. Więc kiedy cię dopada chwila naprawdę zła - To kliknij sobie linka. A jeszcze lepiej dwa. W gardle uwiera kaktus A w oczach kłują łzy. I sam już nie wiesz– jak tu Masz przeżyć takie dni. Więc kiedy cię dopada chwila naprawdę zła - To kliknij sobie linka. A jeszcze lepiej dwa. Albo na Forum wpadnij Gdy już za dużo troski. I linka sobie kliknij W dziale SM . Więc kiedy cię dopada chwila naprawdę zła - To kliknij sobie linka. A jeszcze lepiej dwa. Podziel się problemami I usiądź naprzeciwko. A potem może z nami Wypijesz jakieś piwko. Więc kiedy cię dopada chwila naprawdę zła - To wypij z nami piwko. A jeszcze lepiej dwa ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|