Dołączył: 12 Kwie 2016r. Skąd: PiSdzigród Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Czekałem ale nie idzie się doczekać ... Andrzej Nie ważny jest wiek ...wykształcenie itd ... po wpisach widać że łączy ich jedno ... "brak piątej klepki " delikatnie ujmując ... a wstyd ? fakt to obciach przyznać się ... że głosowało na PiS
Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy." |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy." |
|
|
![]() |
|
Straszne stany emocjonalne przechodzicie.
Patrz na Niesiola. A co dalej? |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Co taki zumbaa wnosi do tematu? Zaraz małpa w czerwonym wytnie mój post bo nie w temacie i rzekome nabijanie postów ale zumbaa pozostanie.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 12 Kwie 2016r. Skąd: PiSdzigród Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
To pojechałeś ... Taki ustrój
![]() ![]() tak to mniej więcej wygląda ... podobne miny robią wyborcy lepszego sortu ... gdy dochodzi do nich że po raz kolejny zostali wydym...i Józef Piłsudski "Naród wspaniały, tylko ludzie k*rwy." |
|
|
![]() |
|
CYTAT małpa w czerwonym ![]() Nie ma takiego okrucieństwa ani takiej niegodziwości, której nie popełniłby PiS, kiedy pojawi się zagrożenie w postaci utraty władzy. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Czekałem ale nie idzie się doczekać ... Andrzej Nie ważny jest wiek ...wykształcenie itd ... po wpisach widać że łączy ich jedno ... "brak piątej klepki " delikatnie ujmując ... a wstyd ? fakt to obciach przyznać się ... że głosowało na PiS Stare, ale jare!!! Ja, niestety nie głosowałem na Pisdki, ale nie tu jest problem chłopcy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Art2Deco - kiedyś tyle mieli w głowie....... PS Fajnie przeczytać takie stare posty - hehehhehe |
|