Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
![]() |
|
W wieżowcach to pies nie powinien mieszkać bo on każdy kąt traktuje jak słupek do zaznaczenia swojego zapachu. Zanim właściciel zjedzie windą on oznaczy wszystko wkoło.
Kuna |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Kuna |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT W wieżowcach to pies nie powinien mieszkać bo on każdy kąt traktuje jak słupek do zaznaczenia swojego zapachu. Zanim właściciel zjedzie windą on oznaczy wszystko wkoło. według mnie to i facet nie powinien tam mieszkać, bo jak się schla to też po zapachu można poznać że porzygał wszystkie kąty ![]() ![]() życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mam pytanie odnośnie tabliczek "Zakaz wprowadzania psów",których z dnia na dzień przybywa na trawnikach.Sama mam psa,po którym sprzątam ja,jak i cała moja rodzina,a robi się naprawdę problem bo już w zasadzie tam gdzie mieszkam,nigdzie nie można wyprowadzić czworonoga,bo wszędzie jest zakaz.Czy te tabliczki mają "móc prawna"? Pozdrawiam. żadnej ![]() ![]() życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
Dołączył: 16 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Najlepiej jest wszystko przeinaczyć i udowodnić komuś coś, co nie jest prawdą
![]() Lubię zwierzęta, ale nie stawiam im ponad ludzi, ponad małe bezbronne dzieci! Proszę, naucz się czytać ze zrozumieniem. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
![]() |
|
CYTAT Najlepiej jest wszystko przeinaczyć i udowodnić komuś coś, co nie jest prawdą Bo nigdy nie można wpadać w skrajności. Z czasem okaże się że jeśli można usunąć psy bo wielu ludziom przeszkadzają w mieście to kolejny człowiek zacznie atakować rodziny wielodzietne że dzieci w domu dużo i ciągle krzyczą. Następny pomyśli że należy wszystkich niepełnosprawnych usunąć z miast bo szpecą ulice i przeszkadzają swoją niepełnosprawnością a jeszcze inny zacznie wymagać usunięcia powietrza bo on chce umrzeć to reszta też ma się udusić. Jak ktoś decyduje się na życie w mieście to musi mieć świadomość że żyją tam i ludzie i zwierzęta od zawsze i jak chce mieć spokój od tych trosk to niech idzie mieszkać pod las do domu jednorodzinnego. W mojej okolicy był problem z kogutem i aż sąd musiał rozstrzygać czy kogut może żyć czy ma skończyć w rosole. Kogut wyrokiem sądu został ułaskawiony a przyblokowe ropuchy miały na co narzekać - a że pieje........ miał zaszczekać????, a że w ciszy nocnej - kogut nie miał zegarka w kurniku...a że coś trzeba z nim zrobić - jako katoliczki nie mogły przecież powiedzieć że trzeba go zabić, bo by ksiądz zakazał a ich wygnał z parafii, no to wygodne coś mówiło samo za siebie....a kompromis gdzie? Ja udaję że dzieci mi nie przeszkadzają ale chcę żeby ktoś udawał że nie słyszy jak wyje mój pies....logiczne?
![]() Lubię zwierzęta, ale nie stawiam im ponad ludzi, ponad małe bezbronne dzieci! Proszę, naucz się czytać ze zrozumieniem. Kuna |
|
|
![]() |
|
CYTAT kompromis gdzie? Ja udaję że dzieci mi nie przeszkadzają ale chcę żeby ktoś udawał że nie słyszy jak wyje mój pies....logiczne? Nie ! Jeśli pies wyje to znak że dzieje mu się krzywda a na to nikt nie powinien przymykać oka. Niech sobie szczeka jak ma ochotę, ale za wycie powinni cię zamknąć ![]() życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT kompromis gdzie? Ja udaję że dzieci mi nie przeszkadzają ale chcę żeby ktoś udawał że nie słyszy jak wyje mój pies....logiczne? Nie ! Jeśli pies wyje to znak że dzieje mu się krzywda a na to nikt nie powinien przymykać oka. Niech sobie szczeka jak ma ochotę, ale za wycie powinni cię zamknąć ![]() Kuna |
|
|
![]() |
|
To wyobraźcie sobie jak muszą wyć psy kiedy ludzie idą na 8 godzin, albo 12 godzin do pracy?
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
![]() |
|
CYTAT To wyobraźcie sobie jak muszą wyć psy kiedy ludzie idą na 8 godzin, albo 12 godzin do pracy? Dzieci też płaczą jak mają kolkę i czy to znaczy że trzeba się ich pozbyć bo przeszkadzają sąsiadom? Nigdy nie wiadomo na jakiego psa trafi właściciel, bo jeden siedzi cicho a drugi rozpacza jak nie ma właściciela w domu. Wolnoć Tomku w swoim domku. Jeden lubi ryby a drugi zakupi sobie tylko akwarium. Pies wyjący z rozpaczy za właścicielem musi zostać usunięty dla dobra innych? No to niech matki odchodzą z mieszkań z bloków jak ich pociechy drą się po nocach jak wilki. Dlaczego to akurat właściciele psów mieliby ustępować?...no to tak ma być, że bachory mogą się drzeć a psu nie wolno zaszczekać? Kto lubi ciszę nie nadaje się do życia w mieście i jeszcze raz powtarzam - pod las mieszkać i dać ludziom żyć.
Kuna |
|
|
![]() |
|
CYTAT To wyobraźcie sobie jak muszą wyć psy kiedy ludzie idą na 8 godzin, albo 12 godzin do pracy? Mój nie wyje. Sąsiadów także nie wyje. A mój kolega ma inny problem mieszka bardzo blisko kościoła i co niedziele słyszy inne wycie, wyobrażacie sobie? Mówił mi, że kościoły powinny być budowane poza miastem. Bo w mieście przy niedzieli on chce spokoju za oknem. Drugi kolega ma za oknem główną ulice i całe życie ma hałas samochodów w mieszkaniu i chce aby w mieście był zakaz jazdy samochodami. Trzeci kumpel mieszka w wieżowcu na parterze koło windy. Cały czas drażnią go ludzie którzy tłuką się drzwiami od windy. On chciałby zakazu jazdy windą w klatce. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
Klemens - jest na to rozwiązanie. Proponuję zakaz zakazów. Wszyscy będą szczęśliwi
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT To wyobraźcie sobie jak muszą wyć psy kiedy ludzie idą na 8 godzin, albo 12 godzin do pracy? Dzieci też płaczą jak mają kolkę i czy to znaczy że trzeba się ich pozbyć bo przeszkadzają sąsiadom? Nigdy nie wiadomo na jakiego psa trafi właściciel, bo jeden siedzi cicho a drugi rozpacza jak nie ma właściciela w domu. Wolnoć Tomku w swoim domku. Jeden lubi ryby a drugi zakupi sobie tylko akwarium. Pies wyjący z rozpaczy za właścicielem musi zostać usunięty dla dobra innych? No to niech matki odchodzą z mieszkań z bloków jak ich pociechy drą się po nocach jak wilki. Dlaczego to akurat właściciele psów mieliby ustępować?...no to tak ma być, że bachory mogą się drzeć a psu nie wolno zaszczekać? Kto lubi ciszę nie nadaje się do życia w mieście i jeszcze raz powtarzam - pod las mieszkać i dać ludziom żyć.W tym przypadku nie miałem na myśli wycia, które przeszkadza innym, ale wycia, które wynika z bycia samemu prawie cały dzień. Pies siedzi sam zamknięty w domu, nawet nie ma gdzie pobiegać, pooddychać świeżym powietrzem. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT To wyobraźcie sobie jak muszą wyć psy kiedy ludzie idą na 8 godzin, albo 12 godzin do pracy? Dzieci też płaczą jak mają kolkę i czy to znaczy że trzeba się ich pozbyć bo przeszkadzają sąsiadom? Nigdy nie wiadomo na jakiego psa trafi właściciel, bo jeden siedzi cicho a drugi rozpacza jak nie ma właściciela w domu. Wolnoć Tomku w swoim domku. Jeden lubi ryby a drugi zakupi sobie tylko akwarium. Pies wyjący z rozpaczy za właścicielem musi zostać usunięty dla dobra innych? No to niech matki odchodzą z mieszkań z bloków jak ich pociechy drą się po nocach jak wilki. Dlaczego to akurat właściciele psów mieliby ustępować?...no to tak ma być, że bachory mogą się drzeć a psu nie wolno zaszczekać? Kto lubi ciszę nie nadaje się do życia w mieście i jeszcze raz powtarzam - pod las mieszkać i dać ludziom żyć.W tym przypadku nie miałem na myśli wycia, które przeszkadza innym, ale wycia, które wynika z bycia samemu prawie cały dzień. Pies siedzi sam zamknięty w domu, nawet nie ma gdzie pobiegać, pooddychać świeżym powietrzem. ![]() Kuna |
|
|
![]() |
|
Seks w wannie...
![]() Kto się skarżył??:-) :-) :-) :-) ![]() ![]() Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
![]() |
|
CYTAT (rsta) W tym przypadku nie miałem na myśli wycia, które przeszkadza innym, ale wycia, które wynika z bycia samemu prawie cały dzień. Pies siedzi sam zamknięty w domu, nawet nie ma gdzie pobiegać, pooddychać świeżym powietrzem. Nie obawiaj się. Właściciel wróci do domu i zadba o psa a nawet rozpieści. Dzieciak jak płacze w przedszkolu że chce do domu to i tak musi swoje odsiedzieć i jakoś nikt nie protestuje aby właściciele dzieci byli bezrobotnymi 24h przy dziecku. A dzieciaczkom krzywda się nie dzieje. Tak samo pies swoje po tęskni a potem się cieszy a mój pies ma dziennie kilka kilometrów spaceru nie zależnie od pogody. Innym też swoim psem nie uprzykrzam życia, kupy sprzątam, między ludźmi ma kaganiec i smycz- także da się żyć. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT (rsta) W tym przypadku nie miałem na myśli wycia, które przeszkadza innym, ale wycia, które wynika z bycia samemu prawie cały dzień. Pies siedzi sam zamknięty w domu, nawet nie ma gdzie pobiegać, pooddychać świeżym powietrzem. Nie obawiaj się. Właściciel wróci do domu i zadba o psa a nawet rozpieści. Dzieciak jak płacze w przedszkolu że chce do domu to i tak musi swoje odsiedzieć i jakoś nikt nie protestuje aby właściciele dzieci byli bezrobotnymi 24h przy dziecku. A dzieciaczkom krzywda się nie dzieje. Tak samo pies swoje po tęskni a potem się cieszy a mój pies ma dziennie kilka kilometrów spaceru nie zależnie od pogody. Innym też swoim psem nie uprzykrzam życia, kupy sprzątam, między ludźmi ma kaganiec i smycz- także da się żyć. to super ![]() "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|