|
![]() |
|
Jak w temacie.
Jak wygląda np Podwolina? I inne w okolicy? Tłumy? Ceny? Czystość? Itp. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Piaski i Rybakowka- woda przebadana przez sanepid. Dodatkowo oddzielone miejsca dla dzieciaczków. Nie wiem jak w tym roku na Piaskach, ale w Rybakówce duzo atrakcji dla dzieci (duży plac zabaw, hustawki w wodzie, zjeżdżalnia do wody) Polecam zajrzeć i tu i tu i wtedy zdecydujesz co Ci bardziej odpowiada.
|
|
Dołączył: 26 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
N.Piaski mają wadę taką, iż jest tam praktycznie brak cienia (info od znajomej), więc z dzieckiem to problem raczej, chyba, że brać parasole.
Ja dziś testuje Rybakówkę, podobno jest lepiej niż rok temu, więc zobaczymy. Przy tym gorącu to chyba w obu miejscach będzie tłum. Fajnie jest też na basenie w STW, 2 nowe atrakcje (jedna mini zjeżdżalnia i jakiś tor przeszkód na dużym). Miejsca sporo, i słońce i cień, punkty z jedzeniem i lodami są więc dzieci mają tam teraz raj. Jeszcze trochę inwestycji w te baseny i nie będzie trzeba nic już szukać ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Tylko i wyłącznie basen. Te wszystkie Rybakówki i Podwoliny to pomyłka,jeden ściek,potem choroby skóry. No i do tej pory pamiętam ubikacje na Naszych Piaskach-horror
![]() "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
No i byłem w tej rybakówce, całkiem w porządku
|
|
|
![]() |
|
Ja uważam,że wyjazd z dzieckiem na Podwoline to porażka.Zero cienia,czujesz się jak na patelni.Niby jest tam jakiś plac zabaw ale jaka to przyjemność wystawiać dziecko na taki upał.
|
|
|
![]() |
|
Nasze piaski!
|
|
|
![]() |
|
CYTAT No i byłem w tej rybakówce, całkiem w porządku A w jakim wieku jest Twoje dziecko? Moja ma 2 i pol i mysle czy warto wybrac sie z mala tam |
|
|
![]() |
|
Dla czterolatka sporo atrakcji. Ale i młodsze nie wyglądały na znudzone
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT No i byłem w tej rybakówce, całkiem w porządku A w jakim wieku jest Twoje dziecko? Moja ma 2 i pol i mysle czy warto wybrac sie z mala tam Ja byłem tam ze swoim 2.5 letnim chłopakiem i powiem, że atrakcji naprawdę mnóstwo jak za takie pieniądze (3 os + auto - 11 zł). Bardzo duży plac zabaw, woda może i mętna, ale nie śmierdzi i w dodatku cieplutka oraz płytka. Zjeżdżalnie do wody + huśtawki w wodze, super pomysł. Do tego duża plaża, dużo cienia - no zdecydowanie polecam. |
|
|
![]() |
|
Fajnie jest jeszcze nad Jeziorem Białym w Okunince. Dodam, że jest to na Lubelszczyźnie koło Włodawy. Niedługo będą Dni Krokodyla - a więc dodatkowy wabik. Jak coś to tutaj http://www.okuninka.org.pl/ masz galerię zdjęć.
|
|
|
![]() |
|
A czy ktoś może polecić jakieś fajne miejsce na wypad z 3 letnim dzieckiem.
Chodzi mi o wypad kilkudniowy, max do 300km, z fajnymi atrakcjami dla malucha (najlepiej baseny ;)). Z góry dzięki za info. |
|
|
![]() |
|
CYTAT A czy ktoś może polecić jakieś fajne miejsce na wypad z 3 letnim dzieckiem. Chodzi mi o wypad kilkudniowy, max do 300km, z fajnymi atrakcjami dla malucha (najlepiej baseny ;)). Z góry dzięki za info. Ja polecam TermyBania - na tych wakacjach mam tam zamiar się udać znów (coroczny wypad). Nocleg w jakimś domku obok, i potem 1-2 sesje dziennie w termach, mają super wodne place zabaw dla dzieci i oczywiście same baseny. W międzyczasie można pojechać do Zakopca czy w inne górskie rejony. |
|
|
![]() |
|
A jesteś pewna, że dla niego fajną atrakcję będą baseny - czy dla Ciebie
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT A jesteś pewna, że dla niego fajną atrakcję będą baseny - czy dla Ciebie ![]() No mój 2.5 letni syn szaleje na punkcie wody/basenów. Plac zabaw wodny jaki oferuje Terma jest dla dzieci mega super sprawą. Wiadomo, że normalne głębokie baseny to dla malucha średnia sprawa, dlatego polecam szukać takich większych ośrodków z większą ilością atrakcji. |
|
|
![]() |
|
CYTAT A jesteś pewna, że dla niego fajną atrakcję będą baseny - czy dla Ciebie ![]() Tak jestem PEWNY. A baseny to na wypadek jakby pogoda nie dopisała. vielitz, a z jakimi kosztami należy się liczyć? |
|
|
![]() |
|
CYTAT No mój 2.5 letni syn szaleje na punkcie wody/basenów. Plac zabaw wodny jaki oferuje Terma jest dla dzieci mega super sprawą. Może innych atrakcji po prostu nie zna ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT No mój 2.5 letni syn szaleje na punkcie wody/basenów. Plac zabaw wodny jaki oferuje Terma jest dla dzieci mega super sprawą. Może innych atrakcji po prostu nie zna ![]() Człeku, weź nie pisz jak nie masz nic do napisania, bo to ani śmieszne ani interesujące. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT A jesteś pewna, że dla niego fajną atrakcję będą baseny - czy dla Ciebie ![]() Tak jestem PEWNY. A baseny to na wypadek jakby pogoda nie dopisała. vielitz, a z jakimi kosztami należy się liczyć? https://www.termabania.pl/cennik - tu masz cennik Term. Nie jest tanio, ale wg. mnie warto, wszyscy tam bawiliśmy się super. Z tego co pamiętam to w Bukowinie (w sumie obok) są lepsze baseny wenwętrzne, a w Białce zewnętrzne. Te baseny to taka pewna sprawa - bo jak jest pogoda to jest super zabawa na zewnątrz, a jak nie ma pogody, to da się fajnie spędzić czas w środku. Nocleg - ja brałem i polecam nocleg w Willi nad Białką - fajne warunki, plac zabaw, super śniadanie w cenie - 4 noce ok 500-600 zł (ale to pokój 2 osobowy - mały spał z nami). Do term 5 min na nogach. W budynku dostępna kuchnia itp. Takich miejsc oczywiście jest pełno, piszę o tym które wybrałem i pewnie ponownie wybiorę. Do tego oczywiście dojazd, jakieś obiady (obok jest knajpa z super pstrągiem i nie tylko, jakieś sklepy też są). |
|
|
![]() |
|
wielkie dzięki za info.
|
|