|
![]() |
|
wiadomo co bedzie w mostostalu? słyszałem że wziąl to gościu od Capri. kiedy otwarcie? pojawiły się parasole na zewnątrz. Ktoś, coś?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Pojawiły się i stoją już od dawna, gość ponoć nawet pozwolenia na rozbudowę tych tarasów nie miał. Pożyjemy, zobaczymy.
|
|
|
![]() |
|
Ponoc chce tam zrobic drugi tanszy NNN.
|
|
Dołączył: 29 Maja 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zapowiada sie ciekawy lokal w do tej lokalizacji, czas pokaże.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT słyszałem że... CYTAT gość ponoć... CYTAT Ponoc chce tam zrobic... Same fakty i rzetelne wypowiedzi ![]() Będzie bar/klub... ja tyle wiem. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Pojawiły się i stoją już od dawna, gość ponoć nawet pozwolenia na rozbudowę tych tarasów nie miał. Pożyjemy, zobaczymy. Tam gdzie jest kostka i był ogrodek Quattro. Jest to teren wlasciciela pizzerii ![]() CYTAT wiadomo co bedzie w mostostalu? słyszałem że wziąl to gościu od Capri. kiedy otwarcie? pojawiły się parasole na zewnątrz. Ktoś, coś? Tak, wzial to gosciu z Capri. A kiedy otwarcie... sam jestem ciekaw. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
![]() |
|
Słyszałam od kogoś, kto pracuje w tym budynku i ma do czynienia z budownictwem, nie muszę od razu zdradzać danych osobowych. Tam nie chodzi o kostkę brukową, która była wcześniej, tylko jest tam cała konstrukcja tarasowa zrobiona, która dolega fizycznie do ściany budynku więc nie jest to taka prosta sprawa jak ci się wydaje. Pracuję w mostostalu i widziałam dzień po dniu jak to powstaje.
|
|
|
![]() |
|
Tyle że to nie budynek Mostostalu tylko dawne TKB
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Tyle że to nie budynek Mostostalu tylko dawne TKB nie każdy jest ze Stalowej, albo pamięta te czasy. A tak w ogóle, to w sumie wieżowiec został sprzedany, więc to już nawet może Mostostal nie jest. ![]() |
|
Dołączył: 26 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Tyle że to nie budynek Mostostalu tylko dawne TKB nie każdy jest ze Stalowej, albo pamięta te czasy. A tak w ogóle, to w sumie wieżowiec został sprzedany, więc to już nawet może Mostostal nie jest. ![]() Jeszcze nie sprzedany, więc dalej Polimex Mostostal (samego Mostostalu to już nie ma kupę lat ![]() ![]() Jak już przy "Mostostalu", to kręcą się ludzie podobno i tam na dole po Indygo też coś ma powstać, oby coś ciekawego. |
|
Dołączył: 26 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Pojawiły się i stoją już od dawna, gość ponoć nawet pozwolenia na rozbudowę tych tarasów nie miał. Pożyjemy, zobaczymy. Tam gdzie jest kostka i był ogrodek Quattro. Jest to teren wlasciciela pizzerii ![]() CYTAT wiadomo co bedzie w mostostalu? słyszałem że wziąl to gościu od Capri. kiedy otwarcie? pojawiły się parasole na zewnątrz. Ktoś, coś? Tak, wzial to gosciu z Capri. A kiedy otwarcie... sam jestem ciekaw. Na położenie kostki nie trzeba pozwolenia, ale musi być zgłoszenie (nie ważne czy teren twój czy nie) - bez tego jak ktoś podkabluje to jest mandat i polecenie rozbiórki - takie to mamy obecnie prawo. Bez zgłoszenia/pozwolenia nic nie wolno - system musi wiedzieć wszystko ![]() |
|
|
![]() |
|
Dzisiaj przechodziłam i lokal nazywa się RST PUB a otwarcie planowane jest na jutro
![]() |
|
Dołączył: 3 Gru 2010r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
otwarcie w sobote
![]() |
|
|
![]() |
|
Chyba otwarcie sie niezbyt udalo bo pogoda brzydka
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Mają jakąś stronę internetową? szukam i szukam i nic nie mogę znaleźć
|
|
Dołączył: 1 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
jesli wystrój bedzie taki sam jak Capri i Stodoła to dla mnie malizna powielanie czegoś co już jest.
Tak wiem że to ten sam właściciel. Nazwa też średnia. NON SERVIAM |
|