|
![]() |
|
Jeśli ktoś jedzie to proszę o szczegóły wyjazdu , godz. wyjazdu i miejsca parkingu itd .
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
500 wyjazd z pod kosciola od 26 do 31 lipca powrot o 20 zmiloscia do boga szacunkiem dla ludzi nie badz sie zamachow ktos jak jest cham niewie co robi myslimy pozytywnie modlitwa spiewem itp
![]() ![]() Moderowano przez: panna_pina 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie:
2.6. wpisów naruszających zasady pisowni języka polskiego, niedbałych i niezrozumiałych. |
|
|
![]() |
|
Bohun przez "ch",papież przez"rz".Do tego koszmarna wypowiedź zazdrosnej bez ładu i składu
![]() "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
spotkanie analfabetów.
|
|
Dołączył: 20 Sie 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Bohun przez "ch",papież przez"rz".Do tego koszmarna wypowiedź zazdrosnej bez ładu i składu ![]() Zgadza się, choć jako nazwa własna (użytkownik Bochun), taka pisownia jest dopuszczalna. Np. moja kotka ma na imię Mrufka (pisownia celowa). Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
![]() |
|
Młodzież jest przepełniona wielką radością i energią życia.
Widać bardzo dobrze, że religia chrześcijańska jest religią radości ![]() "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
![]() |
|
CYTAT Widać bardzo dobrze, że religia chrześcijańska jest religią radości ![]() Tak samo jak Islam jest religią pokoju... no jakże idealnie to pasuje ![]() Przepraszam za offtop, ale nie mogłem się powstrzymać. |
|
|
![]() |
|
Rozumiemy Kosmiterze. Niech Kosmos ma cie w swojej opiece.
|
|
Dołączył: 25 Sty 2014r. Skąd: ze składzika Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Młodzież jest przepełniona wielką radością i energią życia. Widać bardzo dobrze, że religia chrześcijańska jest religią radości ![]() Tym razem się z Tobą zgodzę. Efekty za 9 miesięcy:-) ♥♥♥ |
|
|
![]() |
|
Byłem w sobotę na ŚDM, więc podzielę się spostrzeżeniami. Przyjechali pielgrzymi z całego świata. Polacy stanowili mniejszość. Nikt nie pił alkoholu, nie palił papierosów ani nie zażywał narkotyków. Pełni mocy, radości i chwały aktywnie uczestniczyli w mszy świętej, tańczyli podczas pieśni i świetnie bawili się na koncertach. Sami pchali się do kamery. Wystarczyło rzucić hasło „selfie”. Organizatorzy w końcu ściągnęli chrześcijańskie zespoły rockowe, a nie Rubika albo Magdę Anioł. Szybko pod sceną zrobiło się ciasno, publiczność skakała, a nie spała jak na zwykłych imprezach. Niestety tego nie nagrałem, bo mi padł akumulator. Podsumowując, to jedna z najlepszych imprez, w jakiej kiedykolwiek uczestniczyłem. Klimat niepowtarzalny. Dawno widziałem tak szczęśliwych ludzi!
Na minus oceniam kazanie. Ksiądz głosił z ambony teorie sprzeczne z prawdą historyczną, np. że komunizm stawiał na maksymalizację zysków i produkcji, wyzyskiwał robotników, porównując to do obecnych czasów. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Widać bardzo dobrze, że religia chrześcijańska jest religią radości ![]() Tak samo jak Islam jest religią pokoju... no jakże idealnie to pasuje ![]() ... proponuję Ci porównać te dwie religie po ich owocach ... CYTAT Radość jest obowiązkiem każdego prawdziwego chrześcijanina, katolika https://gloria.tv/article/E5AKd6dSNdEyMbMjswpJXCV44 "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|