~~Chat SM | |
![]() |
|
Serdecznie zapraszamy na CHAT Stalowego Miasta.
Wymieniaj poglądy ONLINEuzyskaj informacje,poznaj ciekawych ludzi. http://www.czat.stalowemiasto.pl/czat/czat_okno.php Poszukujemy osób na stanowisko OPeratora Chatu (więcej informacji na chacie. Proszę pisac do "sm") |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~ona23 | |
![]() |
|
super !
![]() |
|
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Serdecznie zapraszamy na CHAT Stalowego Miasta. Wymieniaj poglądy ONLINEuzyskaj informacje,poznaj ciekawych ludzi. Poszukujemy osób na stanowisko OPeratora Chatu (więcej informacji na chacie. Proszę pisac do \"sm\") ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oj czyzby nikt nie wchodzil na czata ?? hmm zastanowmy sie dlaczego ? Jeszcze na przelomie 2008/2009 roku srednio na czacie przbywalo okolo 10 osob a teraz zaledwie 1 ![]() Wchodza tylko nieliczny sprawdzic co sie dzieje i wychodza czyli zazwyczaj na czacie nikogo nie ma bo po co ?? Po to zeby wielki admin zaczal ustawiac tak jak on chce ? ... Pozdrawiam //kolega nie dowidzi, że boldem siepnął cały post ![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
~~ifg | |
![]() |
|
ja tego tak nie widze :] z reszta czat wcale nie jest tu potrzebny, jak juz kiedys pisalem szkoda mi tylko tych zapraszanych gosci bo to wg mnie fajna sprawa byla :] a nie tego ze z kimstam kogo na oczy nie widzailem gadalem o dupie maryny ;]wg czat padl dlatego ze jest prymitywny w ch... i nie ma technicznych mozliwosci by zapanowac nad bydlem :] ja np mialem dosc 15 letnich dzieciakow mowiacych doslownie lub w przenosni o rznieciu lub robieniu loda :]
|
|
|
Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
3 posty ... i każdy z nich łamie regulamin ...
CYTAT wg czat padl dlatego ze jest prymitywny w ch... i nie ma technicznych mozliwosci by zapanowac nad bydlem :] ja np mialem dosc 15 letnich dzieciakow mowiacych doslownie lub w przenosni o rznieciu lub robieniu loda :] dokładnie tak ! z tym, że techniczne możliwości są ![]() mielismy do wyboru, albo utrzymać nadal ten prymitywny poziom, albo rozpędzić. Wybraliśmy to drugie. I wg. nas była to tfaiona decyzja, tak samo jak logowanie na forum. P.S. kto jak kto, ale kolega virus o nadmiernej administracji to nie powinien się wypowiadać ![]() |
|
|
![]() |
|
/--/
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 28 Lis 2007r. Skąd: Miasto-Widmo Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
/--/ ja to sobie sam wpisałem takie same znaczki jak Virus, zanim mnie wymoderowali
![]() |
|
|
![]() |
|
/--/
edit : to ladnie trafilem ;D ale ten portal na sydromnie dnia wczorajszego to radosci sprawia ![]() iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
CYTAT //kolega nie dowidzi, że boldem siepnął cały post ![]() Kolega widzi ale chyba po to jest B I U zeby uzywac tego prawda ? /--/ //bez przesady ... Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|