|
![]() |
|
No i się wyjaśniło co powstaje na Alejach obok Centrum 4 .Hahahahhahaha żenada.Kolejny sklep mięsny.Tak tak SKLEP MIĘSNY !!!!!!!!!!Właśnie rozmawiałem z robotnikami.Ręce opadają po takiej informacji.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
No dokładnie! Hahaha, też pewnie śmiali się z Ciebie tak samo jak Ty teraz się śmiejesz na forum
![]() |
|
|
![]() |
|
Robotnicy mieli ubaw, że zrobili z Ciebie głupka, a Ty się jeszcze tym chwalisz na forum...
|
|
|
![]() |
|
Z tego co słyszałem to inwestorem jest firma, która posiada m.in zakłady mięsne. Być może coś się komuś pomyliło.
|
|
Dołączył: 22 Cze 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
tak czy siak będą sprzedawać kurczaki.
![]() Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
![]() |
|
A na innym portalu ogłoszenie:" KFC Stalowa Wola Lotos Zatrudniamy ludzi a nie CV! Wiemy, że masz cechy, których nie można zmierzyć lub po prostu wpisać do życiorysu. Daj się poznać! Aplikuj na… Nasza oferta "
więc coś z kurczakami zapewne będzie |
|
Dołączył: 12 Lis 2015r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
cdn dla czego ręce opadają po takiej informacji? Jeśli czujesz się podłamany tą informacją to zgłoś się do psychologa.
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT No i się wyjaśniło co powstaje na Alejach obok Centrum 4 .Hahahahhahaha żenada.Kolejny sklep mięsny.Tak tak SKLEP MIĘSNY !!!!!!!!!!Właśnie rozmawiałem z robotnikami.Ręce opadają po takiej informacji. Nooo, to łapki z powrotem do góry, rękawy zakasać, następnie polecieć do mięsnego-tego po drób i samemu sobie to "KFC" zrobić. Na poważnie, mi nie byłoby specjalnie żal, byłem raz - wystarczy. Już wystarczy kebaboza na każdym winklu |
|
|
![]() |
|
kolejna zdrowa żywność powstaje
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT kolejna zdrowa żywność powstaje ![]() Ameby na pewno cieszą się, że jest Ci miło. Bo chyba masz inne problemy niż dieta jakichś zupełnie obcych Ci ludzi? |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
No nie, On ma misje i będzie nawracał ameby by zaczęły sie zdrowo odżywiać. A może powód jest zupełnie inny. Brak silnej woli i obawa, że sam zacznie tam chodzić pod osłoną nocy i zjadać kilogramy kurczaków.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
ekhm, co tam u robotników cdn?
CYTAT No i się wyjaśniło co powstaje na Alejach obok Centrum 4 .Hahahahhahaha żenada.Kolejny sklep mięsny.Tak tak SKLEP MIĘSNY !!!!!!!!!!Właśnie rozmawiałem z robotnikami.Ręce opadają po takiej informacji.
|
|