|
![]() |
|
Czy ktoś ostatnio stanał przed koniecznością znalezienia miejsca w żłobku dla swojej pociechy i ma jakieś aktualne doświadczenia w tej kwestii? Zależy mi na każdej informacji
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 26 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Czy ktoś ostatnio stanał przed koniecznością znalezienia miejsca w żłobku dla swojej pociechy i ma jakieś aktualne doświadczenia w tej kwestii? Zależy mi na każdej informacji ![]() Co chcesz wiedzieć dokładnie. My swojego malucha daliśmy najpierw do prywatnego żłobko-przedszkola(a raczej takiej przechowalni jak to nazywam ![]() |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
u mnie w rodzinie dziecko do niska poszło bo w Stw brak miejsc
|
|
|
![]() |
|
A jak z nowym zlibkiem wiadomo coś
Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
![]() |
|
CYTAT A jak z nowym zlibkiem wiadomo coś Buduje się i to całkiem sprawnie z tego co widać. |
|
|
![]() |
|
Wiadomo kiedy rusza?
Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
![]() |
|
Nie na 100% ale prawdopodonie startuje od grudnia
![]() Na stronie sztafety jest napisane,że koniec prac budowlanych przewidziany jest na 15 listopada ![]() |
|
|
![]() |
|
Szczerze? Ta budowa jest na takim etapie, że nie wiem, czy do przyszłego grudnia się wyrobią.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Szczerze? Ta budowa jest na takim etapie, że nie wiem, czy do przyszłego grudnia się wyrobią. Eeee tk źle to nie jest ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
interesuje mnie każda informacja. Począwszy od tego od jakiego wieku przyjmują dziciaki poprzez to jakie są tam warunki kończywszy na cenach. Być może ktoś robił rekonesans żłobków w Stalowej Woli i ma już wiedzę
![]() |
|
|
![]() |
|
Podobno będą 3 grupy, 0,5 -1 , 1-2 oraz grupa 2 -3 lat
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
nie chodzi mi o nowy żłobek tylko o te już istniejace
![]() |
|
|
![]() |
|
Do żłobka przyjmowane są dzieciaki od 5 miesiąca, tutaj możesz poczytać o przedziałach wiekowych
http://www.zlobe(...)alnosci/ Opłata za pobyt to 200 zł miesięcznie plus opłata za wyżywienie- zależna od tego ile posiłków wybieramy, za 3 posiłki wychodzi ok 100 zł miesięcznie. Moja córka chodziła do żłobka i była bardzo zadowolona, my również. |
|