Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Coś Art chyba Ci się dobry weekend szykuje.
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Witam
Art kto Wam płaci za pracę tutaj?!?!? hehehehhe Podatki w mieście w górę od 2 lat.... Koszty pracy wysokie, jak Mount Everest.... Nic się nie zmienia... Ja mam wrażenie, że ci na górze tylko myślą, jak tu nas jeszcze oskubać ![]() Z partyjnym pozdrowieniem - Delta |
|
|
![]() |
|
Przydało by się aby było zdecydowanie mniej biurokracji i papirologii. To co się dzieję po urzędach to jest masakra, odsyłają z okienka do okienka.
W czwartek byłem w US w Nisku, masakra jakaś Pani w okienku naburmuszona i bardzo pyskata. Ja grzecznie spytałem o jedną sprawę a ona mało mnie nie zjadła i zlała jadem. I to mają być urzędy?? Bo co są?? Urząd powinien pomóc ale niestety tylko by karali. |
|
|
![]() |
|
Bo z urzędasami trzeba stanowczo. Żyją z naszych pieniędzy a mają się za elitę.
Jest ich za dużo i zarabiają stanowczo za dużo. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 1 Kwie 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT I Twój liberalizm dotyczy jedynie kwestii socjalnych? Nie, także nieograniczania wolności, do póki nie robi się krzywdy drugiemu. Ogólnie jestem też zwolennikiem wolnego rynku, ale nie w każdej kwestii. Także to taki zdroworozsądkowy liberalizm, nie w stylu Korwina Mikke ;) ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Bo z urzędasami trzeba stanowczo. Żyją z naszych pieniędzy a mają się za elitę. Jest ich za dużo i zarabiają stanowczo za dużo. trzeba było iść na studia, skończyć je i być urzędnikiem a nie kontrolerem np. jakości |
|
|
![]() |
|
Poszedłem.
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 1 Kwie 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Urzędnicy to tam chyba jakichś super pensji nie mają.
|
|
|
![]() |
|
5-6-7 tyś to nie super pensja?
![]() Oczywiście netto.... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 26 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT 5-6-7 tyś to nie super pensja? ![]() Oczywiście netto.... W którym to urzędzie w STW tak jest? Znam kilku/kilkunastu "standardowych" urzędników z różnych urzędów i mało który ma powyżej minimalnej. O 7 tysiakach to chyba mogą mówić dyrektorzy albo coś w tym stylu, a i to chyba niewielu. |
|
|
![]() |
|
Urząd Miasta....
Na stanowiskach "inspektorskich" Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|