|
![]() |
|
Ok, fajnie, że chcesz zaprowadzać porządek. Ale trzeba też uwzględniać argumenty innych osób. No i na pewne zmiany jest trochę za późno, na zbyt wiele administracja pozwalała i dlatego teraz zmiana musi przebiegać trochę wolniej
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
zakończe dyskusje bo nie proawdzi ona do niczego.
aaa i będe robił to co uważam za stosowne. Zmiany, one będą czy to się podoba czy też nie;) ot to dla *naszego dobra. *naszego - użytkowników |
|
Dołączył: 17 Lip 2007r. Skąd: z czeskich filmów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ok, fajnie – tylko komu do cholery jest potrzebne to nowe porządkowanie
![]() w jakim celu kopiujcie i podajecie linki do innych stron? albo w jakim celu założyłeś wątek? co on ma wnosić? Czy naprawdę tak tęsknicie za stanem - kiedy ktoś za gębę trzyma ![]() No tak, ale pewnie zupełnie inaczej świat wygląda z pozycji kapo ![]() Jutro To Dziś Tyle Że Jutro |
|
|
![]() |
|
Jak nic nie wnosi?
Ktoś skąda Ci życzenia, jest dla Ciebie życzliwy, w jakimś stopniu myśli o Tobie, dotyczy wątek nas wszystkich. Nie czuje się jak Pan forum - tylko wiem, że tak będzie. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zmiany, one będą czy to się podoba czy też nie;) ot to dla *naszego dobra. Uwierz mi, że tak nie będzie. No chyba, że chcesz pogrążyć portal. Taką postawą nie ulepszysz portalu. Był już jeden co też myślał, że będzie jak on chce i w końcu administracja z nim porozmawiała i znormalniał. Czemu występujesz przeciwko wszystkim? Aha i nie uogólniaj, bo w tym przypadku "naszego" nie równa się "użytkowników". |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
zgadzam sie z Tobą echelon jakakolwiek próba wdrażania niby porządku na forum skończy się fiaskiem. właśnie miałem pisac dokładnie to co ty
![]() Errare humanum est. |
|
|
![]() |
|
Jager jak kiedyś będzie okazja to ci poleję
![]() |
|
~~northern petrol | |
![]() |
|
CYTAT Nie czuje się jak Pan forum - tylko wiem, że tak będzie. @inv(x) Proponuje odebrac Obiektywnemu prawa moderatora z nastepujacych powodow: 1. idiotyczne pytania dotyczace linkow do innych stron - widac ze nie ma pojecia o netykiecie, a o usenecie to mu sie nawet nie snilo i probuje zmieniac zwyczaje, ktore dzialaja bez zarzutu od lat; 2. z definicji MODERATOR nie moze byc strona w dyskusji, ma tylko zapewnic porzadek, Obiektywny sie do tego nie nadaje; 3. zacytowane przeze mnie jego ostatnie zdanie daje troche do myslenia. |
|
|
|
![]() |
|
Posty w w/w temacie nie wnoszą nic treściwego do tematu.
To moja uwaga dotyczy tematu rozpoczętego. ![]() Sugestia - Wymoderujcie lub usuncie temat. ![]() Odchodząc od tematu utwierdzam się w przekonaniu że dziwne towarzystwo tu przesiaduje sami moderatozy. ![]() Pozdrawiam... „Chcesz udowodnić głupotę feministki, pozwól jej mówić”. |
|
Dołączył: 3 Gru 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
wracając do tematu po zajmującej lekturze zapisu kłótni moderatorów i Moderatorów, która na pewno nie przysporzy czytelników tego forum....
xxxl: CYTAT czy to nie szczucie ? (czsami)? Tu możesz mieć rację. ![]() Oskarżenia o pedofilię są bardzo groźną i skuteczną bronią przeciw wszelkim autorytetom jakimi są rodzice, księża, nauczyciele... Oskarżeni o akty nadużyć seksualnych są bezsilni wobec często bezpodstawnych oskarżeń, którym dawana jest bezkrytyczna wiara. Po co ktoś to może robić? Ano, najprawdopodobniej ataki na liderów społeczności skutkuje rozbiciem więzi społecznych i umożliwia władzy wprowadzenie swoich jedynie słusznych rozwiązań. Oskarżenie o pedofilię dzisiaj jest bardzo skuteczną bronią, a przykładem jej stosowania jest chociażby wykorzystywanie jej w sądzie w sprawach rozwodowych, w sprawach z nielubianym sąsiadem lub współpracownikiem. Podczas procesów rozwodowych matki uczyły dzieci jak szkalować ojców, a ci nawet uniewinnieni nie mieli szans spotykać się później z dziećmi. Na oskarżonych o pedofilię pozostają nieusuwalne plamy. Z drugiej strony dziwię się, że unia juropejska zgadza się na adopcję dzieci przez pedałów, którzy wcale nie są bardziej święci od pedofilów ![]() A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
![]() |
|
CYTAT z definicji MODERATOR nie moze byc strona w dyskusji, ma tylko zapewnic porzadek, Obiektywny sie do tego nie nadaje; Odchodząc nieco od tematu, to moim zdaniem moderator może być stroną w dyskusji na jakiś temat pod warunkiem, że nie wykorzystuje swojej uprzywilejowanej pozycji do zbijania argumentów adwersarzy (np. poprzez usuwanie treści postów tylko dlatego, że się z nimi nie zgadza). W końcu jeśli ma coś ciekawego do powiedzenie to czemu miałby tego nie powiedzieć. |
|
|
![]() |
|
CYTAT wracając do tematu po zajmującej lekturze zapisu kłótni moderatorów i Moderatorów, która na pewno nie przysporzy czytelników tego forum.... xxxl: czy to nie szczucie ? (czasami)? Tu możesz mieć rację. ![]() Oskarżenia o pedofilię są bardzo groźną i skuteczną bronią przeciw wszelkim autorytetom jakimi są rodzice, księża, nauczyciele... Oskarżeni o akty nadużyć seksualnych są bezsilni wobec często bezpodstawnych oskarżeń, którym dawana jest bezkrytyczna wiara. Po co ktoś to może robić? Ano, najprawdopodobniej ataki na liderów społeczności skutkuje rozbiciem więzi społecznych i umożliwia władzy wprowadzenie swoich jedynie słusznych rozwiązań. Oskarżenie o pedofilię dzisiaj jest bardzo skuteczną bronią, a przykładem jej stosowania jest chociażby wykorzystywanie jej w sądzie w sprawach rozwodowych, w sprawach z nielubianym sąsiadem lub współpracownikiem. Podczas procesów rozwodowych matki uczyły dzieci jak szkalować ojców, a ci nawet uniewinnieni nie mieli szans spotykać się później z dziećmi. Na oskarżonych o pedofilię pozostają nieusuwalne plamy. Z drugiej strony dziwię się, że unia juropejska zgadza się na adopcję dzieci przez pedałów, którzy wcale nie są bardziej święci od pedofilów ![]() Chcę jeszcze dodać, że podobnym poważnym oskarżeniem nie dającym żadnych szans w rozgrywkach na arenie politycznej jest oskarżenie ofiary o antysemityzm. Ale w przypadku księży byłoby to co najmniej śmieszne ![]() ![]() Ale to jest tylko moje zdanie ![]() A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
~~MIESZKANIEC... | |
![]() |
|
![]() |
|
|
~~~~Stanisław | |
![]() |
|
To ja wkleiłem ten art. i co widzę - ani jednego merytorycznego komentarza! Panowie admini, mody i co tam jeszcze, sami powinniście się usunąć bo wszystkie wasze posty to offtopic
![]() Więc powiem uprzejmie: wypier....ć albo komentujecie na temat! |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT To ja wkleiłem ten art. i co widzę - ani jednego merytorycznego komentarza! Dostałeś co najmniej dwa komentarze na temat, mój i xxxl-a, powinno ci wystarczyć. ![]() A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|