|
![]() |
|
Czy ktos sie orientuje jak to jest jesli np bede chciala oddac dziecko do zlobka np w Lutym 2018(rozumiem ze papiery musze zlozyc w styczniu/lutym 2017 poniewaz wtedy jest nabor na rok 17/18 ) Jesli nawet moje dziecko sie dostanie to czy nie bedzie problemu ze dziecko pojdzie dopiero w Lutym 2018 a nie od wrzesnia 2017 ?
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Dlaczego nie zapytasz bezpośrednio dyrekcji żłobka?
|
|
|
![]() |
|
Bo nie ma kogo zapytać?
Ja mam ten sam problem bo chce oddać dziecko we wrześniu 2017 r i w Urzędzie Miasta gdzie powinnam otrzymać info.. pracownicy nie wiedzą a pani dyrektor cały dzień nie ma ![]() Masakraaa nikt nic nie wie.. |
|
|
![]() |
|
też mam niestety ten sam problem i niestety nikt nie umie odpowiedzieć na moje pytanie :/
|
|
|
![]() |
|
Drogie Panie jeśli będzie coś wiadomo na temat rekrutacji wrzesień 2017, bardzo bym prosił o info. Z tego co pamiętam podania składa się gdzieś w lutym (ale to dotyczyło tego starego żłobka koło Floriana).
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Dlaczego nie zapytasz bezpośrednio dyrekcji żłobka? Jesli nie masz nic istotnego to powiedzenia na temat pytania to moze lepiej zamilcz ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Drogie Panie jeśli będzie coś wiadomo na temat rekrutacji wrzesień 2017, bardzo bym prosił o info. Z tego co pamiętam podania składa się gdzieś w lutym (ale to dotyczyło tego starego żłobka koło Floriana). No właśnie. W starym zlobku rekrutacja bedzie pewnie jak co roku w Lutym 2017 na rok 17/18. Tylko pytanie czy w nowym ta rekrutacja od 05.12 jest juz na rok 17/18 czy bedzie jeszcze jakas nastepna :/ |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jesli nie masz nic istotnego to powiedzenia na temat pytania to moze lepiej zamilcz ![]() Żuczku... idź toczyć swoją kulkę. ![]() Bo tak na poważnie, na logikę. Znajduję żłobek, do którego chcę posłać dziecko. Wiem, gdzie się znajduje więc idę tam osobiście bądź dzwonię. Zadaję pytania. Tam, najpierw tam, a później jeśli spotkam się ze ścianą milczenia - pytam na forum. Czy to takie trudne? |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Jesli nie masz nic istotnego to powiedzenia na temat pytania to moze lepiej zamilcz ![]() Żuczku... idź toczyć swoją kulkę. ![]() Bo tak na poważnie, na logikę. Znajduję żłobek, do którego chcę posłać dziecko. Wiem, gdzie się znajduje więc idę tam osobiście bądź dzwonię. Zadaję pytania. Tam, najpierw tam, a później jeśli spotkam się ze ścianą milczenia - pytam na forum. Czy to takie trudne? A gdzies napisalam, ze tego nie zrobilam ;) ? |
|
|
![]() |
|
Nie napisałaś, że zrobiłaś
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie napisałaś, że zrobiłaś ![]() ![]() Ciesze się, że masz tylko takie problemy. Bardzo mi przykro, że mój post nie spełnił Twoich oczekiwań ![]() |
|
|
![]() |
|
niestety ze żłobkiem uda się tylko tym którzy potrzebują posłać dzieci teraz w tej chwili..
jeśli ktoś potrzebuje na wrzesień marne szanse! bo dzieci z grupy 0-1 przechodzą we wrześniu do grupy 1-2 ;) a że grupa 0-1 liczy 15 osób to łatwo wyliczyć że we wrześniu do grupy 1-2 będzie nabór tylko 10 dzieciaczków!!!! |
|