|
![]() |
|
W 2017 roku kończę gimnazjum i zastanawiam się jakie liceum jest najlepsze. Wiem, że temat był niejednokrotnie na forum, jednak chciałbym poznać najświeższe opinie uczniów. Na przestrzeni lat wiele się zmieniło
![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
W SLO wysoki poziom, ale jest tam bardzo słaba atmosfera.
W Staszku, troszke niższy poziom, a atmosfera bardzo przyjemna ![]() W Budowlance, wojskowa, kierunek na którym trzeba się dużo uczyć. 4 dni nauki i 1 dzień sportowy. |
|
|
![]() |
|
słaba atmosfera?
|
|
|
![]() |
|
Od 2017 roku, liceum będzie trwało 4 lata. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Od 2017 roku, liceum będzie trwało 4 lata. To się autor tematu dowiedział, które liceum jest najlepsze. Nach jak zwykle pomocny. |
|
|
![]() |
|
Poprostu uważam, że od 2017 roku nie będzie już miało znaczenia, jakie liceum ktoś wybierze. |
|
|
![]() |
|
CYTAT („Nacht”) Ja sam ukończyłem liceum w "budowlance". Tomaszu, nie rozśmieszaj mnie. |
|
|
![]() |
|
A co w tym śmiesznego ? |
|
|
![]() |
|
CYTAT A co w tym śmiesznego ? Witaj Tomasz, No, zawsze to coś :-) ![]() ![]() Jak Cię "chłopie" nie lubić? Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
![]() |
|
No. Na dobry początek |
|
|
![]() |
|
CYTAT No. Na dobry początek Tomku, czas na doktorat ![]() |
|
|
![]() |
|
Ja już "odpuściłem" kwestię mojej dalszej edukacji. |
|
|
![]() |
|
W SLO słaba atmosfera ? Ktoś kto tak pisze to chyba nigdy tam nie był , poza tym jak ktoś kto nie uczy się w tej szkole może się o niej wypowiadać ?
|
|
|
![]() |
|
Teraz wszędzie jest "słaba" atmosfera. |
|
|
![]() |
|
CYTAT („Nacht”) A co w tym śmiesznego ? Tomaszu, twoja kariera i sukces zawodowy. CYTAT („Nacht”) Potem 3 tygodnie jako magazynier, 3 miesiące w wojsku, 3-letnie studia licencjackie z politologii, dwa staże z Urzędu Pracy + szkolenie z wózków jezdniowych. A w międzyczasie 6-7 miesięcy przepracowane w ochronie. Tak wyglądała moja kariera. Tomaszu, bądź precyzyjny i podawaj dokładne informacje. W ochronie mogłeś pracować tylko jako cieć. Wygląd, sprawność i wątła sylwetka, przekreśliły twoją dalszą karierę. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT A co w tym śmiesznego ? Wybierając sobie taki kierunek sukces murowany ![]() |
|
|
![]() |
|
najlepsze liceum jest 3 letnie a ty już 4 letnie
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dawno temu "Staszic" był "najlepszy" to znaczy szły tam "elity". Mieliśmy z nich mnóstwo śmiechu.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT (Michuustw ) W 2017 roku kończę gimnazjum i zastanawiam się jakie liceum jest najlepsze. Wiem, że temat był niejednokrotnie na forum, jednak chciałbym poznać najświeższe opinie uczniów. Na przestrzeni lat wiele się zmieniło ![]() ![]() Najlepsze będzie to które Ty wybierzesz. Pozdrawiam ;-) |
|
Dołączył: 13 Lut 2016r. Skąd: z pięknych miejsc :) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT A co w tym śmiesznego ? 6-7 miesięcy Sam nie wiesz ile dokładnie pracowałeś Lubisz przejażdżki, jazdę i czuć smak wolności? Napisz: http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=816167 |
|
|
![]() |
|
Kiedyś najlepszy był Staszic (LO KEN), obecnie zbliżony poziom oferuje SLO. Do LO KEN zaczęto przyjmować coraz więcej ludzi, starzy nauczyciele odeszli na emeryturę, tak więc poziom spada z roku na rok. To samo dotyczy innych szkół. Po prostu społeczeństwo idiocieje. Niezależnie czy pójdziesz do LO KEN czy do SLO zależy, na jakich nauczycieli trafisz. W LO KEN matematyki najlepiej uczy prof. Rożek. Dużo wyniesiesz. Fizyki dobrze uczy pani JW. Niektórzy pamiętają pana SS. Stawiał na praktykę (dużo zadań) i dużo jedynek ;)
Decyzję musisz podjąć sam. Polecam Staszka. Na początku roku masz możliwość przepisać się do innej klasy, o ile znajdziesz kogoś na twoje miejsce. Dużo osób korzysta z tego. CYTAT (mirek777) Dawno temu "Staszic" był "najlepszy" to znaczy szły tam "elity". Mieliśmy z nich mnóstwo śmiechu. ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
No co
![]() Poza tym.... Większość ludzi, których znałem ze "Staszka" miało straszny przerost ego. Ledwo mieścili się w drzwiach ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 13 Lut 2016r. Skąd: z pięknych miejsc :) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Wyborco bylo tak jak pisze mirek777.
Dokładnie tak. Moja koleżanka zmieniała całą garderobe aby na korytarzach prezentować się tak jak inni ze staszka. I wiele wiele innych elytowych argumentow związanych ze staszkiem liceum Lubisz przejażdżki, jazdę i czuć smak wolności? Napisz: http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=816167 |
|