| 
                  Posty: 1384 Dołączył: 15 Gru 2015r. Skąd: Ostrzeżenia:  80% | |
|   | |
| Jak udało mi się dzisiaj dowiedzieć, Rosja przeprowadziła tajną operację rozmieszczenia na Białorusi pocisków cruise typu 3M14T. | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
| 
|   | |
| Dziś nad północno-wschodnią Polską pojawił się amerykański samolot wczesnego ostrzegania (AWACS), aby monitorować rosyjską aktywność wojskową w Obwodzie Kaliningradzkim. Na forum służb wywiadowczych, panuje zgoda odnośnie ponurych przypuszczeń o których napisałem wczoraj. | |
| 
                  Posty: 129 Dołączył: 8 Sty 2017r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Czy złogi KOD-u przyłącza sie do nowej władzy gdy znowu przyjda?  Co o tym myślisz Nacht? | |
| 
|   | |
| @ Zumbaa | |
| 
                  Posty: 1632 Dołączył: 5 Cze 2013r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Amerykanie którzy tu niedawno przyjechali swoimi czołgami pewnie już wiedzą, że w pierwszych minutach ewentualnego konfliktu zostaną zlikwidowani. Zostanie tylko KOD i ruskie. | |
| 
                  Posty: 216 Dołączył: 10 Sty 2017r. Skąd: Ostrzeżenia:  80% | |
|   | |
| 
      Chlopie wes przestan sie kapromitowac. Piszesz takie bzdury, ze sie tego nie da czytac. Nie masz zielonego pojecia o czym piszesz, a klepiesz tematy militarno-zbrojeniowe nonstop. Ogarnij sie.
       | |
| 
|   | |
| @ Marek | |
| 
                  Posty: 155 Dołączył: 12 Lip 2011r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      A ja zapytam: tylko po co to szaleństwo?
       | |
| 
|   | |
| Echa "zimnej wojny".  | |