|
![]() |
|
No ja to raczej Fallout Tactics, ale cała seria jest dobra
![]() Jak tylko kupię nowego kompa lub chociaż zupgraduję obecnego (co zresztą też nie wiem kiedy nastąpi) to kupuję Wiedźmina. Raz dlatego, że jest dobry, a dwa ze względu na świetną sagę o Geralcie, a co za tym idzie, realistyczny klimat świata (wydarzenia i cytaty z niej mogę przytaczać na wyrywki) i dlatego też mam trochę a złe twórcom gry jak (jak i Sapkowskiemu za zgodę), że go wskrzesili skoro umarł definitywnie. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Wiedżmin jest jak laleczka Czaki -> nie umiera.
Nie było mi dane zobaczyć tej gry, trzeba się będzie za nią zakręcić.. Kiedyś ze znajomymi tłukliśmy w HeroesIII na multiplayerze, ale jak zauważysliśmy, że nie potrzebowaliśmy jeść ani sikać podczas gry, choć zajmuje ona 12godz.na dobe, to był alarm, że czas z tym skończyć. Ale grę polecam tym co mają silny charakter, bo to strategia, i wciąga jak.. Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
|
![]() |
|
W Heroes III grałem tak długo i przeszedłem tyle dodatkowych map (polecam stronkę Jaskinia Behemota), że mi po prostu obrzydła
![]() |
|
|
![]() |
|
heroes tez daja rade ale na multi turowki to jakos licho mi sie widza :] moze by my w warcrafta 3 przez hamachi pograli ?;p
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
Najpierw trzeba go mieć..
![]() Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
|
![]() |
|
jak ktos jest zainteresowany to seria fallouta (1,2 tactics) jest w kiosku przy slo w gazecie play extra czy cos takiego ;)
ja polecam ze swojej strony call of juarez , europe uniwersalis II i jak ktos lubi poglowkowac to gry z serii csi ;) |
|
|
![]() |
|
www.Dblots.pl
![]() |
|
|
![]() |
|
To ja polecam jeszcze Test drive'a i Residenta V, tylko nie wiem czy ta ostatnia jest na kompa..
Ale Resident IV też dobra gierka, tylko te rozkminki dobijają.. Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
|
![]() |
|
Hm...The Sims,The Sims2,The Sims3 najnowsza wersja POLECAM ;)
Aaa i jeszcze stronki z grami: www.gry.pl,www.wyspagier.pl,www.giercuj.pl,www.fajnegry.pl :] ![]() |
|