|
![]() |
|
witam tam jak w temacie gdzie teraz najlepsza oferte maja z telewizja? ew jakies pakiety z internetem? dzieki za pomoc
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
UPC
![]() |
|
|
![]() |
|
Dokladnie :-) moze za pol roku cos w temacie ruszy z ofertami w stw:-)
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Dokladnie :-) moze za pol roku cos w temacie ruszy z ofertami w stw:-) Heh, możemy się ostatecznie rozczarować tą "super ofertą" molocha bez konkurencji ![]() |
|
Dołączył: 5 Sty 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A cos oprocz UPC? Jest cos sensownego?
|
|
|
![]() |
|
Cyfrowy polsat teraz wyskoczyl z jakimis megaofertami ale mie znam szczegolow.
|
|
|
![]() |
|
Ja odradzam cyfrowy polsat. Mam obecnie prawie pełen pakiet i niestety nie ma co oglądać. Same starocie i filmy które widziałem już kilka dobrych razy. Kiedyś miałem N i tam na kanałach nfilm były dużo lepsze filmy. No i co do jakości to w N przez dwa lata nigdy nie miałem problemu z odbiorem kanałów a z Cyfrowego Polsatu przy większych ulewach gubi kanały. Jak chcesz coś lepszego oglądać to na VOD wszystko płatne. Kończy mi się umowa i już nie przedłożę,
zakładam siatkę bo i tak czasu teraz na tv mało. |
|
|
![]() |
|
Mi wlasciwie nie zalezy na jakis super ofertach, wystarczylyby podstawowe kanaly, ale za taki pakiet Multimedia wolaja 49zl(po roku promocji 39zl...), to lekka przesada. Anteny nie zaloze, bo parter i to przysloniety przez inny blok. Jest tez pewne ograniczenie, bo wynamuje mieszkanie. Nie sadzilem, ze taka bieda z oferta dla przecietnego uzytkownika.
|
|
Dołączył: 8 Lut 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Mi wlasciwie nie zalezy na jakis super ofertach, wystarczylyby podstawowe kanaly, ale za taki pakiet Multimedia wolaja 49zl(po roku promocji 39zl...), to lekka przesada. Anteny nie zaloze, bo parter i to przysloniety przez inny blok. Jest tez pewne ograniczenie, bo wynamuje mieszkanie. Nie sadzilem, ze taka bieda z oferta dla przecietnego uzytkownika. Co to znaczy podstawowe programy? Naprawdę podstawowe, około 20 kilku, można mieć za 2,5 w dianie, bez anteny |
|
|
![]() |
|
No wlasnie o cos takiego mi chodzi. Tylko gdzie ta Diana? Mi sie wydawalo, ze Multimedia przejely Diane, a tam jak sie pytam, to najtanszy pakiet 49zl...
|
|
|
![]() |
|
Cyfrowy Polsat
Pakiet Rodzinny z Cinemax - do końca roku za darmo, potem 19,99 zł nc+ Pakiet Start+ - 19,99 zł Multimedia Pakiet StartBox - 29,00 zł Stella Pakiet Minimalny - 15,00 zł Covernet Pakiet Standard - 29,90 zł MTM Info Pakiet Mini - 24,90 zł Wszystkie umowy na 24 mies. Teraz sprawdź, które sieci możesz u siebie podłączyć, potem przejrzyj ofertę programów i wybierz ![]() ![]() A tv za parę zł w Multimediach mają tylko klienci ze starymi umowami z Diany na tv analogową. |
|
|
![]() |
|
Do listy dorzucam
INTERBLOCK pakiet NAZIEMNY+ 37 kanałów w tym 5HD - 10,90 zł pakiet OSZCZĘDNY 89 kanałów w tym 27HD - 17,90 zł |
|
|
![]() |
|
Dzieki wielkie, konkretna odpowiedz madras
![]() Co do Interblocku to z tego co wiem, trzeba miec swiatlowod. To troche kosztuje na start, mimo wszystko zastanawiam sie nad tym rowniez. Maja dobry internet i mam do nich blisko. |
|