|
![]() |
|
"Bul został na stanowisko wyniesiony przez Ryżego malarza kominów i lizał mu tyłek bez przerwy tak jak Ty wylizujesz swoje sine jajca z bóluokFeniksa"
Co ty masz z tym lizaniem? Trudne dzieciństwo z ojcem? |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A ja jestem dumny z Prezydenta Andrzeja Dudy.
Uważam że godnie sprawuje swój urząd. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
![]() |
|
Nie naprężaj się tak Feniksa,byś z emocji świeżym gnojem światecznych rajtuz nie zanieczyścił!Wylizuj dalej podogonie a madrosc z dzinglami skonsumujesz dzidziuś
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT A ja jestem dumny z Prezydenta Andrzeja Dudy. Uważam że godnie sprawuje swój urząd. ![]() Jak sprawuje ???;-) Robi tak samo jak Komorowski. Wykonuje polecenia. Po co nam ten urząd? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT A ja jestem dumny z Prezydenta Andrzeja Dudy. Uważam że godnie sprawuje swój urząd. ![]() HAHA, dobry żarcik. Ten człowiek to prawnik, a łamie konstytucje lub udaje, że nie wie, że ją łamie. Jest zwyczajnym długopisem, Bronek choć dawał powody do tego by nie być utożsamiany z PO, a i czasem nawet coś zawetował. Nie zapomnę jak Duduś został olany przez Kaczora na jakimś wiecu, wystawił rączkę, a Kaczorek przeszedł obok. To był właśnie prawdziwy obraz naszego prezydenta. Podejrzewam, że jakby Jaro chciał to w przyszły tydzień mielibyśmy innego prezydenta. Wystarczy ustawa w której o wyborze prezydenta decyduje Szef Partii. Duda by podpisał ![]() |
|
|
![]() |
|
Przypomnij mi kiedy Duda złamał Konstytucję RP....
Wystarczy ustawa, by zmienić sposób wyboru Prezydenta RP.... czyli wystarczy ustawa by zmienić konstytucję? Ty powinieneś być sędzią TK! ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Andrzej Duda złamał konstytucje przynajmniej trzy razy – twierdzi profesor Jan Zimmermann z Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Jagiellońskiego. Zdaniem promotora pracy doktorskiej Andrzeja Dudy prezydent złamał konstytucję ułaskawiając Mariusza Kamińskiego, nie zaprzysięgając trójki sędziów Trybunału Konstytucyjnego wybranych przez poprzedni Sejm i dziś w nocy zaprzysięgając czterech sędziów wybranych w środę przez obecny Sejm.
Kryształ Sasin ogłosił, że PiS wycofuje się z ustawy metropolitalnej. Przykro mi, ale dużymi miastami nie będzie rządzić za chuj, przynajmniej dopóki nie sfałszujecie wyborów i nie wyprowadzicie swoich bojówek nacjonalistyczno-terytorialnych na ulice. |
|
|
![]() |
|
No to mamy jednego profesora, który udziela się politycznie i od samego początku kampanii wyborczej krytykował PAD.
A czy ten "profesor" krytykował ustawę, która łamiąc konstytucję, pozwalała PO-PSL przed czasem wybrać sędziów TK? Dziś w nocy byli zaprzysięgani jacyś sędziowie? ![]() Jak już coś kopiujesz z neta to czytaj co wklejasz. ![]() ![]() ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Ale ja głupoty wypisuje aż nie chce mi się wierzyć w to co pisze.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT No to mamy jednego profesora, który udziela się politycznie i od samego początku kampanii wyborczej krytykował PAD. A czy ten sędzia krytykował ustawę, która łamiąc konstytucję, pozwalała PO-PSL przed czasem wybrać sędziów TK? Dziś w nocy byli zaprzysięgani jacyś sędziowie? ![]() Jak już coś kopiujesz z neta to czytaj co wklejasz. A co to ma za znaczenie kiedy? To artykuł z tamtego roku. Złamał? Złamał |
|
|
![]() |
|
Wybacz mirek777 ale czasami mam problemy z kopiowaniem i wklejaniem
|
|
|
![]() |
|
Zapomnialem wziac tabletek na schzofremie i gadam głópoty
|
|
|
![]() |
|
![]() CYTAT (Marcin Meller) Yeah! Po Holandii dobra zmiana dostała w dupę we Francji! Czas na Polskę:-)
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
Jesteśmy pod wrażeniem sankcji i rezydenta Andrzejka, jak Macron wpisuje się w Kukiz
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jesteśmy pod wrażeniem sankcji i rezydenta Andrzejka, jak Macron wpisuje się w Kukiz A gdzie on ma rezydencję?Chyba u banana w piwnicy
![]() Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jesteśmy pod wrażeniem sankcji i rezydenta Andrzejka, jak Macron wpisuje się w Kukiz ![]() to ilu was jest? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() CYTAT (Marcin Meller) Yeah! Po Holandii dobra zmiana dostała w dupę we Francji! Czas na Polskę:-) A to nie jesteś Andrzejku za wolnościowcami? Wolisz banksterów? Miałeś trochę tych fascynacji forumowych : Tusk , Palikot , potem Korwin i Kukiz. Teraz ci się francuski Prezydent-elekt podoba? A co w nim takiego fajnego? No chyba że masz sentyment do ludzi z dawnej branży. ![]() Każdemu kto uważa ,że ludzka głupota ma ograniczenia zalecam posty Banana! |
|
|
![]() |
|
Makaron to wybitny zbok!!Sypia ze stara Babcią!!OHYDA!!
![]() Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
![]() |
|
Przede wszystkim to jeszcze bardziej wytresowana pacynka niż Słońce Peru.
O żonie Trumpa też można powiedzieć, że sypia z dziadkiem. ![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
CYTAT Przede wszystkim to jeszcze bardziej wytresowana pacynka niż Słońce Peru. O żonie Trumpa też można powiedzieć, że sypia z dziadkiem. ![]() Petrusa nikt nie przebije ![]() btw Co to za jakies durne komentarze, jakas stara_feniksa napisała post, pozniej jakas podszywka odpowiada. O co tutaj chodzi? i to pod wieloma tematami takie durne konwersacje. |
|