Dołączył: 14 Lis 2008r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dziś panowie i panie stałem obok estrady i stała obok mnie gówniarzernia około 12-16 lat i ci nie wiem panowie czy gówniarze byli aktywni lecz nie mogłem być obok i zabolało mnie to iż zwróciłem uwagę h***** to ma szczęście że byłem z żoną bo by już h** nie żył ponieważ zrobił się agresywny i powinien dostać w ryja i naprawdę ręka mnie swędzi by takiemu śmieciowi d****** a niech dziękuje mamie ze nie wpadł w moje ręce ????????
moderowano// wulgaryzm. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 28 Lis 2007r. Skąd: Miasto-Widmo Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Widzę nikoxxx1, że piwo było dobre
![]() |
|
~~citizen | |
![]() |
|
CYTAT Dziś panowie i panie stałem obok estrady i stała obok mnie gówniarzernia około 12-16 lat i ci nie wiem panowie czy gówniarze byli aktywni lecz nie mogłem być obok i zabolało mnie to iż zwróciłem uwagę h***** to ma szczęście że byłem z żoną bo by już h** nie żył ponieważ zrobił się agresywny i powinien dostać w ryja i naprawdę ręka mnie swędzi by takiemu śmieciowi d****** a niech dziękuje mamie ze nie wpadł w moje ręce ???????? trzeba bylo go oklepac //moderowano |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Widzę nikoxxx1, że piwo było dobre ![]() EDZIO nadal jest jak MIÓD Edit sory za agresje ale jak widze gnojka który napina się po Stalowej Woli to mnie poprostu szlag trafia |
|
|
![]() |
|
Mama swoje lata i szanuje wiele rzeczy ale tego napewno nie poszanuje, że jakiś gościu ledwo co odszedł od sutka mamy a teraz napina sie po stalówce, gnój małoletni i tyle nie jestem agresywny i nie staram sie byc ale zachowanie tych małolatów zmusza do tego aby takim być????
i komuś sklepać sami tego szukają a później że ktoś ich zaczepia????? //moderowano |
|
|
![]() |
|
nikoxxx1 wiem mniej więcej o co ci chodzi i sam mam czesm ochotę sklepać takiemu maskę, ale sam jestem jeszcze obecnie pod małym wpływem (bynajmniej nie znalazłem się pod nim w czasie imprezy - opuściłem zgrupowanie po kabarecie, widząc wysoki poziom intelektualny przybywających zewsząd dżentelmenów w sportowych strojach) więc powiem tylko jedno: poczekaj do jutra aż będziesz w stanie lepiej ubrać w słowa swoją irytację na napinaczy, którzy pod stołem potrafią przejść na stojąco
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT nikoxxx1 wiem mniej więcej o co ci chodzi, ale sam jestem jeszcze obecnie pod małym wpływem więc powiem tylko jedno: poczekaj do jutra aż będziesz w stanie lepiej ubrać w słowa swoją irytację na napinaczy, którzy pod stołem potrafią przejść na stojąco ![]() masz racje eheleon tylko ja staram sie być sprawiedliwy nie jak INVX loguje sie pod linkiem ZOMO, KASIA, INVX i huj tam wie kto jeszcze jak jesteś spostrzegawczy to pewnie zauważyłeś Pytanie! Co ma podszywanie się pod kogoś z Twoim nastawieniem na dzisiejszą młodzież?? |
|
|
![]() |
|
nikoxxx1 - a możesz jeszcze raz napisać o co ci chodzi właściwie, bo jakoś nie mogę skumać? Nic dziwnego, że nie możesz porozumieć się z ludźmi bo widzę, że masz kłopoty z j. polskim
![]() |
|
|
![]() |
|
Dla takich powinna być 2 letnia Unitarka wojskowa taki pajac idzie srodkiem Stalówkii myśli że jest panem Świata a ja bym Mu d****** od rana do wieczora pompowanie potem kibel 10 sekund i znowu pompowanie i tak przez kilka dni niech wtedy pokaże jaki jest cwaniak srał by pod siebie jak dziecko pozdrawiam nara
//moderowano wulgaryzm! |
|
|
![]() |
|
nikoxxx1 ja dalej nie wiem o co ci chodzi - chcesz się bić, to weź rozpęd i w ścianę - to czasami pomaga
![]() //moderowano Wulgaryzm! |
|
~~marek zarzeczee | |
![]() |
|
to był lomax i zenon wand
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT nikoxxx1 - a możesz jeszcze raz napisać o co ci chodzi właściwie, bo jakoś nie mogę skumać? Nic dziwnego, że nie możesz porozumieć się z ludźmi bo widzę, że masz kłopoty z j. polskim ![]() Wiesz kolego nie obrażając twojej osoby(szanuje twoje wypowiedzi) to wkurza mnie że zadałeś to pytanie bo mnie to wkur*** już od samego dawna jak ide i widze kolesia który mógł by być moim synem a taki gnój pokazuje jaki to on cwaniak to mnie szalag trafia sory ale taka jest prawda że takiego gnoja to bym naprawdę potelepał za to cwaniactwo itp. |
|
|
![]() |
|
Ale czytając twoje wypowiedzi wnioskuję, że ty w młodości tez nie byłes lepszy, więc wiesz że młodzież musi się wyszumieć
![]() ![]() |
|
~~nisko | |
![]() |
|
co do tych kibicow to tez mnie to denrwuje a najbardziej to co chca soba zaprezentowac. Ze jakie to oni niby nie są ,,koksy" niech sie spinają wśród swoich(kibicow przeciwnych drużyn) zrobić im arene i niech sie napier**** do upadłego w koncu sa do smierci wierni swojej druzynie. Zero policji wprowadzic ich do zamknietej klatki niech sie leja i wybija wzajemnie ELO
|
|
|
~~ogladacz tvn | |
![]() |
|
nikoxxx1 - szkoda sobie życiorysu psuć na tępienie gówniarzeri. Nie daj Boże byś go klepną raz a dobrze i by koleś się przekręcił albo jakaś inna krzywde sobie zrobił. Przecież to jest chowane na czipsach i koli z niewielkim dodatkiem jakichś słodyczy. Łupniesz raz w maskę i połowa zębów leci. A po co Ci pozniej jakieś problemy na policji czy prokuraturze ....
Nie chcę nic mówić ale takie gówniarstwo "wyrywa" się na osobności i w mało uczęszczanych miejscach ..... imprezy masowe to zły pomysł |
|
|
~~cris-cros | |
![]() |
|
"Takie Rzeczypospolite , jak jej młodzieży CHOWANIE" J. Zamoyski.
CHOWANIE , tak jak wyzej napisano -karmienie,jedzenie,tucz. Ogromna ilość węglowodanów -tak prostych jak i złóżonych powoduje patologiczną czynność mózgów ludzkich/prof.Aleksandrowicz/ Taki jegomość ma nadpalone "styki" we łbie i nie bardzo wie co robi-trudno go winić, jeśli pazerni tego świata wciskają na siłe taki model zywienia. Wiedzą , że takim tłumokiem w przyszłości dobrze się rządzi i wycisnie z niego kazdy grosz- oni to wiedzą...ja też... tylko co ja mogę... Mowieniem ludzi nie naprawi/Glemp/. Naprawi tylko ŻYWIENIEM OPTYMALNYM DRA JANA KWAŚNIEWSKIEGO-INNEJ OPCJI NIE MA - dlatego WIEDZA ta jest tak blokowana przez pazernych... |
|
|
|
![]() |
|
Co do wczorajszego to wygląda niestety to tak jak pisałem stoi szczyl-mleko mamy pod nosem browar w ręku papieros kaptur na głowie i rozpycha ludzi bo jaki to on groźny przecież jak by go złapał to zmiąłbym takiego szczyla jak kartkę papieru i za gówno bym tylko siedział o to chodzi w tym temacie
pozdro |
|
~~indugo | |
![]() |
|
lomax tam był
|
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
1-
CYTAT Dziś panowie i panie stałem obok estrady i stała obok mnie gówniarzernia około 12-16 lat i ci nie wiem panowie czy gówniarze byli aktywni lecz nie mogłem być obok i zabolało mnie to iż zwróciłem uwagę h***** to ma szczęście że byłem z żoną bo by już h** nie żył ponieważ zrobił się agresywny i powinien dostać w ryja i naprawdę ręka mnie swędzi by takiemu śmieciowi d****** a niech dziękuje mamie ze nie wpadł w moje ręce a)Odp _ Nie musiałes stac obok estrady wraz z żona i w dodatku koło gówniarzerni.Powinienes przypomnieć sobie stare ludowe powiedzenie."Zapomniał wół jak cielęciem był."Mała sugestia jak chcesz sie sprawdzic i błysnac przed zona to nie bij małolatów,tylko przyjdz do Klubu Bushido w Stalowej Woli i tam sie sprawdzimy zapraszam.I jeszcze jedno jak chcesz walczyc to nie pij bo to szkodzi. ![]() CYTAT Dla takich powinna być 2 letnia Unitarka wojskowa taki pajac idzie srodkiem Stalówkii myśli że jest panem Świata a ja bym Mu d****** od rana do wieczora pompowanie potem kibel 10 sekund i znowu pompowanie i tak przez kilka dni niech wtedy pokaże jaki jest cwaniak srał by pod siebie jak dziecko pozdrawiam nara. b)Odp _ Jakbys ty miał troszkę wiedzy i miał chociaż zawodówkę.To wiedział bys ze szkółka podoficerskia trawa dłuzej niz unitarka(przeszkolenie podstawowe).W mojej jednostce dawali nie takim gierojom rade,ja wspominam wojo z sentymentem.Odpykałem 2-latka plus dogrwkę(1-miech).Prosze nie mieszaj armii w swoje wypowiedzi. ![]() CYTAT " pozwoliłbyś na to by Ciebie ktoś opluł???? napewno nie? z****** byś go!!!! i ja właśnie tak robie!!! c)Odp _ Na to bym nie pozwolił,ale dał bym gosciowi poczuc sie chwilowo meskim.Poczekał az gosciowi się zachce powiedzmy siku lub kake i reszte sobie dospiewaj...( ![]() wtedy dresy miekna jak maja łeb we własnym gównie lub fekaliach. ![]() |
|
|
![]() |
|
Kiedyś taki szczyl urwał mi lusterko od auta czy pokazał on że jest groźny? Chyba nie bo gdybym stał obok niego wtedy to przydały by mu się pampersy
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie chcę nic mówić ale takie gówniarstwo \"wyrywa\" się na osobności i w mało uczęszczanych miejscach ..... imprezy masowe to zły pomysł Witam w klubie mam podobne zdanie. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dla takich powinna być 2 letnia Unitarka wojskowa taki pajac idzie srodkiem Stalówkii myśli że jest panem Świata a ja bym Mu d****** od rana do wieczora pompowanie potem kibel 10 sekund i znowu pompowanie i tak przez kilka dni niech wtedy pokaże jaki jest cwaniak srał by pod siebie jak dziecko pozdrawiam nara. b)Odp _ Jakbys ty miał troszkę wiedzy i miał chociaż zawodówkę.To wiedział bys ze szkółka podoficerskia trawa dłuzej niz unitarka(przeszkolenie podstawowe).W mojej jednostce dawali nie takim gierojom rade,ja wspominam wojo z sentymentem.Odpykałem 2-latka plus dogrwkę(1-miech).Prosze nie mieszaj armii w swoje wypowiedzi. ![]() O moje fakultety Ty się nie martw bo mam, w wojsku byłem i wiedziałem jak mięknie taki cwaniaczek i taki właśnie w wojsku(za młodego)płacze jak małe dziecko, szkoda ze już armia jest zawodowa, dlatego mieszam armie w temat! |
|
|
![]() |
|
Powstaje pewien paradoks gdy idzie taki cwaniaczek i cię zaczepi na ulicy czy na imprezie ”jaki ja jestem mocny” lutniesz gościowi poleci do mamusi i to ty będziesz okropnym chamem bo bijesz niewinne dzieci !
|
|
|
![]() |
|
nikoxxx1- ochlonij troszke chlopie.
![]() |
|
~~perdo almodovar | |
![]() |
|
hehe imprezka była chyba dobra, bo dalej się kręci w głowie, zresztą mnie też a na placu piłsudskiego byłem tylko wczesnym wieczorkiem
![]() ![]() |
|
|